Sep. 30, 2013

Måndag och jag har vart ledigt! Så jag och Emma unnade oss en sen lunch och lite shopping. Väl hemma igen ska jag slå mig ner i soffan med en kopp te då halsen svider och huvudet känns tungt. Gissar på att förkylningen är påväg tillbaka.. Har väl inte alls nån lust att bli sjuk nu. 










Det har gått 1 år.

Igår var det 1 år sedan du lämna oss. Kan inte förstå att det redan har gått så lång tid. Tiden har gått så fort men ändå så sakta. Fina morbror Roger, Jag saknar dig! 




Sep. 29, 2013

Fredags eftermiddagen och kvällen spenderades hos födelsedagsbarnet. Först med massa fika och sedan med nästan lika mycket vin, kvällen avslutades på Interpool. Vaknade upp och kände mig rätt pigg för min ålder. Bakishäng och tok hela dagen innan det var dags för jobb. Väl bakom kassan på tempo kändes det att vi nog hade lite för kul dagen innan. Men ibland kan de vara värt det! 


Så här såg det ut 2007. Lite har vi stilat till oss med åren iallafall ;) 


Sep. 26, 2013

Idag skulle du ha fyllt 27år.. Jag tycker det är fruktansvärt orättvist att du inte längre är här med oss. Du är för ung för att inte vara här och fira din 27 årsdag. Saknaden slår en alltid lite hårdare sånna här dagar. Grattis på födelsedagen Henric. 




Nu är jag hemma och nerslagen i soffan efter ännu en kväll på jobbet. Dag 9 av 11 är nu gjord så snart unnar jag mig nån dag ledigt. 

Jobbar halvdag imorgon så får gå hem kl 13, lyx! Hinner man med lite på eftermiddagen och på kvällskvisten antar jag att det blir nått slags firande för Angelica som fyller 22. Godnatt på er! 






Sep. 25, 2013

Stilat till håret nu på förmiddagen. Nyfärgad och nyklippt! Alltid lika härligt att få nån ordning på trollhåret. Ingen drastisk förändring men utväxten är borta, topparna fräscha och bäst av allt, hela håret är uttunnat. 

Nu är jag hemma en stund innan jag återigen ska ta mig till Brynäs, denna gång för jobb! 





Hann faktisk ner på stan imorse också och hitta denna fina sjal.





Sep. 23, 2013









Sep. 22, 2013

Äta, bada, sova. Imorgon är det måndag igen och klockan börjar ringa 06.00. 




Sep. 20, 2013

I morse så kände jag av den första riktiga höstmorgonen. Och med NRJ i lurarna kände jag mig nästan glad när jag promenerade genom stan halv åtta imorse. Jag som tidigare inte alls gillat när året börjat gå åt det mörkare och nästan så fort hösten har smugit sig på, börjat planera nästa sommar för att ha nått att hålla an vid. Men nu tycker jag bara att det är mysigt att hösten är här och det är nästan skönt att slippa värmen ett tag. Jag känner inte alls nån stress över att åka utomlands eller att nästa sommar skulle vart här, helst igår. Just nu trivs jag ganska bra som det är! 

Efter jobbet idag kom "pappa" Jörgen och Emelie hit och vi åkte och slängde sista delarna av min gamla soffa. Väldigt skönt att ha de gjort! Så nu är väl allt i sin ordning här hemma igen efter soffbyte och ommöblering. 











Sep. 19, 2013

Bullbaket tog oss halva natten igår. Dubblade en dubbelsats av misstag vilket gjorde att vi tillslut hade en deg gjord av 4kg mjöl och 2liter mjölk! Men när allt var klart slog vi oss ner och provsmakade på dom bullar som blev fula. Fikade och pratade fram till efter 03 nångång och tror inte jag somna fören runt 05. Vilket i sin tur gjorde att jag vakna till liv 14.50 idag..! De kallar jag sovmorgon. 

Resten av eftermiddagen och kvällen rullade på som vanligt på tempo. 




kvällshumor

 

Sep. 17, 2013

sista dagen på min långledighet, imorgon börjar arbetsveckan igen. eftersom jag mestadels har legat hemma på soffan dom senaste dagarna så ska det bli ganska skönt att komma tillbaka till jobbet.

ikväll blir det tisdags mys hos sofie med henne och jossa. bulldegen står på jäsning och vi sitter bänkade med varsin godispåse framför idol. bullbak och hollywoodfrurar kommer härnäst! 








Sep. 16, 2013

Alla serier har uppehåll. Så jag skaffade mig två nya att fördriva tiden med. Mistresses & Devious maids.  Och i vanlig ordning så blir jag som besatt, dra igenom alla avsnitt som finns tillgängliga under så kort tid som möjligt. 





Sep. 15, 2013

Söndag, tacos och Bingolotto. Lite pensionärsvarning kanske men ack så härlig avslutning på en helmysig helg. 





its been a year.

tänka sig vad tiden går fort! för 1 år sedan låg jag på sjukhus i aiya napa med ihopsydd underarm och gips. total förvirring och en hemlängtan som hette duga.  vägen "tillbaka" blev inte så lång som jag trodde och "smärtan" jag känner idag räknar jag med att leva med livet ut. men det är inget som stör mig längre och inget som hindrar mig från nått. och ärret, ja det har blivit "fint". 



 
 
 

Sep. 14, 2013

vaknade upp i morse och kände mig bakis även då inte en droppe alkohol tillsattes i min kropp igår. jag tror att några timmars för mycket sömn kan ha något med saken att göra. men istället för att vända mig om och somna igen vilket jag brukar göra så packade jag ihop mina saker och satt mig på bussen till sofie.

Jill och lilla mikey kom senare och det har vart full rulle hela dagen med lek och bus.
 








Baby shower

I lördags överraskad vi Sofie med baby shower. Väldigt lyckat då hon in i det sista trodde att vi skulle ha kräftskiva. Så med de gjort väntar vi bara på att den lilla skrutten ska komma ut så vi får träffa skatten vi väntat på i vad som känns som en evighet. Grattis och alla lycka till dig fidan, du kommer bli världens bästa mamma! 










Sep. 04, 2013


RSS 2.0