Okt. 31, 2013

Tapetseringen av mitt sovrum som jag hade räknat med skulle ta två dagar drog ut på tiden pga av massa tok som uppstod med fukt i väggarna och sprucket golv. Så nu efter att ha sovit på soffan i nästan två veckor är det äntligen klart! Ren lycka skulle jag kalla de. Att få sova i sin egen säng, slippa ha saker överallt och byggarbetare som står i dörren och vill in tidigt på morgonen. Riktigt bra blev det också! :)  






Okt. 29, 2013

Slänger upp lite bilder från de senaste dagarna! 











Tapetsering är  klar, men ännu inget nytt golv...  Börjar blir ruggit less här hemma. 




Okt. 23, 2013

Idag hade jag räknat med att tapetseringen skulle vara klar och att jag skulle kunna flytta in i mitt sovrum igen. MEN så upptäcker dom att det är fukt i väggen så hela skiten måste rivas lite till och dom får börja om från början.. Så jag blir kvar på soffan ett par dagar till och mitt hem fortsätter att se ut som ett helvete med saker överallt. 


På eftermiddagen åkte jag hem till säljsjön för att fira Emelie som idag fyller 17. Blev en heldel fika med två omgångar av smörgåstårta, kakor och bullar. 





Okt. 22, 2013

Idag har det inte blivit mycket gjort för min del inte. Ända gången jag har vart utanför dörren var för en snabb sväng till sjukhuset för återbesök med armen och sedan ner på Konsum för kvällsfika! Nu ska jag bänka mig framför tv:n igen och hoppas på en mer händelserik dag imorgon. Godnatt! 




Okt. 20, 2013

Imorgon sätter dom igång med tapetseringen så nu har jag släpat ut allt från sovrummet ut i vardagsrummet. Så nu är det kaos här igen! Men va skönt det ska bli, har länge stört mig på ena väggen som är trasig. Grabbarna har åkt till mormor så dom ska slippa vara hemma i röran och jag sover nog hos mamma nån natt tills det är klart. 

Denna söndag är jag lite halvseg efter gårdagens utgång men mer än så är det inte. Kvällen spenderar jag på jobbet! 







Okt. 19, 2013

Blev en liten spontanare ikväll. Nyss svirat om och är redo för en kväll på stan! 





Okt. 18, 2013

Nuså händer det saker! Fick samtal om att dom kommer och tapetserar om sovrummet åt mig på måndag. Så efter jobbet åkte jag direkt och valde nya tapeter. Mitt lilla halvmörka sovrum ska nu äntligen bli ljusare och fräschare. 

Denna helg är jobbhelg vilket gör att jag tänker göra så lite som möjligt de timmar jag inte är på jobbet. Ikväll blev det mat, gotta och idol hos V.  Trevlig helg på er :) 





Okt. 16, 2013

Så var det onsdag igen och ny arbetsvecka är på gång att starta. Har fått så mycket gjort de här dagarna när jag vart ledig, bara genom att faktisk kliva upp i tid. 
 
Pappa var upp på en kopp kaffe och jag har tagit mig en kort prommis upp på söder och tillbaka för att hämta ut paket på posten. Dock inte till mig själv denna gång utan åt lillasyster som snart fyller 17 år. Efter det har jag återigen städa, diskat och plockat här hemma. Herregud, de tar ju aldrig slut! 

Nu har jag faktisk placerat mig i sängen och mer eller mindre bara ligger rakt upp och ner och stirrar i taket. Väntar på att klockan ska gå så man kan börja göra sig redo för jobb! 





Okt. 15, 2013

Blev förmiddagskaffe och en prommis med Jessica idag. Sen gick vi hit och väntade på att min säng skulle komma. Tog emot den och sedan brummade vi ut till Ikea för nya ljus. 

Har precis satt ihop sängen och vill helst av allt bara slänga mig i den och sooova. Men än återstår lite fix innan jag idag gör tidig kväller. Så får vi se om jag tänker kliva upp imorgon ur min nya mjuka säng som inte knakar när man vänder sig! 








Okt. 14, 2013

Här har jag gått runt och väntat hela dagen på att min nya säng ska komma. 16.00 var det bestämt att den skulle levereras. Så under dagen har jag fixat med att få bort min gamla säng, städat och  tvättat så att allt skulle vara klart tills dess. MEN 15.56 ringer dom och säger att det har kört ihop sig och att dom inte hinner idag utan kan leverera sängen först imorgon!? Och det ringer man och säger 4 min innan avtalad tid då eller?  Sur är bara förnamnet av vad jag blev och fortfarande är! Usch.. 

Fia kom upp efter att hon slutat skolan och nu ligger hon avslagen på soffa och sover. Trevlig kompis! Men snart ska hon upp, så vi kan gå och handla mat. Trevlig kväll på er! 

