jag pissar på rubriker

lördag i dag och jag mår som man förtjänar efter en trevlig utekväll med bla mina flickor.  men det är lördag och man är väl viking så det är bara till att hoppa in i duschen nu snart och börja om. så imorgon däremot ska jag gräva mig en grop och dö tillsammans med ett maxmål. har bra ni också, tjing!




bedtime stories

blev lite chilldricka med tjejerna i igår. blev kanske ingen super kväll men jag ångrar inte att jag gick ut. hade grymt trevligt med flickorna och jävligt kul runt läggdags då jag och lillen härmade emil i lönnerberga när vi käkade soppa runt fyra inatt.

idag startade jag min dag med pizza med lillen och jocke dirr efter att jag och lillen hade värmt upp med singstar och rock band imorse. efter det blev de mingel och sedan hemgång för min del, långvarit blev det inte hemma innan jag åkte ner mot staden igen och den här gången blev det mot SF. bedtime stories blev det, rolig film vare och jag skratta hela tiden.  nu är det dags för min att läsa en godnatt saga och slå igen ögerna för idag! tjing!



don't think twice...

..eller så kanske man borde göra de ......

sådär, då var det måndag och lovet inleds på riktigt. är hos sofie nu och har precis duschat och käkat, snart bär det iväg mot staden för att jobba. efter det blir det nog en sväng till mingel för en snabbfika innan denna måndag är över.


lördags: vi firade emma med dunder och brak efter att hom fyllt 18 år förra veckan. började med käk och tårta innan vi gav oss in på alkoholdelen. efter vi tagit oss från sätra så åkte vi vidare till koffe för att fortsätta vår kväll. efter ett tag kom en flytokig koffe och slängde ut allihopa. tog oss till bussen och då har alkoholen börjat värka på oss allihopa skulle jag tro. träffade mela & co på bussen så jag bjöd med mig själv dit dom skulle. med mig hade jag, lillen, virre och jessica (nån mer (?)  då sofie och jenka drog till jenka och emma på krogen. blev inte värst långvarigt då jag och lillen var på max vid halv två och sedan åkte vi hem och sov runt två där.

morgonen där på mådde man som man förtjänar en söndag. vaknade hos lillen efter att hon åkt och jobbat, terrade sofie mfl, innan jag chansade på att fido var hos jenka så jag tog bussen dit. gjorde ett sista försök att ringa henne när jag var i hemsta och det visade sig att hon inte alls var där. när jag väl hittat på henne blev det käk hos henne på ståede fot sedan hem till mig och tröck en pizza innna vi högg in på chipsen. på kvällskvisten blev det en sväng på mingel och käkade även där en varsin macka. vi var två bakissvin som åt hela dagen om man säger så :)


fraajday!

nu är det lov om endast ett par timmar. så fort jag kommer härifrån så bär det iväg ner mot staden för att möta upp lillen och emma. ska fixa lite dricka och så inför imorgon då det bli käk och lite förkrök hos emma som har fyllt år. ska hjälpa henne att städa och fixa där hemma ikväll, så ikväll blir det lugnt.  imorgon kör vi på stort och jag hoppas på efterfest hela natten lång, då det inte gör något att man är super sliten på söndagen och kötttrött på måndagen efter som att man inte ska upp till någon skola. nice!

nu sitter jag alltså på lektion och ska igentligen plugga till ett prov som kommer nångång efter lovet. men jag kör fortfarande på den pluggmetoden att jag pluggar dagen innan provet. det har funkat i all år så jag fortsätter med det! självklart hänger jag med på lektioner och när jag är på humör händer det att jag gör en och annan fråga i skolan också :) 

men nu så här en fredag innan lovet har jag ingen lust med nånting.. så då håller jag mig till de jag inte ska göra istället.


ha en bra dag allesammans!





