igår & idag

igår, söndag: blev jobb 11-15 och sedan hem och byta om till kortbrallor. låg ute och stekte med veronica ett bra tag innan vi tog oss an en fisketur med jenka och sofie ute i sikvik. på plats fanns också jessica och dan! vi metade och grillade korv, käkade chips och drack juice. riktigt mysigt sådär en söndag efter middag.








idag, måndag: en helt onödig tripp till skolan blev det och sen mat med pappa på lam's terass.  när jag kom hem åkte bikinin på direkt och så gjorde jag och emelie plast uppe vid poolen. årets första bad i den blev också av, så där låg man på en madrass och flöt runt ett tag, NICE! nu har den svenska sommaren börjat gott folk!




studentlunch

idag avslutade vi dagen med studentlunch med hela OP och alla lärare. trevligt med skratt och en del tårar. nu är det verkligen nära. 1 1/2 vecka kvar innan studentveckan börjar och den räknas inte med tanke på att man nästan inte är någonting i skolan. 3 år, de gick rätt fort ändå :)












100525

hejhopp. nu har jag fått för mig att jag ska bli lite ljusare i skallen över sommaren.  så just nu sitter jag med huvudet full av blekningsmedel, slingor. lyckades rätt bra för nått år sedan, men det slutade dock med att håret blev så risigt att jag var tvungen att klippa av mig det. efter de har jag endast kört på svart men är less på det nu, så jag gör ett nytt försök. denna gång tror jag att jag är lite smartare och får förhoppningsvis behålla håret. så jag kör med lite slingmedel för mörkbrunt hår och varvar med att hårinpackningar och låter håret vila ett tag innan det är dags för nästa kur. så  jag hoppas att det blir bra!

nu är det typ 17 dagar kvar i skolan ?!  sen är det STUDENTEN!! denna vecka sätts betygen och sen kan vi inget mer göra än att vänta ut tiden. var i valbo i dag och inhandlade ett par skor som jag ska ha iaf. nu återstår bara en tröja till brännbollen, en klippning, lite naglar  och att köpa alla biljetter till diverse aktiviteter och fester under studentveckan sen är man fit for fight! 





ljust

eller

mörkt ?





söndag, men inte på mitt och sofies sätt!

gårdagen blev väl inte som planerad men rätt lyckad ändå tillslut. istället för kubb och grillning blev det försup och krogen. kvällen blev dock lugn och jag mår toppen idag! 

att hålla käften var svårare än jag trodde, meningen var att jag skulle ligga hemma fyra dygn men klarade endast ett! haha, men vafan de löser sig.

nu ska jag sofie och emma traska vidare till lillp och sedan försöka hitta på nå annat än att dega framför en film.




thanks mami










för min nya telefon! :)

i wanna be a billionaire so fucking bad


100512

onsdag idag och tystnaden börjar närma sig, men efter att ha tänkte en del tycker jag att det räcker med att vara tyst från fredagkväll eller nått sånt  :)

igår hade jag och tjejerna världens mysigaste dag på resande fot i gävletrakterna. tog med oss lunch och åkte ut till vårvik och käkade vid vattnet och beundrade den ovantligt kalla svenska våren, men solen sken iaf. efter det traskade vi runt på bryggorna och kikade på båtar i flyskär (?). tog oss en sväng upp till hby och klappade fåren och kollade på kaninerna innan vi tillsist slog till med pannkaks kalas hemma hos lillen!



















för det är lördag!

dödsdommen från läkaren - du måste röstvila i minst fyra dagar om du vill ha rösten helt återställd!

haha. alltså, nästa helg från och med torsdag ska jag ligga hemma och vara tyst tills på söndag kväll. HELT tyst, inte prata med någon och inte röka .. kommer klättra på väggarna här hemma och efter helgen är jag akrobat. så jag antar att sängen och datan kommer bli mina bästa vänner under de dagarna, snack om att få roa sig själv. men å andra sidan vill jag ju heller inte gå runt och vara hes hela tiden och kanske inte ha någon röst på studenten. så jag biter i de sura äpplet och ser glad ut.




I dag är det alltså lördag och det blir utgång med tjejerna i alla fall! :)

värdelöst

har vart en helt värdelös skoldag idag, med endast två redovisningar. men det var väl tur att man var där så man har gjort dom iaf.  efter det åkte jag raka vägen ner till tygaffären och köpte lite mer tyg till min klänning. som pricken över i:et åkte jag på p-böter också! men ja, varför inte.. jag vill mer än gärna lägga 700;- på det :s jaja. men nu är jag  hemma och ska slänga i mig lite käk innan jag beger mig ut till malin. idag får man svart på vitt hur bred man är också, när det ska mätas för klänningen. haha.


bion igår -  var väl ingen höjdarfilm men den gick att se och var lite smårolig ibland, men jag hade betyligt högre förväntningar!




100502

efter jobbet idag blev det inge hem och plugga inte, tar de en annan dag! blev en fika med sofie, jenka och jennika på mingel istället, much more fun! nu är jag hemma och har precis tagit sötmoa på en promenad. strax blir det bio med sofie, oskar, lillen och nizar. the bounty hunter ska vi se :) blir en bra söndag det här. imorgon börjar man halv ett och får en chans till att sova ut lite granna. sen blir det en sväng till tygaffären och sen hem till min kära kusin som ska sy min studentklänning :)








haha, sen hitta jag den här bilden också! man kan inte vara pigg jämt :)

1:a maj

efter gårdagens bravader bestämde jag mig för att första maj skulle bli en lugn lördag. blev först lite film hemma hos towbi med virrpan, jess och lenny innan jag åkteför att lämna tillbaka bilen till mamma. sedan kikade jag upp och sa hej till rövargänget som bestämde sig för att återigen gå in i dimman. men är folket började ramla in och alkoholen slog till bestämde sig en nykter amanda för att gå hem och ska nu dra igång en film och lägga mig på soffan. imorgon blir det ialla fall  jobb 11-15 och sedan hem för lite plugg!


och så lite bilder sen i går! :)




















sista april, fifan!

kvällen igår började med grillning och förfest hemma hos lillen med massa trevligt folk. senare blev det utgång i vanlig ordning. jag och lillen slog väl klackarna i goyas tak runt halv ett, ett nångång och snubblade ut en timme senare. takaway från doken och sedan hem till henne och där somna jag direkt utan att käka först!?

vaknade upp när lillen lämnade mig och nisse för att åka till jobbet. lite senare kom sofie och oskar och vi tog bla en gungtur  innan vi slog på grillen igen. när lillen kom hem blev det familjekäk och nu sitter jag hemma och funderar på vart kvällen ska ta mig. we will see, men lyckad kväll igår måste jag säga! :)


så gullig som bara jag kan vara!


RSS 2.0