sista april

jag är en av få som pallrade mig till skolan idag, klasserna är halv fulla. men halv två åker jag härifårn. ska handla grillgrejer, duscha, fixa, välja kläder mm.. och de kan ta tid. har inte en jävla aning om vad jag ska ha på mig ikväll. men planerna är spikade ialla fall. ska hem till virre när jag gjort mig klar och hjälpa henne att städa lite, sen kör vi igång med grillning och förfest. senare tar vi oss ut till valbo för fortsatt festlighet. sen har vi lite delade meningar om det här med majkase, vissa vill se och andra inte.  för min del kan vi gärna skippa den delen, den har ju alltid hunnit brunnit ner iaf när man kommer dit. förra året gick jag och sa "men vi hinner, kasen brinner ända in i maj" jotejna när vi kom dit vi tolv var det bara lite glöd och rök kvar, haha. så vi får väl se hur det blir i år. men nu ska jag återgå till mitt arbete om prostatacancer..


grymt bra film!

mjeez.

helluu. kom precis hem från skolan och sitter och dunkar lite musik för mig själv. ska ner och sola klockan tre och sedan blir det en sväng ner på stan för att möta upp virrpo och sedan vänta på vår bolagetleversans. för imorgon är det sista april och de firar vi genom ev. grillning och sedan paartie. så imorgon tar jag mig friheten till att bara gå halvdag i skolan för att hinna hem och styra upp saker och ting.

sista lektionen i dag kom en snubbe in från kommunen och berättade om hur man kan söka pengar till utomlandspraktik. jag och mela har pratat om de sedan i ettan men sedan hörde vi att sisat ansökningsdag var första april och att vi hade missat den. men nu kan man tydligen ansöka ända till oktober! härligt, så om det blir som planerat blir det nog fem veckors praktik i utlandet nästa år. kuuul!

bjuder på lite halvtaskiga fikabilder sen igår när vi satt på mingel och hinka kaffe.







vårfest

i lördags firade vi att det var vååår och hade lokalfest som vi tjejer stod för. börjades med förkrök på altanen  i solen runt fem och sedan ticka klockan på och folket började ramla in. visst var det mycket folk och alla var rejät rund under fötterna. men jag hade faktiskt trott att det skulle bli roligare än de vart. men det blir väl så när man taggar och ser fram emot nått, man har en tanke av hur det ska bli och blir de inte så blir man lite små putt. lokalen klappades igen runt två iaf och då blev det en snabb sväng ner på stan för lite donkas. som pricken över i:et var det nån dumjävlen som snodde steron också :s mmjaa, de är sant.. INTE ok.   


bilder sen i lördags























städningen var ju inte det roligaste jag har gjort en söndag, 2 svarta säckar med burkar och dyligt blev de, samt skrubbning av golvet tre ggr!

tudelu

så var det klappat och klart nästan in i minsta detalj! soffangirl fixade lokalen igår så i på lördag blir det pangfest. hihi, tagga. men vad ska man ta sig ann att göra imorgon då? blir förmodligen film eller kanske eventuellt bowling och lite chill dricka med gänget. nu sitter jag i skolan på sista lektionen och funderar på om man ska ta sitt pick och pack  och dra härifrån kanske. solen lyser ju förfullt ute och här sitter jag i ett nästintill tomt klassrum och ingen nytta gör man heller. har vart på dunderbra humör idag, kan bero på att vindarna har vänt och att det börjar spridas lite värme här omkring! :)



i'm just a teenage dirtbag baby.

när jag lämnade skolan igår blev de till att ramla runt på stan en stund med veronica innan hon skulle till jobbet. sedan åkte jag hem till papi, handlade, käkade och kikade på one tree hill. blev ruskigt rastlös efter ett tag så jag raggade upp jessica som följde med ner på en fika och runt nio kom även virrpo och sowf. belv mycket skratt och en del planering inför helgen, sweet! det händer alltför lite i den här stan, så då får man ta saken i egna händer ibland :D  


schooltime

sitter i skolan nu  och tar mig en egen paus från arbetet. sitter och skriver ett om hjärtsvikt och allt som hör till. samtidigt som man funderar över lite vad man ska ta och hitta på idag. finns fan ingenting att göra i den här stan puls att nästan alla jobbar ikväll. men det är ialla fall andra avenyn och one tree hill som jag hoppas har kommit ut ikväll. imöra är man ledig ialla fall, weho. sen är de bara 2 dagar innan de är dags för helg igen! yääs..
nä, nu är de dags att skriva klart om vad som händer fysiologiskt i kroppen när man drabbas av hjärtsvikt. tjing!



när ska vindarna vända?

sober

tudeluu. så var det helg igen och denna förbli nykter för min del. igår var jag E & L här och spelade kort och sedan tog vi en sväng förbi jossa som hade lite förkrök. när dem sedan drog vidare åkte jag hem och la mig på soffan. ikväll blir det grillmys med trevligt sällskap, vilken hemma helg! men med en förkylning som heter duga orkar jag inte ta mig här ifrån men med lite alvedon, nässpray och hostmedicin är jag social ialla fall.




slut på de roliga.

back in school. ahap så var även detta lov över, första dagen i skolan och jag kan redan spy då jag tänker på morgondagen. som vanligt vrider man och vänder på dygnen och de känns förjävligt när klockan ringer sju på morgonen. men det är bara att blicka framåt. snart är det helg igen och denna helg bli nykter om det inte skulle dyka upp nå hejdundrande kul. sedan har vi väl nå lediga dagar framöver och tillsist så är det ju "bara" 9 veckor kvar till sommarlover...
appropå skola så har jag nationellaprov i engelska muntlig del imorgon och de lär ju gå åt helskotta. sitta två och två inför två lärare och disskutera, pff jotjena när helvette fryser till is kanske..

idag slutade vi tidigt ialla fall, gick hem till papi för lite käk och sedan blev de en fika innan det var dags för lite träning. nu när jag har kommit hem och vart på promis med hundarna känner jag mig slut som människa. ska hoppa in i duschen och krypa ner under täcket, så kanske bara kanske  kliver man upp när klockan ringer imorgon och man slipper joggingturen till bussen.
godnatt med er!


