nyårshelg

Så var man framme i stugan där jag och 12 till dårar ska fira nyår.  vart en lång resa hit med felkörning, kisspauser och rökstopp innan vi tog oss hela vägen fram. igår blev det lite chilldricka när vi kom fram, men rätt tidigt ändå. imorse drog vi på oss skidstället och åkte till backen. och jaa.. jag ställer mig ju aldrig mer på en bräda i alla fall, de är ju en sak som är säker! sämst spenderande pengarna hittills. åkte upp en gång och lessnade rätt snabbt. så jag satt mig på brädan och åkte ner istället! bättre så, slapp man ramla så mycket.  less och irriterad skulle jag ta bilen tillbaka till stugan, men körde vilse :s aja efter att ha åkt i backen (om man kan kalla de för de.) vart ute och irra runt här ute, tror jag har kört på varenda liten väg som finns, förutom den jag skulle svänga in på så har jag lyckats tagit mig "hem" igen. skitdag än så länge, och min förkyldning börjar bli värre också, kanske inte va så smart att tillbringa halva morronen i en snöhög ändå!
jag och lillen i bilen påväg upp!

julafton

GOD JUL GOTT FOLK! :)

hoppas ni vart snälla i år

dan före doppardan

Nu är allt klappat och klart inför imogon! ska slå in lite julklappar bara, köra virre till jula och sen hem och mysa med fidan. ska fixa lite naglar, kladda lite med brun-utan-sol och lite sånt tjejgöra!

imorgon är det julafton, känns verkligen inte som det. men det är det i alla fall. då blir det som vanlig ett jävla flängande. först till sälgsjön, sen hämta mamma och åka till östervåla, hem till pappa på kvällen om jag hinner, sen blir det vin och utgång med tjejerna! häääärligt!

dan före dan före doppardan

Idag blev det två runder till valbo och en sväng på stan där i mellan. har snurrat runt efter julklappar och lite kläder till mig själv. tror jag har fått med nästan allt. lite kvar, men de tar jag imorgon! nu blir det film & sova. natti



bjuder på nästa partyplåga!


julstress

Så var det snart julafton igen! imorgon bär det av till valbo för att inhandla de sista.. eller ja, jag har inte ens börjat med julklapparna.. attans, i år igen är jag ute i sista minut! men de ska nog gå bra. har ett hum om vad jag ska köpa i alla fall.

börjar känna mig sjuk också, snorig och jävlig. känns som om man ska snyta ut halva hjärnan. de slår väl aldrig fel. fattas ju bara att man är riktigt sjuk på fredag!  de har man ju inte precis tid med!

skeppåhooj!

Söndagen bestod av jobb, och så har även denna måndag gjort! nu ska jag hem till lovisa med lillen och kolla på skräckis.  imorgon blir det tandläkaren, gratis för sista gången! hoppsan, jag har blivit gammal! :)



myslördag.

Varför ringer klockan alltid när man sover som bäst? vaknade upp med lillen brevid mig imorse, två tröttkäftar som pallra sig till jobbet i snövädret. jobbade till tre, sen blev det mat hos farmor & farfar med pappa, bror och lillkusin. fick en förtidig julklapp av pappsen också, en ny jacka!

idag blir det bara massa mys. ekonomin håller fan inte till en utgång ikväll. men det är väl duktigt av mig att vara hemma både fredag & lördag denna helg.











viloläge.

Åhooj! blev vinitvärre hemma hos thobbe igår. vidare ner på Hb och sedan avslutades de hela på pizzan. ja, ni kan den där rundan nu. samma varje helg! förutom att det varierar vem vi börjar hos. hade föröverig jäkligt trevligt i går. men sen, efter pizzan hände nått som inte brukar hända så ofta, efterfest! fast det var mer sovafest, fast ingen sov. det var nära där ett tag att vi somna, men då kommer lillen in och sjunger julvisor för oss och det slutar med att dom som vill sova blir förbannade och vi som inte kunde sova åkte hem. kom hem halv sju och då somna man ju på 2 sek.


aja, glad är jag för att jag vakan upp hemma i alla fall med tanke på att tvätten väntade 11 i morse. så jag har sprungit i tvättstigan hela dagen och sovit mellan tvättarna, lagt en pizza, ätit en pizza och nu ligger jag här som en strandad säl. usch, börjar fan bli gammal jag. hela dagen blir ju förstörd dagen efter! som vanligt så vaknade jag upp utan mina örhängen också. fattar inte vad jag ska av med dom och göra mitt i allt.  joo, för dom gör ont och jag får sår i örorna av dom! men likförbannat ska jag ha dom varje gång. alltså, de låter ju inte logiskt.  hur som helst, så kommer jag inte ihåg vem jag gav dom till igår.. men dom kommer väl fram, om inte så är ju inte de hela världen heller!




varför är allt så invecklat hela tiden? .. pallar int.



if it's gonna make you feel good.

