mot stockholm

Gómorron! nu sticker jag och lillen mot stockholm :)




Torsdag

Idag har man snurrat runt ute i valbo med lillen och lovisa. hittade ett par skor, ett linne och ett par jeans. så jag är rätt nöjd faktiskt. ikväll blir det vinhinkning och utgång :)

blablabla..

Har precis kommit hem från jobbet, lagat lite mat och spanat in mitt nya hår! som ska sättas i imorgon, efter en färgning ikväll.  ska snart bege mig hem till olle för att planera nyår med alla som ska med. fan va härligt att komma bort från gävle i alla fall ett år innan man blir gammal och grå. åre, sälen eller vad fan som helst. men inte gävle. så nu hoppas jag att vi kommer iväg också :)

let's go bah!

söndag?

Jaha, då har även denna lördag gått över till att blivit söndag, och jag har vart nykter hela helgen och bara myst. har vart otoligt skönt och just nu ligger jag hemma hos veronica på soffan och kollar på film, fortfarande i matkoma efter taccosen.  imorgon blir det lunch med pappa och sedan jobb igen 16-22. Godnatt!





min irritation som jag inte vet varifrån den kommer, går ut över vissa personer, jag vet det! jag säger saker i studens hetta som jag inte menar och jag ber om ursäkt för de. förlåt. men jag vet inte vad jag vill och de gör mig gaaaaaalen.

stunder man saknar..

STUDENTEN








ALANYA











STUDENTVECKAN & LITE ANNAT FRÅN SKOLAN













HÄRLIGA SOMMARKVÄLLAR









myshelg.

Igår belv det gossip girl för hela slanten med Angelica, klev endast ur sängen när de var dags för en cigg. men annars håll  vi oss till att mysa framför tv:n. fram emot kvällen blev vi en aning rastlösa och åkte hem till Lovisa  och kollade på film med henne, Sjögga och Jeff. imorse blev de jobb för både mig och lillen och jag fattar inte hur den kvinnan kan tycka att det är mysigt att ligga och lyssna på väckarklockan innan hon stänger av den ?! själv flyger jag på min och stänger av illakvickt.

men nu är man hemma efter några timmar på mitt kära jobb. ikväll blir det mer mys hos veronica, med film och taccos och grejer. första helgen på ett bra tag jag är helnykter, vilket är skönt. har blivit lite mycket nu på slutet.
men hela den här nykterhetsgrejen bryts nästa helg då jag följer med lillen till sthlm och gör stan osäker där! :)


sörbytider :)

tvärsoft.

Lunch på mingel idag igen! men de är bra, då tar jag mig ur sängen iaf.  sen har jag vart med hundarna hos mormor och hämtat hem kattskrälle. sen en tripp till harnäs med lillen och lovisa och sen mys framför tvn hos lovan. missade sista bussen hem och hamnade återigen i harnäs hos den lillefan :) nu ska vi kika på gossip och sen blir det slaggen. imorgon JOBB 17-22. Godnatt.




cornelis vreeswijk / joakim thåström.





måndag.

Blev lunch på mingel med Lillen, Lovan & Malin.  efter lite mingelhäng kom vi fram till att denna måndagskväll skulle spenderas på bion.  just nu sitter jag hemma hos lillen i skitskär (eller ja, harnäs om ni frågar henne) och väntar på maaaaat :).  

ikväll ska  vi se Cornelis.




Personliga Persson
far mot hemmet per tunnelbana,
en trettiosjua brännevin
har han med sig av gammal vana.
Sen spöar han sin fru
med dunder och med brak
och somnar som ett svin
och vaknar som ett vrak
men se roligt de var det
och de var ju bra de.
 / C. vreeswijk


söndag.

Gårdagen:
var hem till oliver med tjejerna o co för lite förkrök. segt gick de och jag fattar inte vad man ska ut och göra när man mår som man mår. men likförbannat så gör vi om samma sak nästintill varje helg. runt halv ett tog vi taxi ner till HB. men höll inte på att komma så långt heller. vi blev kan man säga lite oens med taxichafören om att han hade startat taxametern innan vi kom ut till bilen. min käre vän som var lite på luven sa nått i stil med " mytoman, de är en sjukdom de" vilket inte var särskillt uppskattat. så han tvärnitar och frågar om vi ska gå istället. men de skulle vi inte! hursom helst, vi kom ner iaf.

spenderade den följande timmen på krogen och sedan åkte vi tillbaka till oliver för efterfest! längesedan man orkade med något sådant  :) 







nu blir det mys framför Tv:n ett tag till sen ska jag sooova. imorgon, luch med storen och sen .. ja de vettefan! godnatt på er :)

kalabalik

jahap, lördag idag då. vaknade sisodär halv fyra idag, vilket var hur sköööönt som helst. i vanliga fall skulle jag slå nå hårt i huvudet på mig själv, men eftersom det blev utgång igår så är det fullt tillåtet!

appråpå utgång, så ja.. gårdagen var hur trevlig som helst fram till det var dags att åka hem. då ballade de ur pga vissa personer och bara tanken på de gör mig irriterad. men hur som helst så var de igår och idag är idag.

gissar på att det blir utgång idag också, ja! satt ska väl pallra mig till time och köpa groggvirke innan man hoppar in i duscha.  antar att man kommer vara ännu piggare imorgon än idag, men de är väl som vanligt det. imorgon är det farsdag och det har jag inte glömt i år faktiskt. så ska hem till pappa min och umgås lite med honom, mys.




blablabla, hit och dit. fattar inte vad du vill och de gör nog inte du heller.  men jag är ingen tankeläsare och kommer heller aldrig att bli. man måste öppna käften för att få folk att förstå helt enkelt!  lättare sagt än gjort!

fredag igen!

så var det fredag igen! ska snart traska över till kusinvitamin för lite mat. sen är det bara att hoppa in i duschen och göra sig iordning. ikväll blir det vinhinkninng hos veronica mfl.  trevligt trevligt. sen skulle jag tippa på att det blir heart break som lockar för de allra flesta satteeeee där ses vi ikväll gott folk :)



ska vi riva hela haket, såklart!

ikväll är det petter på heart break, tagga till så ses vi där! :)




RSS 2.0