lördag.

lördagkväll och jag är hemma helt själv .. eller inte helt, har ju elvis. men han är inte så pratglad om man säger så. plus att jag tappar bort den lille rackaren hela tiden..

men de känns ändå skönt att vara hemma, är ruskigt trött idag! så de får nog bli ett bad och sen en film innan jag lägger mig. då kommer jag vara pigg på jobbet imorgon ialla fall :) så puss och godnatt!



Världens Sämsta..

Hallå! Jag är då världens sämsta nykterist i alla fall! Haha. Skulle ju ta de lugnt nu ett tag fram över men igår föll man för grupptrycket och hängde på ner till interpool, men de blev ändå lugnt :) och inatt har jag myst med Sofie och Elvis! Hahaha Elvis väckte Sofie klockan åtta genom att bita henne i tårna och slicka henne på ögonfransarna och mig lät han sova;) nu vidare på barnkalas!


onsdag

känslan som uppstår när man får lön alltså! synd bara att de försvinner lika snabbt.. haha. så då har man tak över huvudet och mat i kylen för denna månad också!  har var och handlat med mills och mami idag bara på förmiddagen och resten av dagen har jag degat i soffan framför några avsnitt av O.C. Men nu är de dags att göra sig i ordning för lite jobb:) och imorgon ska jag och mamma åka och köpa lite grejer till Elvis, japp jag ska skaffa katt! myys :)

when the summer ends..

alltså nu börjas de igen.. vad i hela friden skulle vi till alanya och turkland och göra från första början! man är där och living the dream hela sommare sen kommer man hem och grinar ihjäl sig för att karusellen fortsätter där borta utan än själv, sen går de över ett tag och man tar tag i de man har här hemma. men sen då, som nu när de börjar närma sig säsong igen! då kommer längtan och minnerna tillbaka och man har ständigt känslan i magen av att boka och dra, samtifigt som paniken över pengar och hur allt ska lösas sig här hemma med jobb och nytt för i år alla räknigar som ska betalas kommer. de är helt sjuk hur ett ställe där man inte bor kan kännas mer som hemma än va hemma gör vissa gånger? men som sagt, de börjar närma sig säsong och de är dags att sluta slarva med pengarna, börja spara och slimma till sig lite inför den komande sommaren. turksnacket är på hög nivå här hemma förjämnan och vad vi än pratar på så slutar de alltid med att vi diskuterar gamla minnen från alanya och skrattar tills vi dör typ. man kolla på gamla bilder och säger "kommer du ihåg den här kvällen..", "kommer du ihåg de här då, så jävla skön dag" eller så slänger man in en komentar som T. från början har sagt. och för en timme har man drömt sig bort IGEN!

aafyan. vet att det måste låta helt jävla sjuk och de är de också. men attans va jag saknar stället nu. har sagt att detta är min sista sommar där nere. och jag är ganska säker på att jag inte ljuger för mig själv, men man kan aldrig vara säker. men de får vara nog sen tror jag, hur mycket jag än kommer sakna de så finns de annat i världen att se.
so when the summer ends, its time to go home and grow up.








återigen på min gata i stan

så var man hemma och tillbaka i verkligheten igen! har haft en sjukt bra vecka med lillen på teneriffa. hamna inte direkt på nå partyställe om man säger så. medelålderna var lätt 50 +  eller nå liknande! men för första gången så har jag vart på riktig semester. sovit tidigt och gått upp i tid. började dagen med frukost på balkongen innan vi gick upp på taket där vi hade pool och solstolar, så låg vi där tills solen drog och efter de gick vi ner och gjorde oss i ordning, gick ner mot stan och kikade i affärer och käkade middag på nån mysig liten resturang, tog en drink och sen gick vi hem igen :) bortsätt från 2 dagar då vi ena dagen var på loro park och kollade på alla djur, såg på delfiner, späckhuggare, papegojor och sjölejon bland annat. och på lördagen så var vi faktiskt värd en utgångång! träffade även på några andra svenskar som vi hängde med den kvällen. tjejerna som är vana vid att sova runt tio var uppe på riktig övertid då vi dumpa i säng halv 5 på morgonen! och på tal om dagen efter... de är fan inte kul att vara bakis i solen, fyfan! brukar bli bättre när man badar då, men de var ju typ minusgrader i våran pool också. fick tvinga mig själv att bada varje dag, men är man utomlands så ska man bada också oavsett graderna i poolen. lillen bada dock inte en ända gång, om man inte räknar med den gången jag skvätte ner henne från poolen, hihi. busig så där jag :)  ne nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig till mitt älskade jobb igen. ingen semeter här inte! ;) haha.

