söndag

sådär ja! då har jag och sofie fått vår tvätt tvättad och jag har nästintill packat klart! lite till som ska med bara, men de tar jag imorgon. borde kanske väga väskan innan jag dra iväg också. kul och stå på arlanda med 14 kilo övervikt.. ångrar lite nu att jag inte betalade för extra kilon.

så nu när tvätten är överstökad har jag bara några till måsten här hemma innan de bär iväg!
*umgås med tjejerna ikväll
*äta tårta på jobbet imorgon
*busa & mysa med småflickorna
*se till så att allt verkligen är med!

sista utekvällen i gävle på ett tag!

nu är de då inte långt kvar innan vi åker! längtar så mycket så ibland vet jag fan inte vart jag ska ta vägen. dubbelcheckar hela tiden så att jag har inhandlat allt som behövs, packar ner de jag inte ska använda här hemma mer, har bokat tvättis för att tvätta de kläder som ska med, fixat turktelefon och donat så på söndag när allt är tvättat är det bara att packa ner de sista och sedan stänga igen väskan!! alaaanya here we come alltså.  ska bli så jävla skönt att komma iväg ett tag. hoppas på att virre kan ta sig ner under tiden jag är kvar också.. så att det blir lite flashbacks från förra året, fast det kommer det ju bli ändå såklart!! tänk att om 4 dar sitter jag och sofie på planet mot turkiet och malin. dom har fixat lägenhet där nere nu också som vi ska bo i, och som de låter så är de hur nice som helst, en kvarts promenad till hamnen (där vi har alla krogar) och 20 min promenad till stranden.  ungefär dubbelt så långt som vi hade förra året men vafan då kanske man slipper gå upp 35 kilo den här sommaren också om man får rör på fläsket lite ;)

men ikväll taggar vi inför sofies aldeles förtidiga födelsedagsfirande (då hon är i alanya när hon fyller) och avskedsfest!! vi trotsar vädret och kör på grillning, stafett och tipspromenad ändå. känner på mig att det kommer bli en jävla rolig kväll faktist :)
puss på dig!

fredagkväll

satan i gatan vad jag längtar tills vi ska åka nu. satt och pratade minnen från förra sommaren på sofies trapp igår och kom ihåg hur jävla kul vi hade de! hoppas bara att  det blir mins lika bra i år. fick hem mina kläder från H&M idag också, som jag slängde ner i resväskan. jajemen, jag har tagit fram den redan! haha. men kan ju lika gärna slänga ner lite kläder där som jag ändå inte kommer använda här hemma och när de börjar närma sig så kommer jag ändå packa om, ta ut och lägg till kläder tretusen gånger innan jag är nöjd iaf!

men de är inte dags att åka än heller. fredagkväll i kväll och här sitter jag helt själv och nykter! inga planer på nått har jag heller så tar kvällen lite som den kommer ikväll.  ska möta lillen strax, de är väl de ända! :)

yesyesyes!! :D

jag fann glädjen och längtan i den här annars så förjävliga dagen när jag bestämde mig för att åka ner till ALANYA den 31:a maj! vilket är om typ två veckor :) åker ner på en enkel och är borta på obestämd tid precis som förra året. känns så jävla skönt att det är bestämt nu. känner att jag ändå inte har nått att hämta här hemma och jag är så förbannat jävla less på gävle och allt de har att erbjuda.. så kan lika gärna dra till paradiset ett tag och leva loppan! och när jag har lessnat på de eller när pengarna är slut så åker jag hem igen. kommer bli awsome och jag hoppas att några av mina andra vänner kommer ner på semester också. alanya är verkligen rätt plats om man vill glömma verkligheten en stund :)  men i år så blir de inge jobb inte, kanske lite om de krisar men absolut inte på samma sätt som förra året! i år så ska jag ha seeeeemeeesteeer!!! glassa runt på stranden om dagarna, festa om nätterna, åka på båtturer och se lite sevärdigheter utan att tvinga på folk massa biljetter och skit. i år kanske man ser lite mer av alanya än damlatas och latino clubs "vip" balkong, white room.

längtar som attan nu, känns som om de är dags att börja packa snart :o har klickat hem lite nödvändigt från H&M idag också. en bikini till exempel kan ju vara bra att ha, lite sommarklänningar, linnen och shorts.
men nu vänta min dejt med kudden, imorgon jobb 13-17!

sofies fylletabbar

Snott en sparkcykel och åkt hem på efter efterfesten

 

Badat i fnasket på 90:ornas student med vit klänning och svarta underkläder, för att sedan ta sig hem på en skatebord i tjocktröja och trosor.

 

Inbrott mitt i natten hos en kille som hon tyckte om trotts att han inte svarat när hon ringde.

