vi vet ingenting nu, vi vet inget idag

för det är lördag och vi ska parta, har du öppnare så kan kalaset starta och på söndag ska vi vila, vi ska vila om och om igen. yes, nu bär det iväg först till lillen och sedan vidare på äventyr!  kanske blir det vääärldens bästa lööördag, den som är med får se :D




play the game by the rules..

bowlingfredag

efter praktiken idag var jag hem och duschade och sedan ner på mingel. satt där ett par timmar, käkade och snackade skit. runt nio pallrade jag, emma, lillen, sofie, jerra, jens och sia oss mot bowlinghallen för en omgång discobowling. riktigt roligt och vi tror vi tar oss en omgång efter förfesten imöra också! kanske går det bättre när man har mjukat upp lederna med lite alkohol. sedan drar vi väl vidare och ser vart kvällen tar oss. så, jag vet att jag sa att det skulle bli en lugn helg för min del men planerna har ändrats och imöra blir det alltså utgång! men nu ska jag göra Tv:n sällskap ett tag innan jag tror jag gör en tidig fredagkväll denna helg. tjing!



make you feel my love

idag har det vart lite annorlunda på sjukan då jag har fått vart med och kika på en operation, observerat, känt på en tumör och fett som dom tog bort. häftigt och jag var inte de minsta svimfärdig eller nått sådant vilket jag trodde jag skulle bli. 

efter det så blev det en fika på mingel och sedan en vända på stan med lillen och emma. mer en så gör jag inte på dagarna nu, bara på helgerna som man hinner med nått. men denna helg blir lugn, bio , bowling , film eller nå dyligt. trevligt det också, känns som om helgerna blir mycket längre när man inte festar och det är ju skönt! 



vänner är som ballonger, tappar man dom kanske man aldrig får dom tillbaks

hej, tjo och klackarna i taket

Lördag :  började med förfest ute hos tom i rörberg för att sedan ta sig vidare in till valbo på lokalfest. vi dansade av oss lite engergi, drack gött och umgicks tills det att jag fick för mig att lämna gänget och åka till öster där emma befann sig. där pågick efterfesten  in på morgonkvisten och med basse till sällskap när dom andra sov blev det inte många minuters sömn under natten. eftersom att han oftast däckar under kvällen och vaknar upp till efterfesten är han pigg och alert då igen. så några timmar och en film senare bestämde jag mig för att det var dags att väcka dom andra också. söndags morgonen och förmiddagen bestod mest av tok och skratt tills magen gjorde ont. och vi gillart som vanligt!
mjaa, det var väl allt. min helg var lyckad och nu är jag trött som jag vet inte vad och jag tackar gudarna för eftermiddagspass! då jag inte behöver befinna mig på sjukhuset fören klockan halv två imorgon har jag tid att sova ikapp :)  tjing!


stackars min sowfi var på andra äventyr under lördagsnatten




 


för vissa har kvällen inte ens börjat..

fredag kväll och klockan är snart läggdags för en som ska kliva upp klockan fem imorgon och vara på jobbet klockan sju. medans kvällen inte ens har börjat för andra är min så gott som över och jag erkänner att jag tycker lite synd om mig själv. känns verkligen inte att det är fredag men det syndes när jag var ner till time för att byta några ord med mamma då nästan alla stod med groggvirke i högsta hugg. men jag har fått ett jädrans bra schema ändå, jobbar endast en lördag på fem veckor så jag biter ihop och gillar läget. imorgon slutar jag halv tre och då blir det till att åka hem i raketfart och slänga sig in i duschen för att satsa på en lyckad utkväll med gött folk! vart kvällen och natten tar oss visar sig som alltid, men visst har vi planer om vart den ska starta. sen är det söndag igen och som vanligt vilodag då jag inte ska lyfta ett finger för mycket!  men nu är det bäst man slänger sig i säng för ikväll, så man är någolunda pigg imorgonbitti! 

natti!  

 "hej, tjo och klackarna i taket"  för en smartare syn på alkohol.