Trött tjej som ställde undan mjölken efter morgonkaffe imorse. 



Okt. 12, 2013

Nu är jag hemkommen från Valbo och en ny säng blev det! Får hem den på måndag och det ska blir så jäkla skönt! Kommer sova som en prinsessa framöver och det kommer nog blir ännu jobbigare att kliva upp på morgonen. 
Det bästa av allt är väl att dom kör hem och bär upp. 

Nu väntar jag på att Veronica ska sluta så blir det en tripp till bhus för fika hos hennes föräldrar. 

Denna modell blev det, fast utan gavel. 




Elizia














Okt. 11, 2013

Sådär. Då var det fredag och jag har ledig helg. Jätteskönt och jag tar det piano även denna helg. Idag, alldeles strax faktisk ska jag åka hem till fidan och få träffa Elizia för första gången! Gud så mysigt de ska bli, som jag har längtat! 

Imorgon blir det en dag i Valbo med pappa, farmor & farfar då jag ska kika på sängen igen och som det känns nu så slår jag nog till på den imorgon! Lunch/middag med familjen och sedan myskväll med V. Härlig helg det!  




Okt. 9, 2013

Idag är det alltså onsdag den 9:e oktober och 05.14 imorse födde Sofie en liten sessa, Elizia. Vilket mirakel! I månaders tid har vi alla vart lite spänd på hur hon ska se ut osv. Men nu är hon alltså här. Första bebisen i gänget, lilltjejen. STORT GRATTIS & ALL LYCKA TILL ER! 

Elizia. 4806g & 57cm lång. 






Okt. 8, 2013

Den lediga tisdagen är här och snart förbi! Idag har jag först vart på stan och ätit lunch med mamma. Kikat runt i butiker och umgåtts bara. Efter det hämta jag upp pappa min och vi åkte ut till Valbo för att kolla på ny säng till mig. Har länge velat haft en ny säng då min både är obekväm och knakar när man vänder sig i den. Och det blir ju bara värre och värre! Så nu har jag bestämt mig för att det är dags att inhandla en ny. Hittade två som föll mig i smaken, så därför blev det inge köp idag, ska tänka lite och sedan åka tillbaka och prova dom igen innan jag bestämmer mig för vilken som får följa med hem.  

Virre är på väg över och det blir mat och film ikväll! Laxfile i ugn, potatis och hollandaisesås, vilken tisdagsmat! Trevlig kväll. 









Okt. 7, 2013

Måndag igen. Klockan ringde 07.00 och jag kan ju inte påstå att jag flög upp av lycka precis. Inte nog med att jag har vart dödstrött idag så var det en allmän dryg dag på jobbet. 

Väl hemma så slängde jag ihop lite mat och bänkade mig sedan framför nya avsnitt av vampire diaries & greys anatomy. 

Nu mot kvällskvisten har jag tänt massa ljus och lagt mig i ett bad med ett glas vin. Hur underbart som helst! Trevlig kväll. 




Okt. 5, 2013

Helgen är kommen! Denna helg ägnar jag mig åt hemmamys och jobb istället för att vara ute och slira. Ikväll blir det middag, film och kortspel hos Sofie & Cenk. 


Fidans bebismage, +11 dagar idag. 





Okt. 2, 2013

Sjukstuga dag 2. Natten var väl inte alls nå rolig då jag inte fått många timmars sömn. Blev hemma från jobbet idag och fortsätter dricka mitt te med honung varvat med halstabletter. Men såhär på kvällskvisten känner jag mig lite piggare och hoppas på att de nu blir bättre och inte sämre över kommande natt. För det är väl ändå skittråkigt att ligga hemma och vara sjuk..!  

Unnade mig lite godis som kvällsfika och har precis kollat klart på burlesque. Dags att fylla på tekoppen och slå igång nästa film, Moulin rouge. Evigheter sedan jag såg den sist. 







Okt. 1, 2013

Taggtrådssmärta i halsen imorse, lös med ficklampan och konstaterade att jag åkt på halsfluss. Jahap. Så då var det inte inbillning igår iallafall. Hälsovårdscentralen rekommenderade te med honung och halstabletter som bedövar svalget. Penicillin var inte nödvändigt eftersom att jag bara är inne på dag 1 och förövrigt är rätt pigg. Så här ligger jag i soffan med tända ljus, dricker mitt te och hoppas på att bli frisk. Överväger fortfarande att gå till jobbet imorgon om det inte blir sämre över natten vill säga. Ska försöka hålla mig vaken till Hollywoodfruar, men känns som om dom två bruna skulle kunna slå igen vilken sekund som helst. Puss o godnatt! 







RSS 2.0