Ledig dag! skönt så skönt, ligger i sängen nu och gör absolut ingenting.. väntar på att lillen ska komma hit så vi kan ställa till med lite taccos. sen blir det lite vin och PH-final. hoppas att lin och erik vinner ja! tycker dom är de värdigaste paret att vinna. Emanuel är också en värdig vinnare i min ögon eftersom han har vart med sen start. men kristin o andra sidan har ju bara vart i huset nån vecka? hon har inte spelat spelet utan glidit på en räkmacka igenom de hela. därför hoppas jag lin och erik tar hem det här ikväll.
nog om det..


Stefanooo är i sverige, gävle igen! lite därför vi slår till med vin ikväll. gossen har ju var borta hur länge som helst.
välkommen hem my dear! :)




You're just moving uncomfortably slow
And things aren't moving in the way you want to go
And you're getting tired of being insecure
But I know your pain, cause I have felt the same

back to mama's place.

Efter att ha vart hos pappa min i ett par dar är jag nu tillbaka hos mamma och min egen säng! men attans vad jag längtar efter att få flytta till eget, men de är inget alternativ just nu. denna kväll har som de senaste spenderas på jobbet. och där hoppas jag att jag blir kvar ett tag nu. kom nämnligen inte in på skolan.. så jävla typiskt! jag tog studenten för ca ett halvår sedan och jag ångrar redan att jag inte pluggade hårdare under de åren. mina betyg är inte helt kassa och jag har fler VG:n än G:n MEN .. det räcker tydligen inte! aja, bara att ta nya tag och göra högskoleprovet och söka på nytt till våren. Menvafan.. ett halvår till som jag inte vet vad jag ska göra av. behöver lite rutiner, kan ju inte sova hela dagar heller! men jag tackar gudarna för att jag har ett jobb i alla fall :)


visst vore de underbart att få åka till värmen ett tag nu

väääääääääääärme tack!

när jag tänker på hur kallt det är ute just nu,  och när jag tänker på hur varmt och behagligt de är någon annanstans och hur kul vi hade de i alanya får man ju för i helvette ont i magen!!

kikade på lite resor nu efter jul, är bra jävla sugen på att dra  iväg en vecka i alla fall. 3500;- men hotell i egypten 1 vecka låter ju inte helt fel! nån som ska med, så drar vi?








stroganoff & ph

Sådärja! då har man kommit hem, slängt av sig jobbarkläderna, hoppat i brosans mysbrallor och slagit sig ner här. nu blir det korvstroganoff och PH innan sängdags. imorgon väntar jobb igen 15-22! :)




jobbijobb.

Söndagen spenderades med sofie och oskar i furuvik med film och pizza. kollade på tomten är far till alla barnen, fast man har sett den hundratusen gången är den fortfarande lika bra. och nu när det börjar närma sig jul är det ju ett måste att se den i alla fall en gång! åkte hem till sofie fram emot kvällen där vi alla myste ner oss i hennes säng till yttligare en film. vaknade upp och ställde till med storkok, fattiga riddare & pannkakor till frukost, som en ända stor familj! sen väntade jobb såklart!


Efter jobbet igår blev det max, popcorn och cola med lillen och rambo. skulle nästan kunna tro att det var söndag igår.. dubbelmys för mig efter den här helgen!  kollade på världsbra film också! Inception.

Nu har lillen gett sig av till jobbet och jag väntar  bara ut tiden så jag kan gå ner till mitt jag med!


lördag!

Vilken dag! först julmys på Ronja & Lovas dagis. efter de blev de en vända på stan med Emma, hon inhandlade lite julklappar och sedan en fika på de. nu är man hemma och ska börja fundera på vad man ska ha på sig ikväll. bryter mitt löfte och kör på en vinkväll ikväll ändå :)







serienörd

Då har man avklart ännu en kväll på jobbet, only two more to go! fint det! gillar mitt jobb så jag spenderar gärna lite tid där. men de är klart att det är lite tröttsamt att jobba många kvällar i rad.