Sån är jag tydligen på fyllan :)

Amanda took the Hur är du igentligen på fyllan? quiz and the result is Botten upp Måste TAA!! är ditt motto och du älskar att supa till det på hög nivå, kvällen slutar dock ganska tidigt och baksmällan är inte att leka med dan efter, kort sagt; sängen är din bästa vän och motto dan efter lyder "jag ska aldrig dricka igen":) .

sweet sunday!

 har vart en minst sagt festlig helg med start på torsdagen. då var det förkörk hos angi och sedan virrade vi bort oss i bomhus när vi försökte hitta till stolt. i fredags slog sofie von hagelin till med festligheter igen, och som vanligt var alla välkomna. denna kväll tittade jag nog lite för djupt ner i glaset & när sofie bestämt sig för att lämna sin egen fest gav hon ansvaret till mig haha, halv åtta somnade jag och runt tolv klev man upp.  dusch och fix hos sofie i sätra  innan det var dags att börja om igen. i sörby körde vi igång med groggandet igen, men blev dock en lugn och ganska tidig kväll. idag söndag har jag och virre suttit i solen och kikat när grabbarna grus spelat basket, belv en sväng ner på mingel och sedan hem. nu ska jag duscha och stila till mig lite innan jag ska ner på mingel igen för att sedan kika film och käka mängder av popcorn med L.  tjing!





happy birthday to you.

i går vaknade jag upp brevid fido efter att ha gråtit oss till sömns till marley and me. kalla oss fjantiga om ni vill, men det var fan sorligt där i slutet. efter en förjävligt jobbbig cykeltur hem blev det dusch och sedan en fika med lillp. halvsjubussen tog vi hem till mig för att ta en lång promis med hundarna. från sälgsjön in till stan och en runda i bollan blev det innan mamma fick komma och hämta oss.

idag tisdag har jag städat och donat här hemma och ikväll blir det träning. men först ska vi ha lite kalas för mami som fyller 39 idag, bara ett år kvar till medelålderskrisen nu mami och då ska vi ha fest!  passar även på att säga grattis till kusinvitamin Malin som fyller 21 imorgon!


mår inte ok idag!

återigen vaknade jag, fido & jenka upp hos koffe efter en hejdundrande kväll. började med festligheter hemma hos tobbe med folket innan vi tre runt två bestämde oss för att fortsätta våran kväll och natt hemma hos koffe och hans tuppar. runt sex dunsa vi i säng och nio i morse kom basse och sinni och hejade som var ute på äventyrsrunda. tror jag  fortfarande var full när jag snubblade upp och tog en cigg med dom innan jag insåg att det var läge för en stöd vila och dom fortsatte sitt morgonäventyr. vaknade andra gången halv tolv och med en skirkande mage efter max tog vi bussa därifrån. nu ska vi fixa skjuts och käka innan det blir sängen igen. tjing!


när vodkan gjort oss vackra så lovar jag att tro på dina lögner om du lovar att tro på mina!


lördaaaag!

så var det lov! igår blev det lungt, käkade taccos med lillen och hennes mamma. sedan kom thobbe och då drig vi igång färgahåretmaraton tills det var läggdags.

vaknade av att mamma bubblade i telen imorse runt tio, gick upp inte allt för glad. men så fort jag kom ut blev jag genast på strålande humör! solen lös och det var hur varmt som helst. så resten av dagen har jag suttit på altanen sommarklädd och solat mig lite.  är det inte vår nu så säg, banne mig om de kommer mer snö. då ska jag gräva mig min egen grav och vila där tills riktiga sommaren kommer.

nu kom jag precis hem till L, ska fixa oss och sedan blir det party!

trevlig helg, sup & svälj :)


helgen som varit.

eftersom att jag inte har nå vättigare att dela med mig om så babblar jag lite om helgen som varit såhär mitt i veckan.
lördagen började med jobb 8.30 - 17.00.  efter det blev de snabb dusch och fix innan pappa fick köra mig till sörby för att möta upp tjejerna. hos dennis började kvällen och fram emot småtimmarna tog jag bussen ner på stan för att möta upp fido. åkte hem till koffe för lite efterfest och då var inte intiligensnivån hög må jag säga. emma ringer & jag svarar  efter ett tag säger jag " emma vänta lite" så börjar jag leta i mina fickor efter nått tillslut säger jag till emma som väntar i luren " emma, jag har tappat bort min telefon" ? haha. smart så där i bland jag.
jag och soffangirl vaknade ialla fall upp hos koffe på söndag morgon. så kommer koffe med komentaren " hur fan kom ni hit ? " fast vi åkte med samma buss hem till honom kvällen innan. kan ju säga att det vart mycket skratt på morgonen och jag fattar inte hur de små liven kan ha sådan energi.

idag är det onsdag och eftersom att det inte hans med nå one tree hill igår så får de bli idag. istället för oth igår blev det en timme på gymet först sen yoga vilket jag kan säga inte alls var min grej riktigt. men nu börjar lektionen lida mot sitt slut så de är bäst man rundar av, och hörrni om tre dagar är det lov! 


 


RSS 2.0