 

Fejkat astmaanfall i 4 mil för att taxin skulle köra fortare

 

Trodde att vi skulle köra på en springnota från taxin så medans vi står och betalar springer sofie allt hon kan och skriker ”SPRIIIIIIING” samtidigt som hon kollar bak på oss och ramlar.

 

Plingat på fel dörr till en fest och medans hon väntar på att nån ska öppna dörren lägger hon sig i barnpoolen och väntar innan hon inser att det är fel hus.

 

Nynnat på ”oh no elin”av björn rosenström  samtidigt som hon ligger med en viss person vars tjej heter elin

 

Påväg hem till sitt ex ensam på bussen ber hon nån okänd att hålla i hennes väska medans hon drar ner byxorna och kissar.

 

Drog med sig sin tremänning hem efter krogen  en kväll, hon visste dock inte att dom var släkt.

 

fortsättning följer..


12/5 2011

la om mitt abonnemang igår eftersom de höll på att gå ut. så med tanke på mina telefonräkningar bytte jag till tele2 smart. så får vi väl se om de blir nå bättre än snackis som jag har nu. och när jag ändå var i farten tog jag mig en Iphone4 också, haha!

och vad ska man ta och göra idag då tro? kan ju inte ligga här och ruttna hela dagen inte :)

-typ såhär pigg känner jag mig på de!

duktiga jag!

inte mer än att man blir lite stolt över sig själv när ens långprommis blev en jogging/power walk i hby spåret med emma och sofie! var ju ett tag sen man rörde så på fläsket.  annars så har jag idag vart ner på stan och lunchat eller vad man ska kalla de med angelica och efter de så åkte jag upp på jobbet en sväng fast jag är ledig idag!? haha! men nu blir det dusch och sedan BB eller nått sånt mys. puss!
en sak bara, spotify utan premium suger nu för tiden!



lääääängtar!!!

someone like you

Har kännt mig irriterad och vart på lite halvdåligt humör nu ett par dar utan anledning, asdrygt. menar de är ju fan så mycket lättare att vara förbannad när man har nått att vara de över! men de vänder väl snart :) idag efter jobbet svängde jag förbi jessica en stund och de slutade med att vi tog oss till a berg några stycken och spelade fotboll. eller ja, dom spelade och jag satt brevid och såg till att dom skötte sig. slumrade på soffan ett tag efter det och sedan har jag hjälpt mamma att städa upp här hemma. nu väntar ett bad och sedan ska jag hoppa i min one piece och mysa lite till en film. imöra är man ledig och då hoppas jag på fint väder!! så ska jag och lillp ner och umgås lite också.


de är inte lätt när de är svårt

Har sökt in till högskolan ännu en gång, fortfarande sjuksköterskeprogrammet. men så kommer den stora frågan igen och den gör mig galen.. vill jag fortfarande de? ibland känns de som om de bara ska vara så, för att jag hade bestämt mig för längesedan och lättast är att inte ångra sig, utan följa "planen". jag känner ibland att jag verkligen vill börja plugga igen, gnugga geniknölarna lite och få lite struktur i vardagen. men de är ju faktiskt en 3 år lång utbildning vi pratar om här, kan ju inte hoppa fram och tillbaka bara för att jag vissa dagar känner att jag inte vill gå i skolan och vissa dagar vill de. har sökt fyra utbildningar totalt, i gävle, uppsala och i huddinge där jag sökt både distans och vanlig. så om jag bestämmer mig helhjärtat för att gå tillbaka till skolan och kommer in på fler än ett alternativ så kommer mer frågetecken upp. flytta? pendla? distans? ojoj varför kan ingen annan bestämma de här åt mig? är jag redo för att verkligen lämna gävle och alla här? flytta själv känns lite läskigt faktiskt! så blir de ju studielån och grejer också, och kommer jag in i gävle, ska jag då bo hemma i tre år till?! suck.. fast nu har jag ju sökt ialla fall, kommer jag in får jag bestämma mig då hur de blir och de får man ju veta typ i juli nångång? så alltså har jag alla mina sommarplaner att njuta av innan jag tar mig an de bestutet! :)
det blir som det blir, de löser sig! godnatt.

black and yellow

Bästa sista april på länge! hade hur kul som helst i lördags.  vi kom fram till uppsala runt två och slog oss ner i folkmassan, astrevligt! bestämde oss för att åka hem runt halv åtta då de trotts alkoholintaget började bli lite kallt för att sitta ute. så vi tog tåget tillbaka och åkte hem till loppan allihopa istället. igår mådde man som man förtjänade men ändå så hade vi lite bakismys i bollan, film hos jess och tillsist BB-häng! bra dag de också :)

RSS 2.0