fran tenneriffa

hellu. sa borjar denna vecka leda mot sitt slut. kanns inte bra att aka fran 34 grader i solen till -10 i snon hemma.  men vi har haft de hur bra som helst, solat, badat (eller jag har badat) vandrat runt och sett staden, vart pa loro park och lite sant trevlans. faktiskt sa har vi bara vart ut en enda gang och de var igar. dom andra dagarna har vi sovit fore pensionarerna har pa hotellet. snacka om utvilade tjejer! sa blir en nogrannare redovisning av veckan nar jag kommer hem, och lite bilder saklart! puss.



I väntans tider

Hallååå vad tiden går sakta nu då! Hela dagen har rullat på bra med tvätt, städ och packning samt lite mat med Millan och besök av pappsen. Men nu så här mitt i natten går minuterna sakta .. Inte vågar jag somna heller, då sover vi väl över och missar planet, de skulle vara typiskt oss! Haha. 2 timmar tills vi sitter på tåget, 6 timmar tills vi sitter på planet och 12 timmar tills vi landar! Kollade väder nyss där nere också, sol hela veckan får vi och precis när vi åker hem blir de regn några dar, snacka om tuuuur, så nu hoppas vi att yr.no inte ljuger för då får vädergudarna med mig att göra och de blir inte kul :) aja, nu ska jag återgå till att dricka mitt te och hitta på nå nytt intressant samtalsämne med lillen så kanske tiden rullar på lite :) pööösss sålänge!


söndagsmys

Imorgon natt är det dags! weehoo. semeeeester! awsome :) har hållt på och packa idag, attans av grejer man måste ha med sig! speciellt nu när de är kyligt på kvällarna, då måste man ju ha tjockkläder med sig också, vilket tar en jävla plats i väskan! tjejer borde få ha mer vikt faktiskt.. tänk va vi måste ha med oss saker, smink, plattång, hårfön, flera par skor, oftast mer kläder, osv.. jaja, imorgon blir de 3 timmars jobb, tvättning, och mer packning! sen dra jag.


2012 fortsätter lite knövligt .. såhär är de. när jag blir arg, så vräker jag ur mig vad som helst för att sårar så mycket som möjligt . jag må kanske ha sagt och gjort  saker som jag är mindre stolt över men ibland så känns de som om jag vet för mycket som jag inte vill veta.  de i sin tur bara tycks längre och längre ner och  jag måste hela tiden vara på min vakt för att inte släppa ut någonting, för att inte skapa bråk eller för att inte erkänna för mig själv att jag är ledsen, för har jag inte sagt nått högt så är de ingen som vet och då har de aldrig hänt.. men de har de ju och när man då tappar kontrollen så smäller.. ordentligt och allt blir bara fel fel och fel.  så ljug för mig i fortsättningen, de blir bra.

2/1 2012

2011 avslutades bra och har enligt mig vart ett helt okej år med toppar & dalar, men sånt kommer man ju aldrig i från.  2012 börjades å andra sidan med en del frågetecken men tänker inte lägga ner nån större energi på att försöka räta ut dom, man kan ju faktisk inte svara på sina egna frågor.  nu är det bara att börja om och se till att det här blir ett minst lika bra år som de förra! jag börjar med att sätta ribban högt då de bara är 8 dagar kvar tills jag och lillen drar till spanien :) ska bli så jävla sköööönt! tror inte nån fattar hur mycket jag behöver de!

Topp 2011
  • Turkiet
  • Egen lägenhet
  • Mer jobb
  • Träffat nya fina vänner
  • fuerteventura
  • Röjt i göteborg, vart på kryssning & massa sånt skoj som ger än huvudvärk :)




















2012

Nytt år nya möjligheter!

bra kväll igår tycker jag. började med middag och massa trevligheter här hemma med allihopa. tog oss vidare till fia lite senare och firade in de nya året med trevligt folk, massa alkohol och lekar. MYS!


idag däremot har jag bokstavligen pendlat mellan köket och sängen, lillen & malin har gjort mig sällskap också. tror dock inte att vi var dom enda som har vart slitna idag.  men nu när klockan börjar närma sig tio på kvällen börjar jag känna mig som människa igen.. fast de är snart dags att sova igen :) skönt.


undra om jag har fått min skönhet från mamma eller pappa?


just remember,
never trust anyone but yourself.

RSS 2.0