då vet man att man lever.

i fredags så blev det mys ute i solen med lite folk. en cider kommer sällan ensam och lika så med groggen.. kom hem runt tre halv fyra nångång och sedan var det bara till att kliva upp och åka till jobbet klockan 10. när jag kom hem blev det till att premiär bada i poolen för i  år, nice! då är det fan sommar..

lördag ; firade ví loppan som fyllt 18 år med käka trevligt sällskap och alkohol. förkrök hos henne blev det innan alla som fick gick på krogen och vi småglin fick hitta på andra äventyr, haha. hos tobbe fortsatte vår kväll och hela natten också för den delen. jag emma och sofie tog halv sex bussen därifrån i morse så man var väl hemma runt sex nångång. jag o emma ställde till med storkok när vi klev in, rostmackor, potatisbullar med majonäs (?) och óboj.  efter det somnade vi gött och vaknade ett par timmar senare. nu är det strålande väder ute, men känner oss inte redo för att gå ut riktigt än. snart så, snart!




7 dagar kvar nu då!

guld och döda skogar

så var det helg igen!

en snabbis till skolan för att lyssna på en föreläsning av marcus (killen som blev ihjälsparkad i sthlm för 4 år sedan) föräldrar. visst fälldes de ett par tårar då och då och jag tycker det är väldigt starkt av föräldrarna att åka runt i skolor och berätta om hur deras ända son blev ihjälsparkad.
  

på eftermiddagen blev det en sväng på stan med mela och jess. sedan stack jag och träna och nu sitter jag hemma, nyduschad, mätt och fixad. snart kommer lillen och hämtar mig för lite mys ute i solen med gänget, kanske blir någon cider eller bärs också, vem vet  ;)

tjing.


alla vill till himlen

idag blev det en solning direkt efter skolan och sedan upp till pappa för att duscha och rännsa kylen lite innan jag for ner på stan till lillp och lillthobbe.  senare åkte jag lillen och jocke hem till mig för att ta en promis med hyntarna. då vi fick den briljanta idén att låta dom bada i sjön. fruktansvärt glada blev dom men inte fullt så glada såg dom ut att vara när vi släpa fram vattenslangen och tvålen när vi kom hem! nu sitter jag hos lillen och väntar på att vi ska käka och färga hennes hår innan det kanske bli en sväng ner på mingel med virrp och jess :) för tillfället är varken jag eller lillen särkillt sociala, då båda sitter vid varsin data.
och faktiskt så är det bara 11 dagar kvar till jag fyller 18 nu :D



kan du inte byta ut ditt namn så byt planet
du kan bli en stjärna som dom aldrig kan ta ner
tänk att hänga högst där uppe, titta ner på folk å le
ja vill du vill, alla vill till himlen å åka limousine förstås.
J. Thåström

the proposal

kanske hur bra film som helst! blev bio igår med tjejerna + tobbe x2 och den här blev det.  hela högen satt  och skratta så man höll på och dog. rackarns otur för mig som har drabbas av munsår precis som sprack hela tiden, men de gick fan inte att hålla emot skrattet.  




fint väder denna vecka än så länge! för nu är sommaren här, plocka blommor och bär lalalalalal.


The end

så var även denna helg slut.. imorgon är det dags för skola igen.

igår gifte sig som sagt emma och sofies pappa, jag virre och lillen serverade och grejade. hur kul som helst hade vi och allt gick bra. efter att dom hade ätit och all disk var klar så var det dags för oss att byta om till lite partykläder också. vi plus emma och sofie slog oss ner i baren, där trivdes vi bra vettni ;) lite senare blev de en helt onödig taxitur till hemsta och sedan till a-berg för lite efterfest!

halv tio imorse ringde väckarklockan för mig och lillen och det var dags att kliva upp och åka till jobbet. men helt utan baksmälla konstigt nog gick det som smort. väl hemma i lugnet ska jag slå mig ner i soffan ett tag innan man kanske borde städa upp, ta en dusch och gå till sängs.



Emma & Wille.


Virre & Lillen



Sowfi


till sist nån som aldrig fasnar på bild.

så var det helg

min helg började redan i onsdags.då  blev till att ränna på stan med sofie och oskar från de att jag slutade tills vi kom hem till mig runt halv sju, flängde rännde och fixade över hela stan känndes detsom. väl hemma blev det duch, fix och bira tills mamma körde in oss till stan. där började en del äventyr, en sväng till nynäs och en till hemsta där det var poolparty osv. när det var dags att åka hem blev det liftning till furuvik med några stycken. där vaknade jag och fido upp och tog oss  hem runt fyra. åkte hem en snabbis och sedan blev det filmkväll med sowfi hos henne.


imorgon är det dags för bröllop! så idag har jag och virre fått lite instruktioner om vad vi ska göra osv, lite nervös är jag men de ska bli hur kul som helst! så ikväll blir det lungs så man är pigg och fräsch tills imorgon :)



sommar sommar sommar!

hey you.

hellu. nu är det bara några minuter kvar tills det blir långledigt för den här veckan. så fort man kommer här ifrån så blir det stan med sofie för att inhandla lite nytt. sedan blir det en solning för att bättra på brännan också! :D vad som händer ikväll återstår att se men nog är jag bra sugen på en partykväll ! :)


varför inte.