Sen måste jag bara tillägga att one tree hill är den bästa serien som finns. bara längtar till nästa vecka då de kommer ett nytt avsnitt. är du en serienörd du också? http://www.cucirca.com/ håller en uppdaterad, en dag efter att avsnitten säds i USA läggs dom upp där. asbra! inte bara avsnitt utav one tree hill, utan hur många andra serier som helst. nackdelen är att man bara kan kolla i 72 min, sedan måste man vänta ca 1 timme innan man kan kolla igen.

En kväll som denna efter jobbet har jag spenderat åt att plockat ur mitt hår och kikat på oth. imorgon blir det till att sätta i peruken igen och sedan luncha med angelica innan jobbet!




såja!

nu har vi förhoppningsvis hyrt stuga & kollat upp lite annat. så detta nyår är man ifrån gävle i alla fall. jag struntar faktiskt i att det inte blev åre, sälen eller nån annan större skidort. bara jag slipper vara hemma så är jag nöjd. tror de kommer bli awsome i vilket fall som helst.







måndag!

emma faller för grupptrycket och spolar pagen för att blir långhårig igen hon också! så nu sitter jag och väntar på att det ska bli klart sen ska jag hem till pappa, dock hinner jag inte träffa honom innan han åker och jobbar. men de kan vara skönt att vara där lite endå.



vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


grattis mario 6 år :)

 

nu gratta mario, sen jobb 17-22!


när vodkan gjort oss vackra

Ojojdå, kvällen blev ju hur nice som helst igår ändå. jag sofie  virre och oskar pallrade oss över till kristin för lite förfest med henne och hennes liga. roliga och festglada brudar dedär :) efter de blev de krogen och jag fick som jag ville! fick med mig några stycken till heartbreak ändå. som pricken över i:et så mår jag toppen idag, har tryckt lite pizza med fidan och snart blir de dusch och fix för ännu en utekväll.





De man inte vet, lider man inte av ;)

jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

sådär då har man kommit hem från jobbet, solat och vart på bolaget! nu ska man hoppa in i duschen för en vinkväll med de bästa.




ses i dimman!

test på alkoholprofilen.se

Mitt svar:

Alla dina svar ger bilden av att du tar mycket stora risker med ditt drickande.

Dels hamnar du i det här testets allra högsta konsumtionsnivå – en nivå som alkoholläkare betraktar som direkt skadlig och som många människor får vård för. Den leder i många fall till beroende, depressioner, leverskador, ångest eller något annat elände.

Dina svar visar också att du har märkt av flera negativa sidor av alkoholen och du uppvisar en del beroendetecken. Om du är beroende eller inte kan vi inte svara på, men vi kan inte bortse ifrån att du betalar ett högt pris för att dricka alkohol. Är det värt det?

En enstaka vecka i livet med en massa alkohol behöver inte ge några bestående men. Förutsatt att man inte råkar ut för några olyckor medan man är full förstås. Men om du dricker så här varje vecka ser det mycket allvarligt ut för dig. Om du dessutom har alkoholproblem i familjen kan det försämra läget ännu mer.

Just du skulle ha mycket att vinna på att dra ner på drickandet


HAHAH, MEN VAAAAA? :) SKULLLE JAAAAAAGH?!

buuuuus.

hihi, jag och sofie har nyss gjort en heeelt galen sak! kommer kanske blir hur kul som helst. mer säger jag inte fören allt är klart;D skulle ju vara klockrent om de gick igenom :) hahaha.



lite uppdatering

Var som sagt med lillen i sthlm förra helgen och hade det bra! drack lite vin medans vi gjorde oss i ordning och sedan begav vi oss ut i storstan. kvällen blev lyckad och hem hittade vi också!

väl tillbaka i värkligheten blev de till att ställa sig på jobbet igen. nu är även denna vecka snart över och ikväll blir det torsdagsmys istället för utgång, de tar vi imorgon.  men först blir det jobb 8-15 och efter det får vi se vad som händer.


jag och sofie slog på stort och bakade pepparkakshus igår!


RSS 2.0