död efter en tredagars.

helg uppdatering..

torsdag: blev förfest hos mig med några fler än vad jag hade räknat med! men kul hade vi. strax efter elva gled vi ner mot heart break och fortsatte vår kväll. spårad kväll, men de är de vi gillar!

fredag: vaknade upp som ett slakt och tanken på utgång gjorde mig illamående. men vi hade planerat länge att vi skulle ut och käka med tjejerna. så det var bara att rycka upp sig och börja om. middag & massa mys på mingel innan vi åkte hem till jessica och fortsatte kvällen med grabbarna också. senare blev det även heart break även denna kväll.

lördag: tröttare än tröttast tog jag mig upp för en lunch med Malin. sen hem för en stödvila innan jag insåg att det var löningslördag och ingenting kunde stoppa oss då heller. förfest hos bella med tjejerna samt några från klassen. även denna kväll fortsatte på heart break!

söndag: sliten som aldrig förr efter en tredagars på HB. denna dag har jag spenderat med sofie! max, film, taccos och mer film.

pengar har rullat ut som dom ska den här helgen om man säger så, men roligt har det vart och de är ju huvudsaken!




torsdag


fredag


lördag


söndag

torsdagsmys ..

.. eller ? näeee, vi pissar på de och kör på utgång istället! finns ju ändå inget annat att göra, så nu börjar min helg!





'



living for the weekends

jag gör absolut ingenting om dagarna nu längre. sover till klockan börjar bli närmare halv tre, kliver upp, duschar, gör mig klar och sen kanske de blir en fika eller något annat fram emot kvällen, sen åker jag hem och hamnar precis där jag befinner mig nu. framför datan. seriöst så suger de ju.. måste hitta mig en hobby i veckorna eller nått. så här kan de ju inte fortsätta länge till, får man ju liggsår innan man är 20.  jaja, godnatt på er!




grattis alla amandor på namnsdagen!

Lillen väckte mig klockan två idag !?  det är inte okej nånstans att man ska behöva bli väckt när klockan är 14.00.  men men.. hoppade uppp ur sängen och gjorde mig klar för att åka iväg och sätta sprätt på lönen! men som vanligt inhandlade jag inte någonting av de jag skulle behöva ha, utan det blev ett par svara jeans och en stickad tröja samt lite smink istället!  


  







ikväll blir det bio med my lööve, the social network.  så får vi se om den är så bra som den verkar vara.





hanging by a moment


words don't come easily..

gävle, huddinge, uppsla? flytta eller bo kvar? plugga eller inte? just nu vill jag bara ifrån den här här stan, men har ingen superduper lust att börja plugga igen.  men vill jag egenligen flytta? jag vill bort här ifrån nu, men om nån månad kanske man inte vill? tre år är fan lång tid om man ska hålla på och längta hem och ha sig. men jag hade en plan. omvårdnad -> sjuksköterske linjen -> jobba två år -> plugga till barnmorska. sen var jag klar med yrkes delen av mitt liv. men vafan den la man ju upp när man började nian och skulle välja gymnasielinje. men den har jag hållt fast vid för att inte tappa fotfästet skulle jag tro.  men nuu.. nästan 4 år senare vet jag inte om jag är så säker längre. jag har sökt, de har jag. men om jag kommer in, vet jag inte längre vart jag vill gå. uppsala var min plan från början och att jag skulle pendla om de gick. men samtidigt vill jag plugga i huddinge vid karolinska institutet, vilket innebär att jag måste flytta och leva ett riktigt "fattig student" liv. högskolan här, ja då kan jag bo kvar, ha mina vänner & föräldrar i närheten och ingenting förändras mer än  att jag pluggar igen. men då är det dock endast distans och jag vet fan inte om jag klarar av det.  det finns ju alltid så mycket annat att göra när man ska plugga..

svårt det där.. men jag måste reda ut det här snart. ta tag i livet igen..
efter att jag kom hem från alanya har jag jobbat så mycket att jag inte hunnit fundera nånting.. fram till två veckor sedan när jag inte har haft så mycket jobb. då kom tankarna och plötsligt insåg jag att det snart är november och att om jag kommer in så ska jag börja plugga igen efter jul vilket det bara är två månader kvar till. 






världens bästa barnvakt!

igår var jag barnvakt åt mina två kusinbarn, Ronja & Lova! blev en sväng till bollan för att mata fåglarna och leka i lekparken där, sen lunch på donken innan jag packade ner två trötta barn i en vagn och tog oss hem igen. vi var ute i fyra timmar och lekte och ändå säger ronja när vi kommer in "nu vill jag göra nå roligt" haha, full rulle ska de vara hela tiden alltså. men då vara amanda trött och tog fram papper och pennor så dom kunde rita medans jag såg på Tv.





Lova & Ronja


Lova


Ronja

RSS 2.0