lalalala

så har man klarat av första skolvecka på sista året. även fast det är ett bra tag kvar tills studenten så har det redan börjas planerats och greja i klassen och stämningn är då alltid på topp så klart :D  idag är det lördag och mormor ska firas eftersom hon fyllde 65 här i Tisdags. så om ca en och en halv timme ramlar hela tjocka släkten in. efter de kommer lillen och det blir kräftskiva av nå slag (fast jag klarar mig fint utan kräftor jag). fram emot kvällen så skulle jag tippa på att det blir lite andra äventyr! så ja, de ser ut att kunna bli en riktigt rolig dag i dag :)




ett gäng glada tjejer på peace and love 09! :D


ett gäng trötta tjejer på väg hem från peace and love!

two places at one?

meen jaaaa... nu jävlar är de fan höst, i augusti?  hur som helst så spöregnar de ute och jag sitter i soffans säng och tittar på när hon packar väskan för i natt åker hon till alanya. ska ta och krypa ner under alla dessa kläder hon tagit med sig så kanske hon inte märker nå, får se till att hon är redigt packad bara när väskan ska vägas så hon inte märker övervikten :o

men det är som det är, ska försöka ta mig iväg lite senare i år. för nu väntar skolan om ett par dar och om en vecka blir det trafikskola också. hur jag nu ska klara av att vara på två ställen samtidigt under två veckor funderar jag fortfarande på. då skolan har börjat och intensivkursen är på dagtid. men det får nog bli så att jag får plugga en hel del hemifrån, bli utan studiebidrag  och inte ha nå liv under den tiden, men två veckor  utan utgång och sena kvällar ska jag nog klara av. känns som om det kommer löna sig i slutändan :)

jeppjepp, men  nu ska vi gå ner och köpa lite popcorn, slå på en film och mysa.


...


tjing

hejhopp! solen skiner förfullt ute och helst av allt skulle jag vilja åka och bada någonstans, men jobb väntar så man får hålla tummarna för att vädret håller i sig till i helgen för då är jag ledig! :) skönt så skönt.




jag säger godnatt



ibland är det lättare att förlåta, glömma och gå vidare än att vara
stark, våga stå upp och hålla de man en gång lovade sig själv.


=)

här kommer lite sommarbilder!














yes, I got a new computer :)

äntligen så har jag tagit mig råd till en ny egen dator som bara är min! fick bli en packard bell mini pc. väldigt lätt och smidig att ta med dig om man känner fört. till de tog 3:s mobila bredband för att ha internet vart jag än är, och eftersom att vi ännu inte har nå vanligt bredband hemma så var man ju tvungen till det i vilket fall som helst.


RSS 2.0