26/8 måndag

Måndag idag alltså. Och de är väl vad de har varit också, en helt vanlig måndag efter en helt vanlig helg.

Ny vecka och där med bara två veckor kvar tills de bär iväg, resväskan står och väntar på att bli packad och varje gång jag ser den längtar jag lite till! Men fram tills dess återstår några fler jobbpass en helg med inplanerad käftskiva och lite annat.

Fidan borde snart sätta sina fötter på svensk mark också, äntligen! Saknar den ungen..

Avslutar med lite kass humor, jag skratta så jag grina typ!


19/8 söndag.

I'm not the type to get my heart broken, I'm not the type to get upset and cry.
Cause I never leave my heart open, never hurts me to say goodbye.
Relationships don't get deep to me, never got that whole in love thing.
And someone can say they love me truly, but at the time it didn't mean a thing.
 

17/8 fredag

så var de helg igen, denna helg ledig. har vart och käkat lunch med pappa hos farmor och farfar i vanlig ordning nu för tiden. och nu mys med lillen, eller ja. hon städar och tvättar medans jag kollar på! gulli vän sådär jag. sen en annan sak jag funderat på.. ska sommaren komma nu? herregud va varmt de är idag, här går vi inne och svettas ikapp liksom.

 

 pappa kom upp tidigare i veckan och sluförde mitt och lillens försök till att få upp gardiner och hyllor i mina fönster så nu är de jättefiiint! 

 

löööv! 


15/8 onsdag

Älskar att få hem paket! Lite nya fina saker till resan kom hem idag från bubbleroom. Och ett paket från H&M ligger på posten och väntar på mig!


14/8 tisdag

Tisdagar är heliga för mig. Då är jag ledig efter en lång arbetsvecka & helg.

Men bara för att man är ledig innebär de inte att ligga på latsidan (även om jag gärna gör de ) idag blev de lunch med pappa och sedan Ikea med farmor och farfar. Två rullgardiner och en glass senare begav jag mig hemåt och fixa lite. Har äntligen släpat ut sovrumsdörren från förrådet, så nu sitter den på plats. Är katten dryg om nätterna nu så åker han ut och dörren igen. Skönhetssömn here I come!

Mot Kvällskvisten mötte jag upp Malin och vidare upp till Alexandra och firade Naija på ettårsdagen! Storbebis.


Jobb(ig) helg :)

Lägger all min energi på jobb denna helg. Bara fyra veckor kvar tills de bär av till Cypern, dör av längtan.


5/8 söndag

Tack alla inblandade för gårdagen. Hade verkligen jättekul hela dagen och kvällen. Blev som tidigare nämnt vollyboll och grillning igår. Sen hem till mig för att fräscha till oss och sedan lite mer förfest med spel och dans innan utgång och slutligen en pizza innan hemgång. Pigg idag är man också:) så åkte och badade med lillen, men vädret alltså? Vad händer. Från sol och värme till regn och rusk på två sekunder!! Inte alls trevlig.


3/8 fredag

Efter 10 dagars jobb på rad så är jag värd denna lediga helg. Imorgon blir de vollyboll turnering med utklädnad och hela köret, grillning och låt oss inte glömma alkoholen!


RSS 2.0