100429

hejhopp!  idag har de fan inte hänt mycket inte. 3 timmar i skolan, hämtat ut mitt pass och sedan en solning innan jag var tvungen att lämna tillbaka bilen. så nu sitter jag strandsatt och rastlös hemma.
vi får väl se vad kvällen har att bjuda på, kanske blir det en fika eller nå likanande.



slänger upp en bild på min tatto också ;)



när man borde göra annat.

som sagt blev det till att gå på stan med sofie efter skolan idag, hittade iaf ett plagg som jag inhandlade. efter det blev det raka vägen hem till mig för lite käk och en härlig stödvila! när vi vaknat åkte vi och sola, dags att börja få upp brännan nu. röd som en reeka våldgästade vi koffelabama en stund innan vi tog oss en kvällsfika med de andra tjejerna. nu är jag hemma och ska sätta igång att plugga till provet som är i morgonbitti, bra där amanda!!



100428

hellu! sitter i skolan nu och ska igentligen köra igång med lite arbeten som ska vara inne snart.  men lektionen slutar om 40 min så jag tror inte att jag hinner med de ;)  efter den här lektionen slutar jag också för dagen. ska åka och hämta upp sofie och sedan blir det en sväng ner på stan för att inhandla någonting nytt tills på fredag, så jävla less på kläderna som hänger i garderoben...


vad händer annars på fredag då? för oss skulle jag tro att det blir lite grillning och mys och sedan utgång, men hur vart och när vet jag ingenting om ännu. men det löser sig nog de där!

på lördag är jag rusktigt sugen på att gå och kika på hoffmaestro som kommer till stan, så får det nog bli också. så alltså blir det 2 dagars denna helg och jag som sa att jag kunde jobba på söndag morgon!? haha, men det får gå!










100426

hej alla glada! nu känns det att allt är nära.  med studentmössan i handen, passet fixat och resväskan i hallen är det bara tiden vi väntar på, sen kommer allt på en gång.

började dagen med att åka till skolan och hämta upp min studentmössa som hade anlänt.  efter det blev det lunch hos farmor och farfar med pappa innan vi fortsatte mot polisstationen och fixade ett nytt pass åt mig. det kan ju vara bra att ha om man ska ta sig någonstans! ser dock ut som en gamal mentalsjuk fånge på kortet, men antar att det inte är något att göra åt. plus att det inte är särskillt många som ska se de.  sedan blev det en sväng till hälsocentralen för att få en remiss till öron- näsa- hals, nån ordning får det vara! nu har jag gått och vart hes hur länge som helst och imellanåt har jag ingen röst alls. kanske är dags att byta hobby, sluta stå utanför donken om helgerna och skrika?! skämt o sido ..

NU VILL JAG BARA HA JUNI!
11/6 STUDENTEN!
12/6 bakis, börja packa
13/6 se till att allt är med
14/6 MOT ALRLANDA!



STUDENT 2010!





100424

en kväll som började med jobb slutade med alkoholkals. yes! nu sitter jag hemma med mamma och hennes kompis och häller i mig lite bira innan det är dags att möta upp tjejerna och inviga nivå. vart kvällen slutar återstår att se, men en sak  är säker.  imorgon blir det lunch med pappa & farmor och farfar innan det är dags för ännu en jobbkväll.


NU ÄR RESAN TILL ALANYA BOKAD OCH BETALD. 14/6 åker vi och är borta på obestämd tid! kommer bli awesooooome :)




bjuder på en gammal bild också!


sommarplaner

tror resebolagen ljuger för oss så att det ska bli dyrare att åka utomlands än vad det igentligen är. stoppar dom mellanskillnaden i fickan då eller? vi hittade nämligen en resa på internet för 4000;- per skalle, så åkte vi ner till resbyrån här i stan för att boka den. men när vi kommer dit så säger dom attt biljetterna fortfarnade ligger på 6000;- !? ska det värkligen var sån stor skillnad om man bokar på internet eller om man pallrar sig ner till en resebyrå?
aja, hur det än blir så blir det bokning på fredag! WE ARE GOING TO ALANYA!!! 2 månader i sommar :)








här har vi mitt sommarjobb i år då ! ;D love it

och så lite bilder.

har har det vart dött ett bra tag..  men nu när man är hemma och är sjuk har man lite tid över. så här tänkte jag bjuda på de mest smakfyllda bilderna sen studentkryssning. the best 24h of my life!



middag!


senare fick vi besök av bla carro, jess  och natta!


let's get this party started


skål!


shake that as bitch:)


bira, bira,bira ... !


virrpan och ålpan


pigga tjejer!


efter en stödvila på två timmar tror jag det blev söndag!? :)


lenny och virrpi, slitna barn men med morgonciggen i handen.


för dom som inte ville sova mer, var festen i full gång redan! :)


cheers!


söndag eftermiddag nångång..


sen var det dansgolvet som gällde igen! :)


vi som aldrig sviker en partkväll, hur risiga vi än är!! ;D


några timmar senare var vi hemma i gävle igen och fit for fight
för efterfesten på goya!

påskhelg

så var påskhelgen mer eller mindre över. ska på påskmiddag hos farmor och farfar om ett tag och sen blir det mys med lillphen innan det är dags att ta tag i en jobbvecka.


torsdag: lyckad utgång som började med förfest hos tobbe innan jag och lillen gled ner på HB, smet före hela kön och sedan shakade loss där inne innan vi tappade bort varandra. hitta på sofie och sofie för pizza innan det blev sängen hemma hos sofie. bakismys med dom hela dagen och sedan bio. remeber me, helt sjukt bra film!

lördag: singstar, alkohol och trevligt sällskap hemma hos veronica innan hon somna på soffan och vi andra tog oss till solo. gjorde ett mindre lyckat försök på goya innan det blev hem gång!



fattar inte hur vissa orkar älta, ältta och älta lite till.. släpp taget, gå vidare!




RSS 2.0