$ -onsdag

efter ett antal timmars shopping blev det hem och färga håret, vilket behövdes! sen har jag bara irrat runt här hemma och nu tänkte jag att man snart kanske kan sova i alla fall.  blev väl inte mycket till shopping idag heller, hittade ett par saker jag inhandlade, bla en ny skjortklänning, hårfärg, lite smink och sånt. men sen så är det alltid så när man går på stan utan pengar så hittar man skit mycket man vill ha, men när man går runt där och lönen precis har rullat in så hittar man ingenting! så jävla typiskt.

med bara fem dagar kvar till december har vi ingen snö heller, vit jul i år elle?
missuppfatta mig rätt där, jag gillar inte snö nå vidare och jag hatar när det är sådär kallt att man måste stå i byxorna för att låren är bortdomnade. men kom igen, allt är bättre än en mörk, lång och regnig depphöst.






step 1- done, step 2- failed.

åthelvette med allt..


har gått i skolan och sovit mig igenom början på denna vecka. men imorgon är det den bästa dagen i månaden, nämligen den 25:e som är lika med löööön! så efterskolan imorgon blir det inge hem och sova inte. utan då ska vi ner på stan och sätta sprätt på pengarna vilket jag är rätt bra på faktiskt. som farfar sa en gång " du skulle kunna hålla en kurs för hur man gör av med alla sina pengar på kortast tid" haha. men det finns saker ibland som man bara måste ha! och nån gång ska jag också lära mig att hålla i mina pengar, men inte idag! Mela fyller 18 på torsdag också, vilken underbar dag att fylla 18 på! tacos och massa annat trevligt hemma hos henne innan det bär i väg ner på slick såklart :)  så jaa, hela ligan kommer väl vara måttligt sliten på fredagen skulle jag tro, men kul kommer vi ha :)


suunday!

så var även denna helg över och vi går mot ny vecka! en vecka där jag konstant kommer gå runt med nervösmage och bara hålla tummarna för mig själv, för det är nu de gäller.

i torsdag började min helg med festligheter, förfest hos tobbe och sedan HB. lika jobbig som vanligt att kliva upp till skolan på fredagen men så fick det bli. när de var avklarat blev det fika, mat och en rejäl powernap med lillen. när vi vaknat till liv blev det en uppfriskande promis med emma och sedan filmmys.

i går var jag ute och körde med mamma min och sedan blev det dusch och fix för att sedan åka in till emma och sofie. efter många om och men tog vi oss till tobbe för lite förfest även igår. när vi sitter i bilen på väg dit säger sofie " ska bli så jävla full så jag inte vet vad jag heter ikväll jag"  så skrattar hon.  skulle hon kanske inte ha gjort eftersom att det blev precis så. hon åkte hem och vi andra ner på krogen. efter att som vanligt ha missat bussen pga fyllekäk blev det en promis till a berg inatt.

halv fyra smög jag in hemma hos sofie som sov som en stock och klockan sju i morse så väcks jag av en lampa rakt i ögorna och två stycken som funderar vilken det var som låg där. när vi rätt ut att det bara var jag blev det massa skratt och tramms innan vi somnade om och vaknade lite mer i rimlig tid och därefter fortsatte vi trammsa runt. efter en film och lite käk blev det jobb 18-22, så nu är man hemma och ska sova!
natti  ;)


har aldrig sett nå sötare


ingen skrattar som tommy


hangover!

freeedaaaag! och jag är ledig i helgen, skönt så skönt. lite sliten är man idag ändå, men det var inte lika kul igår som annars. vart var folket? sitter i skolan nu och ska igentligen pyssla med helt andra grejer än det här. men att jämnföra olika kyrkor orkar jag inte göra så här dags.

nu börjar det närma sig också.. NERVÖS!


tell me nothing

så var det onsdag kväll, snart helg igen! ja den här veckan har det ju inte hänt skit mycket måste jag säga.. var i sthlm med skolan i måndags och besökte silviahemmet och sedan hade vi två timmars shopping innan bussen rullade hemåt igen. igår blev det skolan och sedan en fika innan jag åkte hem och fortsatte plugga tills jag inte orkar mer och slog igång one tree hill och efter det andra avenyn.

var bra sugen på att bara dra täcket över huvudet imorse när klockan ringde, låg och drog mig in i de sista innan jag bestämmde mig för att inte komma försent. 20 min innan bussen gick klev jag upp & jag hann! de ni..  men skoldagen gick bra fort ändå, med lite besök av lillen precis före lunch också. sedan blev det en fika även idag för ovanlighetens skull innan jag åkte hem och skulle ha pluggat. men det blev lite körkortsteori innan jag insåg att jag albsolut inte var på hugget idag. kämpar med att försöka hitta motivation till att skriva det där förbaskade talet till nationella provet i svenska B nästa vecka, åh, jag vill inte jag vill inte jag vill inte. därför jag skjuter på det hela tiden..

men imorgon är det torsdag! bästa krogdagen om ni frågar mig. så imorgon blir det faktiskt utgång, men  det blir nog rätt lugnt skulle jag tro, men det ska bli kul och komma ut och träffa lite folk :)


hejhåhejhåå

vi mot skolan gå! eller det var ju ett tag sedan man pallra sig hit. håller på och bli galen,nånting undermedvetet gör att jag inte har kunnat sovit ordentligt de två senaste nättrena. eller så har jag bara inte ställt om mig efter lovet. men jag hoppas att det inte blir lika inatt, för isf kommer jag gå runt och se ut som om jag är en surig gammal kärring som har pms och äter citron till frukost.

nu ska jag återgå till mitt otroligt "roliga" etikarbete
- just shoot me.



söndagsmys!

efter lokalen att dömma tror jag att det blev rätt lyckat igår. såg ut som helvette när vi kom dit imorse, nästan så man bara  skulle vilja klappat igen dörren igen och gått och grävt sig en varsin grop. men istället samlade vi mod och två timmar senare var det precis som det skulle. men då var vi också 6st som hjälptes åt.  efter en slitsam städning åkte vi in till dallas för en välförtjänt pizza och nu medans alla andra jobbar ligger jag och fido och sälar i sängen och ska snart dra på föräldrarfällan, hur länge sedan var det inte man såg den?
söndag är söndag och jävligt tråkiga, men samtidigt härliga man behöver inte göra nånting! imorgon vankas skolan igen, och därmed är vi på väg mot en ny helg. en jobbhelg och med körlektion på fredagen blir det ingen utgång på torsdag heller!

RSS 2.0