Nov. 29, 2013

Fredag, idol & mys, igen! Veckorna rullar på rätt bra nu faktisk och tiden springer ifrån oss. Snart är jul och nyår över och snart sitter jag på ett flyg påväg mot värmen. Snaaaart! Hoppas allt går i denna takt fram till dess. För jag behöver lite semester och lite sol. 





Nov. 27, 2013

Vart på shoppingrunda med Sofie & Elizia hela eftermiddagen. Kom hem med bl.a. en ny byrå till sovrummet att ställa tv:n på! 

Mot kvällen har Veronica & Stefan varit här och jag och V har nu bokat och betalt vår resa till gran canaria i februari. Bara att börja räkna ner nu ;) 







Nov. 26, 2013

Myskväll med övernattning hos fidan ikväll. 







Lördagkväll!







Nov. 22, 2013

Bra jobbat idag! 




Nov. 21, 2013

Tog åt mig extra på jobbet i all hast och missade att de var min enda lediga dag denna vecka. Så nu är vi inne på dag 9 av 10! Ska bli bra skönt när det blir helg sen. På måndag kör vi igång med nya schemat också så då är det slut på all långledighet iallafall. 

Har kvällspass idag och därför kan jag fortfarande strosa runt i pyjamas med gårdagens smink kletat i halva ansiktet ett tag till. 



 



Nov. 18, 2013

Måndag! Ny vecka nya tag. Efter en dag på jobbet är det nu dags att ta tag i hemmet. På med musiken & fram med städgrejern! 




Nov. 17, 2013

Helgen fortsatte på fredagens melodi. Efter jobbet igår träffade jag upp Veronica, Sofie och Elizia en stund. När Sofie & Elizia åkte hem slog jag och V ner oss i varsin soffan och drog igång en film. 

I skrivandes stund har jag tagit mig friheten till en rökpaus på jobbet där jag tillbringar min söndagskväll! Så medans alla andra fortsätter sitt söndagsmys ska jag gå in och slita lite till ;) Trevlig kväll på er. 


 




Nov. 15, 2013

Idol & fredagsmys med Veronica blev det ikväll. Nu ligger jag nerbäddad och ska se till att få några timmars sömn innan klockan ringer. Jobbhelg i all ära! Godnatt. 





Nov. 13, 2013

Så har arbetsveckan dragit igång igen. Efter 5 dagars ledighet som innehållit både de ena och de andra så är det väl rätt skönt med lite rutin igen ändå. 

Jobbar och står i ett tag till och ser fram emot nästa mål som blir gran canaria! Resan blir av först i februari men ska bokas i slutet av denna månad. Även då det är ett tag kvar tills det bär av så har man nått att se fram emot nu när vinter
och snön lurar runt hörnet.  






Godmorgon!

Sov kvar hos Sofie igår. Ligger fortfarande kvar i sägen och myser lite innan det är dags att kliva upp. 







Nov. 11, 2013

Inte nog med att vi nyss kommit hem från Ullared där vi spenderat tusentals kronor på saker, så blev det en sväng till Ikea idag. Shoppingberoende? Till mitt försvar så köpte jag faktiskt bara saker som jag hade tänkt köpt i Ullared men som inte fanns där eller som inte föll mig i smaken riktigt. 

Nu har jag precis kommit till fidan för lite måndagsmys. Ibland är det bra skönt att vara ledig på veckodagar också. 






Nov. 10, 2013

Fika på stan med Sofie, jossa och Elizia & sedan myskväll med tårtbak och film med Sofie, jess & Veronica. Härliga söndag! 





Ullared! Nov. 7-9, 2013

6 timmars jobb, 8 timmars bilresa, 8 timmars shopping, 12 timmars sömn, 4 timmars shopping och slutligen 8 timmars bilresa hem!
En slitsam men helt otroligt bra minisemester:) shopping-notan slutade på totalt 4626kr vilket innebär att jag höll min budget rätt bra. Har en hel hög här hemma nu med nya fina saker! 













Nov. 5, 2013

Idag har vi då haft tvättdag här hemma. Lillen kom hit med lite tvätt hon också så sprang vi i tvättis, lagade mat och hann med en sväng på stan! Roligare och tvätta när man är två måste jag säga. 

Kvällen spenderades hos Sofie. Så nu har jag gosat bebis hur mycket som helst. Kan inte få nog av denna söta sessa. Vill bara pussa ihjäl henne!  






Nov. 4, 2013

Efter en dag på jobbet, besök av pappa, matlagning och ett bad så tänker jag krypa ner i soffan iklädd min onepiece.  Godkväll! 





tillsammans mot cancer

 

Nov. 3, 2013

Det blev då ingen halloweenfirande för oss igår inte. Istället var jag och Veronica till kyrkogården och tände ljus för våra saknade och sedan var vi ut och käkade på church street. Helt fantastiskt god mat måste jag säga! Efter det så gick vi till henne för ett glas vin och avslutade kvällen med en öl på Interpool innan hemgång. 







Nov. 1, 2013

Startade denna jobbhelg som vanligt med ett 08-16 pass. Jag är verkligen ingen morgonmänniska och idag har jag haft en sådan där dag då man aldrig vaknar till liv, oavsett vad klockan blir. Men till slut, efter en lång dag så slog klockan ändå 16 och farfar kom och hämtade mig.

Hämtade hem djuren som vart hos mormor under tiden dom har fixat med mitt sovrum och sedan hem. Kollat ikapp på mina serier, ätit och till sist idol, helt själv. Denna fredag kan ha varit den tråkigaste på länge. 

 






RSS 2.0