26/4 fredag

Efter en natt hos mamma och en kväll på jobbet så är jag åter hemma hos mig själv. Ensam. Konstigt det där hur man ibland kan tycka att de är så himla skönt att vara själv och ibland är det så himla tråkigt och ensamt. Märktes iallafall att grabbarnagrus blev glad när man kom hem, satt vid dörren och väntade efter att ha vart själva över natten.

Nu har jag slagit mig ner i soffan och unnat mig ett glas vin. Haha känns rätt konstigt att jag sitter här själv, kollar på tv, fixar lite och dricker vin! Men är man sugen och det står en dunk i kylen så får man, iallafall ibland.

Imorgon väntar förmiddagspasset på jobbet så blir inte mycket roligare än såhär ikväll. Puss & godnatt!


25/4 torsdag

löning idag var det ja. och helvette vad det märktes på jobbet ikväll, inte en lugn stund. men det är alltid kul och tiden bara flyger iväg. nu har jag parkerat arselet hemma i mammas soffa där jag stannar inatt. mysigt att komma hem och slippa vara själv ibland.
 
imorgon jobbar mamma och det blir jag och atilia som håller varann sällskap på förmiddagen innan mamma slutar och det blir min tur att bege mig mot jobbet!  
 
 

10 dagar kvar

Så tiden springer iväg hörrni! Nu är det bara tio dagar kvar till avgång. Tio dagar som kommer gå hur fort som helst. Passade på att ta åt mig lite extra jobb nu i helgen, samt att vi tjejer ska iväg på dildoparty som förmodligen slutar med allt för mycket vin och utgång:) sen blir det sista april, med grill och vänner. Efter det återstår bara ett par dagar på jobbet innan det äntligen är dags för semester! Mitt upp i allt så ska man ju hinna packa, inhandla lite nytt o greja så det kommer gå hur fort som heeelst och jag dör av längtan!

Bad, värme, god mat och så lite drinkar på det.


Lediga tisdagen

Hoho! Tisdag hela dagen idag och jag är ledig i vanlig ordning. Vaknade faktiskt av mig själv halv tio idag och kände mig riktigt utvilad. Kan inte minnas när det hända sist. Upp och hoppa, uträtta lite ärenden och sedan kom lillish och hämta mig. Flängde runt lite till och sedan slog vi oss till ro hemma hos henne, dunkande lite gammal musik, drack te och hade de allmänt trevligt. Nu står maten på spisen och är strax redo att bli uppäten :) go kväll, pussA


17/4 onsdag

Ojoj vad man hinner med mycket om dagarna när man för en gångs skull kliver upp i tid. Och i tid för mig är runt tio snåret. Lillen hämtade upp mig strax därefter och vi åkte ut mot Valbo för att låta två av hennes kattbebisar som var sjuka somna in. Pluffsarna dåå..

Efter det blev det lunch på Max och sedan hem för att springa i tvättis. Så medans maskinerna snurrade kan vi säga att jag både hann med ett träningspass (pga alla jävla trappor upp och ner ) städa, installera min nya iPhone, rensa den gamla och sedan göra mig klar för jobb.

Måste ju tillägga att tekniken nu för tiden är helt fantastisk! En liten säkerhetskopiering bara och vips så fanns allt, precis allt som fanns i min gamla lur i den nya! Alla appar, bilder, anteckningar, till och med bakgrundsbilden är den samma. Enkelt!

Nuså är det kväller igen och en dejt med JB är på sin plats inom kort.


16/4 tisdag

Efter mycket om och men så har jag beställt mig en iPhone 5 som borde komma vilken dag som helst nu. Ny telefon, nytt abonnemang och billigare telefonräkning, ja tack!

Fick bli ett litet skal till den också :)


6 månader & 25 dagar

Så har det nästan gått 7 månader sedan den där natten på Cypern. Näst sista kvällen på en helt underbar semester som slutade i kaos.

Imorgon har jag förhoppningsvis mitt sista besök på arbetsterapin och det känns bra! Jag känner knappt av armen till vardags längre, varken hemma eller på jobbet. Men jag har för vana att skrika "aj" om nån tar i den trotts att det inte gör ont längre (på vissa ställen har jag fortfarande ont om man trycker) Men eftersom känseln fortfarande inte är som den ska, så det är mer en obehaglig känsla än smärta när nån annan tar i armen. Sen är jag väl lite rädd också eftersom jag har haft ont så länge.

Jag har fått tillbaka mer rörelse i tummen än vad jag trodde att jag skulle få! Att skriva sms, plocka upp små föremål eller dyligt med högerhanden fanns inte på världskartan för några månader sedan. Eftersom jag inte har kunnat böja tummen ordentligt. Men här ligger jag nu och drar ett helt blogginlägg med högertummen :) haha.

slutet gott, allting gott! Och jag har haft en jävla tur, jag vet!


från i lördags

Malin fyllde 25 och det skulle firas!
började dagen med att mötas upp, och sedan överraska henne hemma hos alex. sedan vidare för att ge henne en omgång i sumobrottning och efter det bowling på interpool. hem och vila och sedan blev det middag på mingel och efter det lite festligheter såklart. verkligen en kanon dag och kväll!
 
 
 

RSS 2.0