happy halloween

sådär ja, äntligen lördag! jag och fido ligger här i vänta på att hoppa in i duschen och sedan börja göra sig i ordning för ikväll. ska pallra oss till lokalen och fixa lite grejer innan folket förhoppningsvis rullar in. men enligt vår ansökan så kan de komma och bli full lokal, nice! 
en hel del bilder kommer att läggas upp imorgon, ha så kul i kväll. tjing!


ser fram emot den roliga halvan av lovet

så har halva lovet gått, bara så där. den lugna halvan. idag är det onsdag och även idag blir det lugna puckar. men imorgon är det Torsdag! och de som är så bra denna vecka är att det inte är någon skola dagaen där på. jobbar fredagkväll och sedan är det lördag & halloween! jag och tjejerna har bestämt oss för att ha lokalfest, letade som tokar efter en lämplig lokal och när vårt sisathandsval gick åt pipan tänkte vi om. efter många om och men blir det så att vi håller oss lite utanför stan. kan komma och bli väldigt lyckat faktiskt, förhoppningsvis så slipper vi polisen som har en tendens att dyka upp när vi slår till med fest. i år satsar vi stenhårt på utklädnaden och den som inte är utklädd får inte komma! :)

efter att ha vart vaken nästan hela natten med fidoli, väcktes jag av att mamma ringde när vi skulle åka till vetrinären med hugo som har fått hormonsvängningar och har bitit av sig pälsen på vissa ställen, ja han ser inte riktigt klok ut, men tydligen kan det bli så.

jag skulle behöva åka ner på stan eller till valbo för att köpa nya skor och lite annat, men det finns ju inget i den här stan. nu väntar jag bara att alla ska vakna till liv så jag kan höra om någon kan följa med mig!


snart lov!

veckorna rullar iväg och snart är det dags för höstlov! skönt, ett lov som ska bestå av att sova hur länge man vill, göra vad man vill när man vill, festa lite och bara allmänt ta det lungt. börjar bli skoltrött igen, sover över och inte har ork till att göra nått efter skolan, ligger hemma på soffan, tar inte tag i pluggandet, men det händer dock att man tar sig en fika fram emot kvällen med tjejerna :) . men idag blir det lov och lönen rullade in i natt. så det blir till att åka ner på stan efter skolan och inhandla ett par saker, följa med lillasyster min som fyller 13 idag och ta hål i naveln. sedan bär det iväg hem för fika osv.

vad man ska ta och hitta på ikväll vettfan!? nyktert blir det iaf,  eftersom att man ska upp och jobba imorgon och det är bra mycket mer lockande att åka till jobbet utan baksmälla.


skolfotot 2009
"vi mognade med åren" OP3b


söndagkväll -känner mig helt mördbultad

studiebesöket på säter blev under min förväntan, fast det fanns saker med som var bra. tro på fan bara att bussen såklart skulle gå sönder på vägen dit. men som tur varf var vi nästan framme! dagen började på på mentalsjukhusmuseumet (stavning?) efter de letade vi oss till resturangen där de blev lunch för att sedan sitta ner och lyssna på tre föreläsningar.

runt halv sju rullade bussen in i stan igen och torsdag som de var var de iväg hem till lillen för att göra sig i ordning. förkrök på fyra pers hemma hos lillthobbe först innan vi begav oss till en lokal med lite fler folk. runt halv tolv blev det taxi till interpol för att sedan pallra sig ner på heartbreak! yes, jag älskar torsdagar! tappade bort lillen och hittade på fido runt tre då det var fyllematsdags.

fredag; groggades hemma hos koffe innna jag åkte ner på mingel först och sedan vidare till heartbreak även i fredags, dock var de inte så kul då de var mycket folk och typ ingen man kände.

lördag; pigg som en lärka vaknade jag på lördagmorron och följde med mamma för att handla de ena och de andra. sedan hem och packa ihop mina grejer innán mamma körde mig till sofie, fixade oss och tog oss senare till dennis. runt tio skulle alla dra och vi drog vidare till koffe, men de visade sig att alla hamnade där iaf. halv tolv bussen återigen ner på krogen, hangloose denna natt. en subway-macka gjorde att jag och lillen missade bussen hem och inte hade vi någta taxipengar heller. runt fyra klampade jag nog in hemma hos far min.


och idag, javisst känns de i hela kroppen att man drog sig en tredagars denna helg, men efter min och fidos fettissöndag känns lite bättre iaf. då våran dag likt de flesta söndagar vi spenderar ihop har bestått av pizza, chips, dipp & julmust till ett par filmer och inte har vi rört på oss mer än när vi skulle röka heller. nu vänta en skolvecka och en jobbhelg. vilket gör att det blir lugnt ett tag, skönt!


heeey

Veckorna rullar på med fart, och tur är väl det. är i full gång med körkortet fortfarande, hade körlektion i morse och nu är det dags att boka proven så på tisdag nästa vecka får jag reda på när det blir av. är redan nervös, men jag hoppas värkligen att det går bra så man får det där körkortet någon gång. 

efter det bar det iväg till sjukhuset för studiebesök, på obduktion! skit häftigt faktiskt, men de gäller då att inte vara kräsmagen där. vi fick vara med från början tillslut och se hur det går till. luktade värkligen inte gått, fasten jag hade tigerbalsam under näsan och munskydd var jag tvungen att hålla för näsan hela tiden och fast det var ca 2 timmar sedan vi var där lukar det fortfarande lik i näsan på mig. men allt som allt var det väldigt roligt att få se, vi fick till och med känna på hjärnan, coolt!

efter skolan idag blir det en runda på stan och sedan hem till hyntarna en sväng innan jag tar mig tillbaka in till stan igen. morgondagens studiebesök blir på säter mentalsjukhus, ska bli rätt kul det också. bussen går från skolan halv åtta imorgon och vi är hemma igen runt sju på kvällen.
senså är det ju torsdag imorgon också, så det blir förmodligen utgång när man kommer hem från säter!


jag & gófisen Ronja


RSS 2.0