måndag!

Somnade till första säsongen av Svensson Svensson igår & skrattade så länge jag var vaken. imorse blev det jobb 8-15 så nu är de dags att hoppa in i duschen innan sofie hagelin pruttelin pigelin kommer hit.

diggar den här bättre på svenska faktisk.
Me and my microphone - september



hold the hand of the one you care for

Hej mina små pistagenötter! CV:et är nu nästan helt klart, fattas bara en bild.. kollade igenom alla bilder på datan / facebook. men ta mig fan att man ska antingen vara full, hålla i en cigg eller stå med en grogg i handen på nästintill alla bilder. en sådan bild kanske man inte ska lägga in direkt.. så jag tänkte att jag ska ta och knäppa en ny.. såhär bra gick ju de!
precis, slutade med att jag töntar mig och skrattar åt mig själv .. haha, men jag hade ju roligt här hemma i min ensamhet några minuter i alla fall innan jag gav upp!

mitt i veckan

Tisdag idag för er som inte visste de. blev BigBrother och film i går efter jobbet hos danne.  idag har jag och jessica suttit brevid varann med varsin data och jobbat på våra CV:n, inte för att jag behöver ett jobb just nu men man vet ju aldrig när de kommer att behövas. så nå nytta har vi gjort i dag! nu hoppade jessica in i duschen och sedan är det min tur. ikväll blir det film och BB hos danne igen.

myslördag

Hade hur trevligt som helst igår med mat och dryck på Harrys när vi firade Emmas 20 års dag.  verkligen super trevligt, tack för de! :) efter minglet på Harrys begav vi oss vidare till Heartbreak och fortsatte kvällen där, som vanligt avslutades den på pizzan innan hemgång.

grattis..

.. EMMA 20 ÅR!!

onsdag!

ängnade min lediga dag till att tvätta, städa och laga mat. fram emot kvällen kom tjejerna förbi och myste lite. sen tog jag och lillen bussen hem till henne, kollade på film och käkade popcorn.

vaknade halv två idag, ovanligt! lillen var redan uppe och i fullgång med ja.. allt. nu blir de en runda på stan innan man börjar jobbet!

här kommer lite bilder från fuerteventura :)


































soet


gårdagens mys


alla hjärtans dag

Har jobbat 8-15, precis kommit hem och slängt i mig gårdagens taccos. snart ska jag lägga mig i ett babyoljsbad och efter de middag hos familjen mitt emot. kvällen till ära spenderar jag med mina fruar.

imorgon är man ledig och sedan väntar jobb veckan ut!






natti













hemma i äckelvädret

Så var man hemma igen då! fick en chock när man klev ut i skinjacka och halsduk i detta väder, usch.. hade bra jävla lust att vända där och planka på ett plan tillbaka :)

men vi har haft det hur bra som helst i alla fall. solat, badad, festat osv.. veckan gick alltför fort tycker jag och hade gärna stannat ett par dagar till.  kommer en bildbomb senare så får ni se själva! :)


här hemma i gävle då? ja ikväll blir det till att fira malin som fyller 20. mat och dryck på mingel  & bar. men eftersom att jag är så rik efter den här resan glider jag in lite senare och håller mig till drycken!  sen så är jag bra sugen på att typ äta buk-köttfärssås och makaroner eller nått sånt efter att ha käkat ute en hel vecka.


men alltså jaaa.. allt är som vanligt här hemma, de är fredag och jag gör som alla andra gör, super till!  Imorgon blir det jobb 16-22, saknat de lite faktiskt.

in spain :)

Da var man framme och inne pa tredje dagen har nere, och vi kunde inte ha de battre. solar och badar pa dagarna och gor stan lite halft osaker pa kvallarna! hamnade pa bra hotell med gaavstand till allt, lite tur ska man ha ocksa. 


Fuerteventura

Blev inge Egypten som sagt, men det behöver ju inte betyda att vi blir kvar i Sverige. fick tillbaka pengarna av ving i dag, så gick vi direkt till ticket och bokade om resan. så om några timmar far vi till arlanda och sedan vidare till Fuerteventura! där snackar vi sistaminuten bokning ;) nu blir det film med lillen & andré innan jocke och oliver kommer och ska köra oss till arlanda.
hoppas ni har det bra här hemma i kyla för det tänker vi ha i värmen.




RSS 2.0