- lill lindfors, rus.





bättre sent än aldrig.

ja, jag vet att det är tisdag och att jag kanske är lite sent ute med att babbla om min helg. men jag gört ändå!

i lördags blev det partaj, tjejern mfl. vi startade hos loppan i hemlingby ett par stycken och det var mycket trevligt måste jag säga. efter ett par (kanke för många) groggar bar det iväg mot öster och hem till robert för mig, emma och lillen. festligheterna fortsatte och med sisat bussen åkte  jag och lillen hem till danne och basse för att fortsätta. emma kom efter, inte allt för glad och alla utom vissa förstår varför. efter lite intriger osv, bestämde sig emma, danne och basse för att åka vidare ett tag. kvar hos danne blev jag och lillen. efter en cigg somnade vi i varsin soffa, och morgonen där på var det skrattmaraton åt helt dåliga skämt som gällde + lite pizza såklart. när jag tänker efter så var det en väldigt händelserik kväll och vi han med både förfest, fest & efterfest! annars brukar vi gå från förfesten till efterfesten.



om man uttrycker sig så att kärleken går före vännerna, kan man gått stå ensam när kärleken tar slut..

tabbe..

jag lillen och sofie går in på time för att handla. in kommer ett gäng små hobbyturkar och den ena skriker att hans kompis har snattat så han får visa allt i fickorna i kassa. det visade sig att han inte hade tagit något och hela "gänget" började skrattat och gapa.

på utvägen hör man
" ge mig min tuggumi"  (sedan härmar sofie högt)

lillen som ska betala är otoligt och säger
"jävla turkar, jag tror jag är rasist ibland"

hon i kassa säger
"det står en bakom dig också"  ( inte en rasist alltså, utan en turk)

fint komentar av en som står i kassan på en affär, kanske inte låter så roligt såhär, men vi kunde fan inte hålla oss för skratt!  samtidigt som det kanske var lite småtaskigt mot han som stod bakom.

förbannad & pank

fredagkväll och första veckan på praktiken är över. måste säga att det har gått bra fasten jag har haft olika handledare nästan varje dag, så det har blivit lite yrt.

nu är jag hos sofie och tar det lungt. har kikat på let's dance  och myst. vi laddar inför imorgon och kör en enkvällsfylla denna helg, då vår ekonomi inte är på topp just nu. fast vid närmare eftertanke är den aldrig det konstigt nog.
 
hur lätt är det igentligen att få ett jobb när man är 17år och studerande? det är ju kvällar och helger som gäller då och oftast behöver ställen personal på dagtid. men jag ska göra en rusch nu efter praktiken med att söka lite extraknäck för nu är jag ruskigt trött på att gå omkring pank. jag menar, studiebidraget på1050 ;- är ju ingenting och jag tror inte att en enda ungdom mellan 16-19 år klarar sig på endast de utan föräldrars hjälp.  jag anser utan tvekan att bidraget borde höjas då saker och ting i vår samhälle blir allt dyrare, det kostar faktisk att leva, att ta sig fram och att ha lite kul. men istället för att höja vårat studiebidrag läggs pengar på annat, såsom fula statyer och konst!
men det är som det är och jag SKA ha mig ett jobb, snart!







three in one day

gick väl sisodär att komma upp klockan fem i måndags morse, var inte allt för pigg och somnade runt åtta på kvällen sen och sov hela natten.

det har bara gått två dagar på sjukan, men det känns bra. har fått tagit lite prover på patienter och så idag. stick i fingret, blodtryck osv..  imorgon börjar jag halv två, så då får man sova ett tag och där med orkar jag nu vara hos lillen. har kikat på oth, Gg och Aa nyss. helt plötsligt är alla våra serier på en och samma dag. ska snart ta mig till pappa min och byta några ord med honom innan jag tar och lägger mig till sängs.  natti


