magaluf 4-11 maj

kom fram till hotellet på förmiddagen och vädret gjorde än lite smått besviken faktiskt, molningt och lite kyligt. men det var bara första dagen de, sen brassa solen på och vi fick finväder hela veckan! så underbart skönt att ligga där vid poolen och inte ha nånting inplanerat och ingenting att bry sig om, inga som helst "måsten" de är nog de bästa med att åka utomlands, man känner sig fri på nå vis.
 
viloresa var ju planen, men som sagt så befann vi oss i magaluf så lite uteliv var vi ju tvungna att ge oss på.
 
första gången vi gick ut gick väl sådääär, rolig kväll och så men runt 06.00 snåret nångång så tappade vi bort varann och medans virre satt på hotellrummet och ringde min mobil som låg brevid henne, tog det mig närmare två timmar att hitta hem. med mig hem fick jag dock några fina utsiktsbilder på soluppgången och så som vi märkte efter att vi gått igenom bilderna på kameran dagen efter. så jag har alltså gått runt själv, försökt hittat hem och knäppt kort! haha, ja ibland undrar man ju vad som rör sig i huvudet på än när man är full.
 
andra gången var betydligt roligare.köpte biljetter till BCM, 25 euro och fri bar hela kvällen.största nattklubb jag någonsin har vart på! hade hur roligt som helst och vi lyckades hålla ihop ända hem :)
 
för övrigt så låg vi vid poolen hela dagarna, var ut och käka på kvällarna och avslutade även dom dagar vi inte var ut med en drink på ballkongen. så jaa, tack veronica för denna resa, riktigt lyckad!
 
 
 
 
 
 
 

2/5 torsdag





Valborg firades hemma hos Emma med tjejerna, grillade och vinade innan vi tog oss en runda på allstar. Hur trevligt som helst och nu längtar man ännu mer efter sommaren och mysiga grillkvällar. Hela onsdagen hade jag söndag, måste ha vart för att man vaknade upp med huvudvärk.. Men den spenderades trotts huvudvärken i tvättstugan och senare på jobbet.

Men imorgon hörrni är det sista jobbpasset innan vi, natten till lördag tar oss mot Arlanda och på morgonkvisten vidare mot mallis! Så nu ska jag fixa de sista innan läggdags, för imorgon blir det full rulle från klockan 07.00. Puss&Godnatt.





RSS 2.0