100128

heey you! idag är det torsdag igen och eftersom att lönen rullade in i måndags gör vi som uggla och är kung i baren för en kväll. sen är lönen slut och vi återgår till att vara fattiga studenter! men det är värt det kommer man tycka ikväll iaf. ska försöka hålla i pengarna så gott det går ikväll så får vi se om jag lyckas imorgon. nu sitter jag och lillen och väntar på att brudarna + stefan ( luktar sörbytider där) ska ta sitt förnuft till fånga och pallra sig hit så  vi kan köra igång.

jag är så duktig

sådär, då har man pallrat sig ur sängen, kört morsan till jobbet och låtit dom små liven sprungit av sig. nu sitter jag återigen i lillens kök och ska fortsätta med pluggandet. hur mycket jag än pluggar känns det som om det aldrig ska ta slut. men blir en eller två timmar av plugg nu och sedan middag på max! efter det blir det förhandsvisning av it's complicated :)





plugg plugg & plugg

idag igen! på samma ställe, bakom samma dataskärm, mitt emot samma lillen och med samma uppgift.. så är det :)
nu börjar de snurra till på praktiken också! är mycket lättare när man känner att man börjar komma in i arbetsuppgifterna och när man börjar ha koll på rutinerna. men nu är jag ledig tills på fredag och så kör jag hela helgen! nu ska jag göra lite nytta igen och sedan är det världens bästa serie i dag också, ONE TREE HILL. freak som man är kolla man online så man ligger i fas med usa och nu är det slut på juluppehållet! :) så det blir väl hem och kika på de och sedan en film innan man sover gött.
























synd bara att peyton och hunkiga lucas är ur bilden nu.

plugg

då har man haft en veckas apu och inga "måsten" med skolan och så. men nu måste jag börja ta tag i hemuppgifterna som är allt annat än lätta och dessa kommer ta tid.  är i full gång nu, men börjar tappa koncentrationen och tar därför en paus. en uppgift på 6 sidor med massa nyckelord och frågor som ska ha svar är ganska mastigt och uttråkande, men som sagt så är det nått man måste göra. det är inte lika kul när man måste! och jag glädjer mig åt att det endas är 143 dagar kvar tills allt är över! :)


 



lördagnatt/söndagmorron.

beror lite på hur man vill ha det.. denna helg har faktiskt vart rätt härlig den. den har spenderas för de mesta hemma hos sofie i sätra tillsammans med tjejerna. på fredagen var det nitendo wii som gällde all night long. så ikväll blev det inte riktigt på lika blodigt allvar, eftersom att man faktiskt typ får träningsvärk i armen av allt bowlande!?  men riktigt kul har vi haft och alkoholtorkan får hålla i sig även näsa helg då jag har min första praktikjobbhelg. klampar ju inte gärna in på BB  med jordens huvudvärk och luktar som man luktar efter en redig kväll. så, så får det bli, HÄRLIGT!



jag säger god natt med denna låt


deppig får man vara ibland, utan anledning..

100114

efter att väckarklockan ringde 05.00 imorse var det bara att kliva upp och pallra sig till praktiken. undra varför man inte är lika pigg när man ska till skolan för? och med pigg menar jag att jag stod upp och ögorna faktiskt höll sig öppe av sig själv. nåväl, efter praktiken belv det ett träningspass med virrepirre. och sedan hem för lite mat och ett varmtbad :) nu ska jag kolla på en dålig tv serie eller nå och sedan krypa ner och hoppas på att man hinner somna innan klockan ringer.



100112

första dagen på sjukan gick ju som smort. lite att göra så jag slutade mitt pass fyra timmar tidigare än vad jag skulle ha gjort! nu befinner jag mig hos en utav mina fruar och ska strax pila över till grannen hennes och kika film :)

på väg till ..

sådärja, då har man vaknat till liv, duschat och gjort sig i ordning. nu ska jag bara packa ihop de sista och sedan beger jag mig till sjukhuset för min första praktikdag.. lite nervös är jag faktiskt. men det ska nog gå bra  :)




100111

måndagkväll.. och imorgon börjar allvaret igen I guess. ska faktiskt bli ganska skönt med lite värklighet efter att supandet har tagit över de här lovet känns det som. men de har ju faktiskt var jul och nyår..

Helgen!
i fredags begav vi oss hem till Basse eftersom att han fyllde år efter tolv. spelades en hel del ölspel och skålades innan ett rejält tankat gäng begav sig ner på krogen. vaknade upp dagen efter med inte alls så farlig baksmälla tills  jag drack cola på mingel med lillen. då fann den även mig och dagen spenderade jag i sovande fosterställning, men andra ord så tyckte jag synd om mig själv.

klockan sex på lördagkväll tvingade jag upp mig själv ur sängen och hoppade in i duschen för att åter igen förtära lite alkohol, men de gick inte speciellt bra. blev nyktert och ett maxmål senare hemgång! söndagen spenderades hemma hos emma och sofie till en film :)


BB nästa!


bättre sent än aldrig

för här kommer lite nyårsbilder :)















100108

antar att jag inte har vart den bästa på att uppdatera här men nu är jag på gång igen. lovet börjar lida mot sitt slut med endas en helg som återstår. 2010 är de år då jag faktiskt ska ta studenten och göra allt som de innebär. på måndag börjar min fem veckor långa apu som jag ska ha på BB. ska bli jätteskoj! när vi sedan kommer tillbaka till skolan är de inte många skoldagar kvar då de är kryssning och massa annat studentskoj! looking forward to it!


här kommer en o annan bild från julaftonen, som vanligt var det julklappsöppning på morgonen innan emelie och jörgen åkte till fagerviken. sedan åkte jag och mamma för att hämta mormor och i år även lilla mario. hem igen, kollade på kalle anka och sedan åkte jag hem till farbror putte för att fira jul med pappa och den sidan av släkten. efter de blev de till att åka hem till mamma igen och leka sig svettig med mario innan han fick nog och skulle hem. då bytte jag bilarna mot groggen och for hem till lillen där hon och sofie väntade. sedan blev de interpool för att senare på kvällen förflytta oss till goya!


Jag Mario & Mormor


Mario


Jag & Mario


Energiknippen

RSS 2.0