kråksången

hejhopp. nu kan jag lova att det har vart rejält dött här den senaste månaden. men det beror faktiskt på att jag har haft fullt upp och mer eller mindre glömt bort bloggen.

gick som sagt den där intensivkursen till körkortet som är slut nu, men jag pluggar på fortfarande. nästa vecka ev blir det boken till proven :) och jag läääängtar!

eftersom att jag då var borta från skolan har det blivit lite att ta igen, samtidigt som jag har ett jobba att sköta så det har blivit lite stressigt här och var. men nu känns det lungt igen!

sitter i skolan nu, bakis.. Promoe var på slick igår, hela gävles ungdomar lika så. smockfullt var det och när lönen rullade in efter tolv var baren och kontokortet mina bästa vänner! ramlade in runt halv fyra i morse och upp klockan halv åtta. mådde skitskumt när jag gick till skolan, är fan inte helt säker på att jag var nykter än. nu mår jag bara skit och det känns som om det kommer bli en lång skoldag.
men så fort den tar slut blir det rusch på stan, shopping, klippning mm..

Lillen fyller äntligen 18 i helgen också! det firas på lördag med massa alkohol som jag just inte orkar tänka på men det är ju vilodag iaf så man hinner ju bli sugen :) haha.

nu åter till skolarbetet!



RSS 2.0