BOKAT & KLART!

justja! har ju glömt att nämna att vår resa nu är bokad. puerto de la cruz på teneriffa blev det och 10/1 bär de iväg! ska bli så himla skönt att komma här ifrån ett tag.. även om de bara är en vecka så kommer man ändå bort från allt och de känns som om de är behövligt nu.
Siam park & Loro park är två grejer på vår "to do list"

annandag jul

så lider julhelgen mot sitt slut! ganska skönt faktiskt, då har vi bara nyår att se fram emot!

så.. julaftonen tillbringade jag först med pappas sida av släkten och efter det med mammas. när allt julfirande var klart mötte jag upp tjejerna och åkte hem till mig för lite förfest innan det blev heart break denna jul! gick som smort allting med mina nya skor och allt, TILLS jag glev ur taxin på väg hem. då slog man årets vurpa och landade på knäna så här går man runt, 20 år och med "sommarknän" mitt i vintern.


så juldagen blev lugn den även i år! klev inte upp ur sängen fören vid 15.00 då de var dags att göra sig i ordning för jobb! och jävlar vilken mördarkväll de var på jobbet.. bakis och helt stendött! men efter en lång kväll där blev de film och mys hos veronica.


slänger upp lite bilder sen helgen senare, så länge får ni nöja er med mig!
image description

han har spader ess i ärmen och jokern är inte ens med.

Tisdag= ledigt! den här veckan var de verkligen en behövlig ledig dag då jag var helt sopslut i hela kroppen. tror de är förkylningen som ligger och lurar lite fortfarande.

tog tag i hemmet och tvätten idag trots allt och lagade gomat med malin! sen chilla vi lite när millan kom hem och efter de blev de en fika med lillen och jessica på stan. ganska mys de också  :)


nu sitter jag dock helt jävla själv hemma då millan drog till lule och malin befinner sig hos martin. så jaha .. här ska man sova själv inatt bestämmde dom utan att fråga mig!





jag har alltid försökt, försökt och försökt lite till. men this time you are on your own.  jag orkar inte resa mig en gång till efter att du har trampat ner mig.. så jag har bestämt mig, du lever ditt liv & jag lever mitt!

Söndag.

Trevlig kväll igår! Började med middag och julklappsbyte hemma på styrmans. Begav oss in på dunken och lite partyalias efter de, innan det blev interpool för våran del:) mysig och stilad kväll för min del medans dom andra gick lite hårdare in för de hela.

Så här på förmiddagen har de vart en hel del städande för oss då man skulle kunna tro att vi var 25 pers här igår och inte 5. Belönade oss själva med lite pizza från onlinepizza efter de också :) eftermiddagen och kvällen tillbringar jag på tempo för lite jobb 16-22!


Natti!

Im not looking for a million things , just that one prefect thing, love!


I got a hangover, woooaaoo

Så har jag bevisat ännu en gång för mig själv att jag inte kan supa och jobba längre! Var tungt första timmarna på jobbet idag måste jag säger. Var ju inte meningen att jag ens skulle ut. Men svårövertalad som man är så räckte ett samtal från lillen med orden "jag och Lovisa ska ut, ska du med?" och jag var på G. Men idag är de lördag och Malin skulle nog ha begravt nig levande om jag bangade ikväll.. Men så här efter lite mat och en dusch så slinker vinet ner fint igen :) så ikväll firar vi lilla julafton här hemma med finmiddag och julklappspel:)


playa de las americas

jag och lillen har tröttnat på sverige och har under en tid suttit och kollat på resor! nu tror jag nog att vi har hittat vårt resemål!  bra pris och lagomt trevligt hotell, med 400 meter till stranden och 350 meter till centrum :) läste nånstans att det var prefekt för den som inte bryr sig om att bli störd av nattlivet..  så de känns som om de passar oss :) även om de inte är stekande värme så är de ändå bättre än gråa tråkiga sverige. så vi får se om den finns kvar när vi ska boka isf åker vi 8/1. weeehoo. nån som ska med? hihi


Bilder från Hacienda Del Sol, Playa de las Americas
Den här bilden på Hacienda Del Sol används med tillstånd av TripAdvisor


can you meet me halfway?



haha lillen la upp den här i min logg tidigare idag, åhjävlar vad den väcker gamla minnen! gled runt i mammas gamla bil med den här på högsta volym vart vi än skulle. sen krascha jag bilen och skivan belv repig..

så var de helg igen snart då! har jobbat ikväll också, och kommer att göra de hela helgen. men lite roligheter ska man väl hinna med i mellan. ska ha mini julafton här hemma på lördag så får vi se om de leder till utgång eller hur de blir.. oavsett så blir de relativt lugnt för min del då min baksmälla inte är att leka med på äldre dar.

tog mig ett babyoljs/skumbad efter en hård arbetsdag, haha! och ska nu lägga mig i soffan och kolla på OC, från början! serienörd som man är så måste jag ha nå nytt/ gammalt att titta på nu när mina andra serier har juluppehåll.  gooodnatt! 

