premiäråk!

igår blev det premiäråk i pulkabacken! hade säckarace och såg ur som snögubbar när man kom hem gjorde vi också, då det blev ett och annat åk rak in i snöhögarna. men skojar inte när jag säger att det var jävligt kul. när vi var hemma i värmen blev det varm choklad och mackor innan vi bänkade upp oss framför Andra avenyn.



jag skulle kunna sova stående

på luciavakan i natt visades up in air som var väll lite sisodär, lite små rolig ibland men kanske ingen höjdar film. efter den var det old dogs som var hur bra som helst! och sista filmen var snabba cash, helt okej film men trodde den skulle vara bättre och med de där slutet hoppas jag värkligen att den kommer en tvåa:) natten bara flög iväg och idag är jag måttligt trött.

blev väckt halv tolv av mamma för att åka och fira mario som fyllde 5 förra helgen:) och nu har man alltså kommit hem, ska försöka hitta på nått snart så man inte somnar för då är man väl körd.

 




luciavaka

ikväll är det dags för luciavaka på filmstaden i år igen :) vilket innebär att man får se tre förhandsvisningar (vilka vet man inte) under natten. det börjar 00.00 och håller på fram emot 07.00. så det blir mycket kaffe för att hålla sig vaken, men det gick ju som smort förra året så ska nog inte bli några problem. med mig har jag Lillen, Veronica, Jess & thobbex2!

frajday

alltid när man går ut med tanken att man ska ta de lungt, inte vara bakfull som ett svin i skolan dagen efter så blir det alltid käpprätt åt andra hållet. här sitter jag nu i skolan efter att ha sovit över lucian, bakis som ett svin. inte ens pizzan som vi valde att äta till lunch gick ner..

men i alla fall så blev det försup hos lillphen igår och sedan vidare ner på gamla jackpot för att hinka, närmare tolv blev det HB och sedan någon slags efterfest hos lillen. där tycker jag iaf att jag var skit rolig och garvade så jag grät åt mig själv. en kebab senare dunsa vi i säng och vaknade upp med jordens huvudvärk. två treo och ett gals vatten belv det innan vi begav oss till skolan ..


happygirl

FÖR JAG HAR KÖRKORT NU!! :D
yes, där satt den. efter att ha kuggat körnigen en gång så var jag måttligt nervös över att göra det igen. men imorse gick det vägen så nu är det bara att tuta och köra :) tihi.


blev rätt nöjd med bilden faktiskt :)


sådärja!

luftslottet som sprängdes sågs igår och måste bara säga att den var hur bra som helst! gillar de där filmerna, men detta var den sista av tre.

Då var studentmössan betald också och kryssningen för ett tag sedan. nu är det bara att vänta in de :)


december

Idag har varit en skön dag, två lektioner och en teater i skolan. sedan åkte jag upp till sjukhuset för att hälsa på fidoluttan som ligger där med hennes jädrans ben igen, men de här lär väl förbli den sista får vi hoppas :) nu sitter jag hemma hos far min och väntar på att lillen ska bli klar med sitt så vi kan åka ner på stan och käka och sedan blir det bio, luftslottet som sprängdes. hoppas på att den är minst lika bra som de andra två :)



RSS 2.0