På g hem

Ahap, då satt man på bussen på väg hem till Gävle igen då! Och kryssningen den gick ju sådär... Men kul har vi haft iallafall och de är ju huvudsaken, sen att lillen har legat på toagolvet och spytt hela dagen visar ju bara på att hon kanske tog i lite för hårt i går! Haha, klenis :)


Alkolist, javisst!

Sitter på bussen nu på väg till sthlm! Jag och lillen fick för oss att åka på en spontankryssning så here we go :) kan ju sluta precis hur som helst det här med tanke på hur jag, lillen och alkoholen kan bete oss tillsammans.. Men det blir säker bra det här! Kommer hem imorgonkväll och gör heartan lite roligare också.


what are words if you really dont mean them when you say them?




>



Mina fina fyrbenta

Var hem till mamma och myste lite med djuren idag, saknar dom lite då och då faktiskt.. nu, ner på stan och möta upp lillen och sen hem igen för familjemiddag och planering inför onsdagen :) mys!


Söndag

Kastar in handduken för idag, imorgon väntas jobb igen 8-16! Jag bara älskar väckaklockans ljuva stämma halv sju på morgonen.. Natti :)


Lördag 22/10

Hallåhallå! Tillbringade första delen av denna lördagkväll hemma i soffan och andra delen av kvällen och natten på akuten med emma och fidan. Mindre bra bemötande av sjukvårdspersonalen måste jag ju säga, tycker landstingen ska bjuda akutpersonalen på charmkurs eller nått sånt.. Menmen. Emma fick den hjälp hon behövde tillslut iallafall efter att fidans humör nått botten och hon fått säga sitt! Nu väntar sägen och imorgon 15 års kalas för sis. God natt :)


Mysfredag

Hello! Fredag igen, men med en jobbhelg som väntar så får Amanda vänta tills på tisdag innan hon får lite ledigt. Men det känns bra ändå! Helgen bjuder på massa mys med fruarna mellan jobbpassen och alkoholen får ligga på hyllan ett tag:)


jamenvisst!

laddade ner blogg.se appen till iphone och den funkade ju bra .. eller?




onsdag 5/10 - nästan klar.

sådärja! nu började det likna nått här hemma på styrmansgatan hos familjen Lindqvist / Björk ( och lite Hagelin på de) . har packat upp och byggt ihop alla möbler och idag åkte även skräpet ut och de övriga kartongerna ner i källaren. så nu kan man säga att allt är klart, nästan! är lite kalt på väggarna än så tavlor och speglar ska upp också innan jag skulle kalla de klart. men det är ialla fall så att det ser ut som om någon bor här :) känns asbra faktiskt med egen lägenhet, nästan så man saknar mamma och hennes tjat ibland, eller? Njaa.. inte än kanske men snart så! hihi.











RSS 2.0