jessica håller på och ska designa min blogg också, jag antar att det här kommer att bli min nya header ;D


whiskey lullaby

onsdag... det går fort dehär. snart är det lov och de ska bli så jävla sköönt! sen  är de fem veckor i skolan så är de lov igen, efter det återstår endast nio dagar kvar av åk 2. hela året har ju bara flygit iväg och folk som säger att 2:an går segast. hinner väl inte mer än att sätta min fot på skolan till hösten innan det är dags att ta studenten då! Greejtans kaanooners säger jag om det!

ja må hon leva, ja må hon leva lalalala  GRATTIS EMMA 18ÅR!!




låt oss säga att kärlek inte alltid är så lätt..

pizza och chips innan jobb gör susen

första skoldagen efter fem veckor är avslutad, blev faktiskt lite paff när det var så pass ljust ute när jag gick till bussen imorse. men det märktes att det var skolan jag var på väg till och inge annat eftersom jag missade bussen.

nu sitter jag och trycker i mig chips i väntan på att min pizza ska bli klar, fettit värre. efter att jag käkat och bytt om blir det mingel en snabbis innan jag ska påbörja andra dagen på call-up.  jag som har sagt att jag aldrig skulle sätta min fot på ett sånt ställe har nu lagt ner den inställningen på grund av att jag värkligen var i behov av ett jobb! och jag måste säga att det inte är så dumt ändå. gick faktiskt jätte bra förra gången och jag känner mig nöjd!  nä, nu ska jag lägga undan chipsen och ta ur pizzan innan den blir bränd.
tjing!

och bara för att jag är så snygg så bjuder jag på en bild på mig själv.

tisdag

praktiken lider mot sin sista vecka eller rättare sagt sina sista dagar. kommer att kännas som rena rama sovmorr'n när man inte börjar skolan fören halv nio på morgonen sen när det är dags för skola igen.

min morgon började väl inte så där skit bra då jag glömde busskortet hemma men fick åka med bussen in till stan ialla fall. var redo för att traska i kyla upp till sjukhuset innan jag träffade en tjej i klassen som snällt lånade ut ett busskort till mig. pappa fick hämta mig när dagen på sjukan var över och efter en sväng till sälgsjön och tillbaka blev det middag på mingel med lillen. runt halv sex bar det iväg till bomhus för att sitta barnvakt åt småkusinerna mina som inte längre är så små. efter knappt en timme var den ena på träning och den andra hos grannflickan. själv la jag mig framför tv:n tills dom kom hem och sedan var det läggdags för deras del.

andra avenyn idag och det är lika bra som alltid! kitty är förbannad för att kim har smittat henne med HIV men sedan visar det sig att snygghunken inte lider av sjukdomen. Ulla börjar jobba igen då Greger har klantat sig. Prästen fortsätter att synda och Lotta vill skilja sig. Liv blir smått avundsjuk på Markus då han småflörtar med en ny tjej på skolan och bäst av allt, hästen är tillbaka!

så ja, när jag kommer hem återstår bara one tree hill så är jag nöjd för idag!  tjing!


stilla stående

min bloggkarriär har vart stilla stående ett tag, men ni förstår att vara lika poppis som jag är jobbigt och därför behöver jag ta pauser ibland. men nu känner jag mig på topp igen.


fick precis ett samtal från emma där hon undrade vart salt kom ifrån, hon, robert och kim hade nämligen jordens disskusion om det hela. då robert stenhårt trodde på att allt salt kommer från havet medans emma inte kunde sätta fingret på vart de kom ifrån men höll absoult inte med robert om hans terori. allmänbildade jag hade faktisk ingen aning men frågade här hemma och fick till svar att det fanns saltgrottot som saltet hämtades ifrån. efter en tids googlandes från roberts sida gjorde han narr av oss och ansåg sig själv supersmart när han fick fram att saltet kom från havet. men smartheten sjönk ner på minus då han tillslut stavade mitt namn med två m ? ammanda.  så återigen ser jag mig själv som supersmartast!  tjingeling

juste, jag är så busted nu när robert och kim har kommit på att jag är transvistit. jag som har lyckats hållt det hemligt såå länge och nu kom sanningen fram! suck..  livet är inte värt att leva längre.

här har ni saltroberts blogg 
=)


RSS 2.0