treminuterielva

Efter att ha vinkat av fidan vid tåget och umgåtts lite med lillen så här en tisdagkväll, ligger jag pladask på soffan igen. Snart dags att bädda ner sig och lyssna på nån trevlig dokumentär. Visste att jag skulle fastna för de så fort den där appen blev nerladdad..


19/2 tisdag

Den där rackarns Sofie tänker fly Sverige igen och därför sitter jag här, hos henne och väntar på att hon ska komma hem från skolan. Hon ringde för en timme sedan då jag fortfarande satt nyduschad iklädd pyjamas och bad mig lägga på ett kol för att jag skulle hinna hem till henne lagom tills hon sluta skolan. Och som sagt här är jag, men vart är hon!? Jalla.

Så medans jag håller mårten sällskap och väntar in henne så ska jag fortsätta kolla lite på resor då jag och veronica också tänker fly Sverige om ett tag. Var på tiden tycker jag, vintern har vart alldeles för lång iår. Så man behöver nått att se fram emot :)


lovley monday

det är inte ofta man känner "fan va skönt med måndag" men det var precis så jag kände när jag slog upp ögorna i morse runt tio för att sedan somna om och vakna upp när klockan slog halv tre!? jag gillar att sova länge när jag kan och brukar inte känna de minsta ångest över det, men halv tre.. var kanske lite att ta i. skönt var det ialla fall efter en extra jobbhelg.

när jag ändå valt att masat mig ur sängen kom veronica upp på en kopp kaffe som sedan slutade med att vi promenerade hem till henne. lillen kom förbi och det blev matlagning och skitsnack ett par timmar.

nu är jag åter hemma, sittandes i mitt soffhörn i mina rosa pyjamasbrallor samtidigt som grabbarna grus lever rövare i hela lägenheten. ska låta dom hålla på ett tag till innan jag städar upp och släcker ner. Godnatt.

 

du lär av dina misstag och vissa påminner dig varje dag.

 
 

RSS 2.0