torsdag

7 veckor kvar. nu kan man ju börja räkna ner känner jag. semester schemat klart och 7 veckor kvar till semester! och med semester menar jag aaaalanya. som millan sa här om dagen, de känns fan inte som om de var så länge sedan vi var där. men nääe, konstigt. vi har jag pratat och tjatat om saken hela vintern. och nu som sagt återstår bara sju veckor innan det är dags.

men innan de så har man ju lite verklighet att ta i tur med. nån lägenhet har man ju inte fått så tragiskt men sant så flyttar jag hem till pappa över sommaren och hoppas på bättre tur till sensommaren eller hösten. men samtidigt så behöver jag inte känna nån press på att ta första bästa lägenhet som dyker upp utan kan vänta till de finns nån som jag vill ha och kommer att trivas i.



lite sväng i den här ändå. sommarplåga hejhej!


Tisdag

Ledig! Behövdes då de inte riktigt är min grej att kliva upp före tuppen och dess utom behövt gjort de två dagar i rad. Första dagen för att köra fram och tillbaka till Arlanda igen och andra dagen för att jobba. Så imorse fick jag mig en välbehövlig sovmorgon.

Hagganraggan sofiehagelinpruttelin har återvänt till sverige igen också. Skönt och ha na hemma :) Just ni ligger vi som vanligt som två sälar i soffan med varsin telefon och nördar!

Ikväll ska jag bege mig till farmor för att träffa kusinvitamin som "mellan landar" här innan hon ska vidare till Spanien. Var nog två år sedan jag träffa henne och barnen sist? Så de ska bli kul:)


Lördag

Åååh jag vill gå uut! Men plånboken mår bäst av att stanna hemma känner jag. Plus att jag ska upp före tuppen imorgon och köra ner till arlanda. Så tänkte inte satsa på en rattfylla i vilket fall som helst!

Just nu känner jag mig jävligt less bara rakt av. Men hoppas på att de går över inom kort..

Sommar sommar sommaaaar! Vart är värmen?


Onsdag

Uppstigning tidigt idag för att tatuera mig! Nöjd tjej, fast den är inte klar än. Blir en sväng till då de ska in lite färg och grejer. Bra sätt att vakna till liv på ialla fall..

Nu blir det mys i soffan hela kvällen och imorgon jobb! Känns som om de var en evighet sen jag jobbade så de ska bli skönt :)

 


Söndag/måndag

Fyyyusch och blä.. Så bra mår jag idag! Längesedan jag hade sån här huvudvärk. Glömde visst varannan vatten igår.. Men de var också längesedan som jag hade så kul som igår! Interpool och efterfest hos lillen till sex imorse:) vi dansa och sjöng hela natten trots Brynäs förlusten. Man skulle kunna säga att vi tröstsöp, haha!

Nu ska jag jobba på att bli frisk och sedan ska jag och lillen försöka ta oss till mig.


söööndag - guldsöndag?

trippen till arlanda - sollentuna -arlanda- gävle gick ju fint igår. satt och spelade astrid lindgren hits hela vägen hem för att hålla oss vakna :) haha!

har vart hem till mami en stund på morgonen och hjälpt henne sätta ihop en lampa. alltså varför kommer lampor inte ihopsatta? jäkla pillrande och nu har jag ingen känsel i fingertopparna. men de blev bra fint där hemma i vardagsrumet. efter de kom pappa, farmor & farfar och hämtade mig så blev de lunch med dom.

nu är jag hemma på ett snabbbesök hos mig själv innan jag ska återvända till lillen och hålla hennes hundar sällskap innan hon kommer hem. ikväll blir de hockey och söndagsdrickande. kanske blir de guldfest i gävle ikväll, men de återstår att de. i vilket fall som helst så är de en andledning till att få förtära lite alkohol en söndag.



Lördag - finbesök

Ikväll bär de av till Arlanda för att hämta upp millans turk som kommer på besök! Väldig trevligt tycker jag som förväntar mig lite gomat i veckan:) jag gillar liksom stämningen, engelska blandat med svenska och lite turkiska. Haha!

Men först ska jag slänga mig på soffan och kolla på hockeyn och få i mig lite mat innan de är dags för att åka och handla och hämta bilen.

En trött mysElvis:)


Nu är de dags för fredagsmyyyys

Lillen och Jess har hittat hem till mig på styrmans. Så ikväll blir de bb-häng och fredagsmys medans alla andra törstläppar är ute och slirar.


Geblod.nu

Ingen kan göra allt, men alla kan göra nånting. Så idag har jag och lillen vart på sjukhuset för att bli blodgivare!


what doesn't kill you, makes you stronger

ett leende betyder inte alltid att du är glad,
utan att du är stark nog att le även när de gör ont.




RSS 2.0