fucking perfect

super nöjd med mitt hår nu! tur man har frisörer och dyligt i släkten :)  efter de blev det lunch med jess på stan och nu är man hemma för att fräscha upp sig lite. ikväll blir det en öl på nån uteservering där solen håller till. mys! imorgon bär det av som tidigare nämnt till uppsala, ska bli kul och göra nått annat än samma gammla vanliga !

SOMMAR!




forget the past, let's move on!

jag är en flicka med guld

Så gissa hur mitt färgahåret maraton gick då? joo precis som vanligt slutade de med att jag la i en mörk färg igen! fattar inte att jag inte vid det här laget vet hur jag själv fungerar, leker lite så blir de bara feel och återigen går tillbaka till samma som förut. så nu är man mörk igen, men lite av de röda skiner fortfarande igenom men så får de vara. imorgon ska min kära kusinvitamin få ta sig ann träskhåret mitt också då de verkligen behövs en klippning! ska bli skönt att bli lite tunnhårig igen så man kanske kan skippa den här toffsen jag strosar runt med dag som natt. aja, någ om de nu.

idag har jag först vart hos mormor några timmar för att låna hennes tvättmaskin då det förjämnan är fullbokat här, och rena kläder måste man ju faktiskt ha! efter de blev det en vända på stan med tjejerna och stefan och fram emot kvällen blev det så ska det låta & BB - häng.  myspysdag :)

lite thåströmterapi


28/4

Cause I've been there before
And you've been there before
But together we can be alright.
Cause when it gets dark and when it gets cold
We can just hold eachother till we see the sunlight


26/4

Försök nummer två att färga om håret mitt.  fick för mig att jag skulle bli mörkröhårig, så slängde i en mörkröd färg och gissa hur utväxten såg ut då jämnfört med resten av skallen.  en aning rödare om man säger så! men nuså har jag blekt av resten av håret lite och sitter återigen med min rödbruna färg i huvudet och väntar! blir det inte jämnt nu så blir de fan svart igen..

har vart på stan med angelica idag också och kikat in lite sommarnyheter. sedan har jag umgåtts lite med emmapemma, vilket var ett bra tag sedan! :) imorgon beger jag mig till jobbet igen innan några dagars ledighet väntar.


i helgen är det sista april också, viket ska firars såklart. jag och tjejerna har bestämt oss för att åka till uppsala och se om det är så kul som alla säger! tror det kommer  bli en härligt dag faktiskt, bara solen gör sitt!


grym tjej, hej!

25/4 11

Sommarvärme idag! så efter jobbet begav vi oss hem till loppan för att steka lite i solen och spela kubb. senare mot kvällen blev det mys på virres altan med grillning och lite skitsnack :) härlig kväll.  men nu ska jag se till att få min skönhetssömn, imorgon väntar jobb igen 8-16.

this is out of my hands

Soolen skiner och det är asvarmt ute! och jaa, alla ska grilla, spela kubb och mysa medans jag drar mig till jobbet! tar tillbaka att jag hellre ror sommarplanerna i land än att vara ute och ränna. eller nee de gör jag väl inte egentligen, men just i dag känns de fan så jävla surt att åka till jobbet!!!!


gillar inte folk som ljuger för att få som dom vill för stunden.
-it's hurts!

soooovmyys
















påsk var de ja

Hade en toppen kväll igår verkligen, men förfest, krogenhäng och eftefest tills imorse! kom hem runt halv tio och fick mig ett par timmars sömn. resten av dagen och kvällen har vi vart på bio, haft BB-häng och kört en raggarrunda för att kika på alla fyllisar.
men resten av påskhelgen kör jag på jobb istället för utgång, ska bli skönt de också. om inte annat så måste jag ju välja om jag vill ro mina sommarplaner i land eller gå ut som vi gör varje helg.

...


use somebody!

Inte så duktig på att uppdatera nu för tiden har jag märkt.  men vafan, man gör ju samma gammla saker varje dag och varje helg.. och de känns som om man kan den biten nu! men bara för det så lär jag ju skriva att jag faktiskt var på HB igår också eftersom att det var fredag! haha. men Nationalteatern spelade faktisk också, så vi var ett par kusiner, mammor och fastrar som var ut tillsammas. mycket trevligt måste jag säga! senså ramlade ju mina fina tjejer in en efter en också såklart!
här har ni en mindre snygg bild på oss kussar :) haha!

 


the last night

Så har två veckor gått och mamma kommer hem imorgon. måste säga att jag har klarar de rätt bra med hundar, hushåll och jobb ändå bortsätt från att jag råkat dödat varenda blomma här hemma, men de är sånt som händer ;) har haft hjälp av frugan eriksson också såklart! men imorgon är det slut på friden, så jag avslutar denna lediget på samma sätt som jag började den.. men massamassa alkohol!! ikväll bär det ner på olles där looptroop  & jerra spelar, kommer bli awsome!


one piece

Har länge funderat på att klicka hem en one piece och dumpa mysbrallorna. men dom är ju förjävla dyra..
igårkväll kunde jag inte hålla mig längre så jag blundade och klickade på "bekräfta order". haha!  så inom 12 dagar är den här och då lär man ju flytta in i mysdressen :) 


efter mycket om och men,  så blev denna skönhet min!


RSS 2.0