student&alanya

tjenahejsan! blir en snabb upptatering nu av de senaste veckorna. har hänt så mycket att jag inte har hunnit skirvit något.


studenten och studentveckan var helt underbar och lätt den bästa veckan i mitt liv. men jag tror inte riktigt att jag har fattat än att jag aldrig mer ska tillbaka till polhem och op. känns skönt men ändå inte, nu är det upp till mig vad som händer här näst. konmer sakna klassen och lärarna.

hann knappt suga in studenten innan jag satt mig på ett plan till alanya, där befinner jag mig nu.  jag sofie och veronica fixade jobb här nere och drog. vi kämpar på i värmen och har det bra! solar & badar varje dag, strosar runt i affärerna, vart på båttur och festat. vill fan aldrig lämna denna värme. med jobbet går det upp och ner och  vissa studer har jag lust att bara sätta mig på första bästa plan hem och skita i allt. men vi försöker hålla humöret upp och vara kvar så länge som vi bara kan!
än så länge längtar jag faktiskt inte hem till nått, några enstaka personer bara. men dom klarar sig utan mig ett par veckor till :)

min kamera pajade andra kvällen och veronicas batterier är slut så vi ska köpa nya, men det har inte blivit av än.
men här har vi två bilder från stranden ialla fall!





RSS 2.0