Juli. 17, 2013

Hemma efter en kväll på jobbet igen. Vädret bjuder tydligen på spöregn ikväll, men vad vore svensk sommar utan lite regn? Synd var väl bara att man var tvungen att ge sig ut i skiten denna gång!

Nu börjar iallafall jag näkna ner till semestern! 31 juli går jag på 3 veckors ledighet och startar detta med gyllenetider samma kväll! Jajjemen!


BILDER


Idag för 3år sedan

Det har gått tre år sedan du lämna oss. Tre år sedan jag stod på den där gatan utan för hotellet och bestämde mig för att ringa hem. Det värsta samtalet hem jag någonsin ringt och jag minns det som om de vore igår.

Jag saknar dig otroligt mycket, det gör vi alla. Jag önskar att jag vore där, jag önskar att jag hade fått träffa dig en sista gång. Men vi kommer att ses igen, nångång. Jag älskar dig.


Home sweet home!


All we have is right now, so dont run from it.

Jag har nått den punkt då det är dags att sluta vara arg, arg på dig och arg på mig själv för att jag denna gång trodde att det skulle bli annorlunda..


Denna helg har vart en av dom bästa hittills i sommar. Den här helgen har det vart riktig sommar, ni vet sådan dagar man drömmer om när man sitter och fryser i soffan och det toksnöar ute. Dagarna har spenderas så mycket som möjligt i solen, i säljsjön och i harnäs.
Tvådagars utgång med uteserveringar, ljumna nätter och goa vänner. Fler sånna här helger den här sommaren och jag är nöjd!! Men nu är det söndag en hel timme till innan de går över till måndag igen och det är dags för jobb och verklighet, laddar om extrabatterierna och håller ut 4 veckor till innan det är min tur att få semester. Godnatt.


De blev en dag på stranden


RSS 2.0