Onsdag.

hugedamig! så var de onsdag igen och jag har nyss kommit hem från jobbet. eller ja, nästan nyss ialla fall.

Har ju faktiskt hänt lite kul i helgen och tidigare i veckan..
Lördagen började med Luciatåg på trollens dagis, dom är så fina mina små troll. lite senare åkte jag ju som tidigare nämnt hem till fam. Hagelin på 50 års kalas! mycket trevligt med mat & dryck. runt tolv där pilade jag och emma ner på krogen och träffade upp tjejerna. men vem är nöjd när korgen stängs? inte vi! efterfest hos basselito & co blev det. På söndagen återvände jag hem till klasbärs för soffhäng och bakismat med fidan, spöa henne i lite super mario gjorde jag också!


På måndagnatt vankades det luciavaka på filmstaden! riktigt mysigt och bra filmer! New years eve, En dag i Phuket & mäster katten i stövlarna (3D). lite jobbigt att sista filmen var i 3D, man såg ju redan nästan i kors där framemot 6 snåret på morgonen så ska man sitta med dom där brillorna på som pricken över i:et.





födelsedagsbarnet!


systrana Hagelin.


sötlillen





moi & kusinvitamin.


ibland så undrar man ju hur man kan ha blivit så jävla göllig, höhö.


Super maaario spelande!


sist men inte minst min sötaste små trollungar!

Fredag - vilken dag!

Herregud vilken bra dag de har vart idag! Målat om alla dörrar, så nu är dom vita och fina. Fått hem mina kläder från Nelly och båda klänningarna satt bra! Skorna kom dock i fel storlek men de går ju att ordna. Grabbarna grus kom halv sju imorse så har jag promenerat och myst med dom också mellan målningarna. Fram emot kvällen mös jag och mills till de med taccos till idolfinalen och i nyhetspausen byggde vi pepparkakshus, nog Sveriges fulaste men vi har ett på plats här hemma i alla fall :)

Så resten av kvällen ska jag sitta där sitter, ska nog ta fram min nya älskling ur frysen också.. Ben & jerrys kan slänga sig i väggen. Sia's hallon/ saltlakrits, bäääääst!


torsdag - nu tar jag helg

Då har man gjort sitt sista jobbpass den här veckan och de ska bli skönt med helg! imorgon ska jag faktiskt måla om dom fula sovrumsdörrarna här hemma. matchar liksom inte med bruna dörran här hemma tycker jag, vitt är fräschare! ska vara "barnvakt" åt lillens fyrbenta Rambo & Tyson också. prefekt, en anledning till att komma ut på en prommis.

på lördag blir det fullt upp, trollungarna min har lucia, Mario har 7 års kalas och Emma & Sofies pappa fyller 50! så efter att jag umgåtts med mina kusinbarn hela dagen blir det vuxenfest och kanske en liten utgång på de, massa kul :)


men nu har min sambosar gått och lagt sig och de är dags för mig att bre ut mig i soffan och dra ett avsnitt av pretty little liars, grymt bra serie måste jag säga. såg hela första säsongen på 2 dagar, hihi.



cant you hear my heartbeat running away?

jag och internetshopping, jag säger ju bara de! men de är ju så roligt att klicka hem lite nytt när man sitter hemma i soffan och gör absolut ingenting :) så igår klickade jag hem en klänning till julafton, en till nyår och ett par skor till de. hoppas att jag kan ha't bara, annars måste jag ge mig i väg ner på stan och det känns så jobbigt, trängas bland folk, svettas ihjäl med vinterjackan som bara är ivägen, på & av med kläderna i provhytten och känna paniken över att man ännu inte hittat något och affärerna stängen om 20 min ... ja jobbigt!


Det här har jag klickat hem till jul/nyår i alla fall!


Till Julafton (Nelly 375 :-)


Nyårsklänning (Nelly 249:-)


Och skorna dom har jag nog till båda tillfällerna :) (Nelly 399:-)

RSS 2.0