rätt bra faktiskt, lätt värd att vinna!
igår efter jobbet blev det en snabbsväng till emma och veronica, kikade på Eurovision och grejade. runt tolv åkte jag och virrpo hem och idag har jag jobbat och sedan suttit hos pappa och degat. nu är jag hemma hos mamma och ska ta mig ett varv med hundarna och se om nått roligt händer efter det ...

snart når vi slutet

försov mig imorse och klev inte in i klassrummet fören halv tio, missade föreläsning men pluggade på med näst sista uppgiften i sjukvård. känns att det är sommarlov snart, dock inte på vädret men man kan börja räka ner uppgifter som ska in för de är inte många. änns extra skönt att jag inte har några rester i nått ämne  och jag hoppas värkligen att jag klarade matteprovet.  snart börjar vårt sista sommarlov ..

efter skolan idag blev det en fika på mingel sedan åkte jag hem till pappa en stund innan jag började jobbet.  ska jobba hela helgen igen, grejtans! nu sitter jag här helt slut, ska ta en dusch och sova så jag inte försover mig imorgon också!  natti.




men vart tog solen och sommaren vägen?

en fruktansvärt trött tjej gör sitt bästa för att hålla ögerna uppna under såväl lektioner som hemma i soffan eller på bussen..



titta va jag hitta

hahah, hittade ett kort från peace and love 08 på mig och lillhoe. Har funderat ett helt år vems kamera de var som vi knäppte med eftersom att vi inte hade någon egen med oss, och nu ploppade den upp på facebook såklart.  men vi är soeta, visst? :) nu är det heller inte långt kvar till årets festival och det kommer att bli såååå jääävla roligt!!


våra berömda byggare bob hattar :) har min liggandes här hemma fortfarande på hatthyllan. haha orka ta hem en plasthatt.

och det var ju bra det.

plugg & jobb ikväll!



Personliga Persson
far mot hemmet per tunnelbana,
en trettiosjua brännevin
har han med sig av gammal vana.
Sen spöar han sin fru
med dunder och med brak
och somnar som ett svin
och vaknar som ett vrak
men se roligt de var det
och de var ju bra de.
 
-imperitet.

090510

Gårdagen :  efter en halvtimme, tre cigg & en enorm spotthög som till och med hade torkat ( äckligt jag vet) var jag redigt less och funderade på att traska upp igen. jag satt alltså och väntade på bussen för att möta upp tjejerna på stan och kika runt lite. men när man minst anar de dök bussfan upp. halv tolv var jag nere och vi traskade ett varv innan vi sedan gick till max och käkade, missade bussen hem och blev stående på stan en halv timme. träffade på emma som hade vart på krogen och  när bussen väl kommer kliver hon på för att åka en busshållsplats. vi sitter nästan lägst fram ibussen och brevid oss sitter två och sover. det ringer i en mobiltelefon och emma börjar knuffa på killen brevid och rotar i hans fickor samtidigt som hon säger att det ringer och att han måste vakna. Till slut fattar hon att det är i hennes väska de ringer och då blir hon fundersam över vems tele hon har fått med sig innan hon fattar att det är hennes egen! hahaha. när bussen närmar sig ungdomsmotagningen och busshållsplatsen där hon ska av skiriker kvinnan "STANNA BUSSEN, jag ska av och göra ett klamydia test"

idag har jag jobbat och sedan har jag bara legat på soffan hemma hos pappa tills mamma kom och hämtade mig. blev fettismat och TV när vi kom hem. imorgon väntar skolan och sedan ska jag plugga till matteprovet på tisdag, efter det väntar Jobb 18-22!

aa-aa

hemma efter jobb hela dagen, började med 11-15 & sedan 17-22. så min lördagkväll har jag spenderat på time kan man säga. men det är ju bra med lite extra pengar nu till sommare & det behövs om jag ska ro alla mina sommarplaner i land.

tjejerna groggar på och det är crusing i stan, så ska snart åka ner och möta dom och kika runt lite.. sen blir det hem och sova för imorgon ringer klockan 10.00 igen! tjing




kan ju småtagga lite iaf :)


tjenahejsan

kom precis hem efter lite träning och en solning, skönt. vi har legat på latbänke med träningen nu ett tag, men nu är det bara att ta tjuren vid horna och köra igång.

sista april, första maj och lördagen där på..

sista apil blev det som sagt grill och kareoke kväll hos virrpi innan vi åkte till valbo och grabbsen. blev inte så långvariga där utan fortsatte på nynäs i nån lokal. kvällen slutade med max och svarttaxi till a-berg där jag barfota gick till sofie. desperat efter efterfest ringde vi våra kontaktböcker klockan fyra på morgonen dock utan framgång. somnade och vaknade runt tio dagen där på. pizzapizzapizza skrek magen och så fick de bli! klockan tolv pallarade jag, sofie, lillen, jocke, louise, virre och tobbe oss upp till pizzerian. tog en glass och en cigg i solen innan det var dags för att ta sig hem.
första maj blev en lugn kväll med chipis, film och vänner. hemma hos veronica tjockade vi ner oss i soffan med chipspåsen och en bra film, rökte och pratade om allt mella himmel och jord.  på lördagen var man ordentligt utvilad och såg fram emot kvällen, kubb & alkohol vid vallback blev det. men måste erkänna att det blev mer alkohol och ölspel än kubb menändå, sommar feeeling!

bilder såklart!


















RSS 2.0