100224

blev en kortis i skolan idag, tack vare sovmorron blev det endast en lektion i dag och imorgon är vi ledig! saker och ting börjar falla på sin plast nu inför studenten, och det gillar vi.  en klass som består av endast en kille och resten tjejer.. låt oss säga att det är mångas åsikter och önskemål som ska bakas in i allt. men nu är vi så gott som överens!


snart så..

vecka 9 har vi sportlov och äntligen har vi fått fingrarna ur arselet och drar från stan ett gäng. inte så långt blir det och man skulle kunna säga att vi drar från den ena hålan till den andra, men hur som helst ska det bli skönt att komma iväg ett gäng. alkohol, pulkarace och trevligt sällskap i fyra dagar, kan väl inte bli bättre de?
vi åker på måndag och kommer hem på torsdagen och då är det precis 100 dagar kvar tills jag tar studenten!! vilket firas på HB, första studentfesten!
så det blir inte mycket till att vila upp sig under det här lovet, men som sagt.. vila kan man göra när man är gammal :) nu köööör vi, fullt ös medvetslös.







you are my manhattan from the sky

i skooooolan.. hua hade mycket hellre legat hemma och gosa under täcket nu när det är typ 25 minus ute. men hur som haver så överlevde jag trippen till skolan för lite plugg på egen hand då jess har sina skäl till att vara borta och eftersom att mela ska vara hos tandläkaren halv elva så tyckte hon att det inte var nån idé att komma innan!? haha :) 




you know my weakness that's why i'm sleepless

sådär, hemma efter en väldigt trevlig helg hos Hagelin. jag och sofie har faktiskt vart så pass duktiga att vi bara har vart hemma hela helgen och inte ens luktat på lite äventyr.  vi har ist spenderat helgen framför TV & wii-spelet så nu har man träningsvärk i bowlingarmen kan man säga.

just nu slåss jag med min spotify som inte vill fungera som den ska!? är det min data som börjar bli trött, de mobila bredbandet som inte orkar mer eller är det helt enkelt så att spotify inte fungerar som de ska just nu? hur som helst så tror jag nog att jag överlever. nu måste jag se till att plugga lite också eftersom att APU- uppgifterna bör lämnas in snart, bättre sent än aldrig.




jag ställde till med de själv, men inte ensam.

blås en vän med nrj wake up call!

jag veronica och angelica bestämde oss för att blåsa skiten ur sofie efter det som hände på nyårsafton då hon tog sig en cigg inne på sjukan.  tror vi lyckades rätt bra :)

http://www.nrj.se/?underpage=162.88418



här har vi bildbeviset också! :)

jag var bara tvungen

inte ett ord till om att jag fläskar i mig när jag är bakfull :) haha.

det är inte lätt när de är svårt.

riktig trevlig med lite mat hemma hos farmor och farfar tillsammans med lite släktingar igår. efter en två rättersmiddag och med en mage som höll på att gå sönder efter all god mat pallrade jag mig hem till mami igen för att slänga ihop lite kläder till kvällens bravader. hemma hos lillen höjde vi glasen och glömmde verkligheten för en stund. ett par groggar och ett par spelomgångar av ölspel och "med andra ord"  senare blev det taxi ner på Hb. fullt ös medvetslös och ja, vi blev till och med kvar till dem tände lamporna där nere och de har aldrig hänt förut. fattades väl bara att dem skulle ha kastat ut oss också. haha. men väl ute från krogen prövade vi på de nya pizzahaket som har öppet nattetid, awsome, inge mer äta ute i kylan utanför en husvagn. slocknade så fort huvudet träffa kudden när vi kom hem och vaknade upp till denna verklighet imorse. tog väl av mig pyjamasen runt halv sex på eftermiddagen, så med andra ord har jag  bara ätit och sovit idag, skööönt. men nu är man hemma och har en helg av praktik framför sig. sista helgen och sedan nästa vecka kvar innan det är dags att slå sig ner i skolbänken igen. och på den här veckan ska man hinna skriva klart alla hemuppgifter också, typiskt!




Be strong, be strong now too many too many problems

hejhopp, sitter hemma hos veronica nu efter ett kvällspass på sjukhuset. ska mysa till det med film och grejer innan det blir uppstigning tidigt imöra. ska uträtta lite ärenden och fixa med min tattoo som ska sitta på min kropp inom en snar framtid. sedan fyller min pappa faktiskt 40 imorgon också, så grattis gammelgubbe! :)



up side down

ahap, då var det måndag igen och fast än jag har vart långledig så gick de alltför snabbt! men som sagt så blev det en lyckad utgång i torsdags och i fredags baksmälla och jobb. sedan blev det dop i lördags när emma och sofies systerdotter tindra skulle döpas,  och efter det föll vi för alkoholens charm igen.. kan väl säga att de blev en mindre lyckad utgång, men inte käpp rätt åt helvette iaf. vaknade upp brevid virre och sofie igår och det belv en massa mys med pizza, chirre och dirre. ja ni hör ju själva, kan inte bli bättre :) men som sagt så är det måndag i dag och jag missade praktiken pga min hals, men imorgen är jag på fötter igen!  nu ska jag slå igen de två bruna, klockan ringer 05.00 =)

RSS 2.0