   

praktikstart

yes, imorgon kör praktiken igång. och den som trodde att det skulle bli en mjukstart hade fel. börjar klockan sju imorgon och där med måste jag kliva upp runt fem nångång. inte skit roligt, fattar inte hur jag ska ta mig upp heller. när man börjar halv nio  så är det ju pest att kliva upp, så nu ska man göra ett försök klockan fem. hum, jaa vi fåla se hur det går..

grattis linnea 18

och jag som inte skulle vara full igår ens, men så blev det ju inte! började med käka och mysdricka hemma hos linnea eftersom att hon fyller år på tisdag och då är hon i åre. efter det ville alla till olika ställen, så jag emma och lillen drog till ronja och resten till dennis. efter min vinare, nån öl, grogg och tillsist champang var jag kalas. det ena ledde till det andra och sista bussen kom jag på igår faktiskt vilket inte brukar hända men dock inte hem. vaknade upp med jordens baksmälla och traskade till bussen och upp för alla trappor hem till pappa.  nu  efter att ha fräscha till mig lite grann så sitter jag och väntar på att jag ska åka till sjukan och träffa min handledare inför praktiken och få schema osv.  sen åker jag hem och väcker veronica för att hämta mina saker och sedan går bussen mot sälgsjön. ska ligga och säla i sängen hela dagen för imorgon kör praktiken igång. 
jaja, nu ska jag kila till bussen!


one tree hill is back!

så var det nytt år och nya avsnitt av min favorit serie. har inte hunnit kollat ännu men ska göra det så fort det är klart, så man har längtat!  senare ikväll ska jag bajta sowf också och göra en summering av mitt år 2008, men det får bli när jag kommer hem och ligger till rätta i sängen.



gaddläkaren nästa

efter att ha sovit ett par timmar i lördags och efter att vi tryckt en pizza bestämde jag och sofie oss för att det skulle bli utgång även denna kväll. börjarde med förkrök hos tobbe innan vi drog ner till någon (?) på stan, blev inte värst långvarig där innnan vi tog bussen tillbaka till a berg och poppy. runt fyra fick jag nog och trallade hem till emma och sofie medans sofie svarade med att kvällen inte var slut ännu och stannade kvar.

vaknade upp och åt chips och mat tills det rann ut genom örorna på mig, pigg som en lärka drygade jag med sofie så att hon blev arg på riktigt . hehe. sedan tog jag mitt pick och pack och tog mig hem. la mig på soffan och kikade film innan det var dags för sägen.

idag har det inte blivit många barn gjorda heller, har vart till valbo fram och tillbaka med mamma och sedan ner på stan och käkat med pappa. nu ska jag åka till tandläkaren och se så att gaddarna mår bra också!

och ikväll, ja inte en blekaste aning vad man ska ta och hitta på en måndag kväll när det är lov och allt. men snart är det även slut på det och allvaret börjar igen ..



morsning!

hejhopp!

nu är man hemma efter en fredags kväll/natt/morgon med damerna och massa andra. är skit trött och sitter här och väntar på att mina nudlar ska bli klara så jag får lite i magen innan jag går och lägger mig. sen hoppas jag på att jag somnar bumms och att jag vaknar relativt pigg fram emot dagen. ikväll blir det nog bara hemma kväll framför tv:n skulle jag tro. men det är som sagt lördag och allt kan hända! :)

för mig är det natti natt nu i alla fall!



nyårsafton

min nyårsafton blev väl kanske inte riktigt som jag tänkt mig, men vi hade roligt i alla fall. det började med mat och lite festligheter hos lillen sedan tog vi oss till poppy och grabbarna grus innan jag och sofie åkte ner på stan till tolvsaget. medans gick resten till tobbe och dit åkte vi senare också.

jag och lillen gick ner och la oss runt fyra, somnade på stört och runt två idag tog vi oss ur sängen för att äta pizza med virre, emma och tobbe. sen la vi oss i sägen igen och käka chips och där har vi legat och grisat exakt hela dagen.
men det är härlgt och imorgon är det fredag igen !


RSS 2.0