för jag är äntligen hemma

fy hellskotta vilken vecka! strålande väder, trevligt sällskap, musik och alkohol, kan det bli bättre?
I måndags natt for vi ifrån gävle och anlädde till borläng och efter att vi hade fått gått 700 mil (eftersom att vi gick fel såklart) var vi framme på P&L's camping och redo för att bygga upp vårt tält. det såg bra ut till en början innan vi märkte att vi hade fel överdrag med oss till tältet, men det fick gå en ändå. satt uppe och surra till sju på morgonen innan vi tog oss en stödvila på 2 timmar innan det var dags för att köa till festivalpassen. när vi väl hade fått dom känndes det att festivalen var igång! frukost på kupolen blev det nästan varje morgon och sedan chillade vi utanför tältet med våra nyfunna grannar hela dagarna nästan. bad på badhuset blev det också, med tanke på värmen så kan jag ju säga att det var guldvärt. och när vi inte var på badhuset var jag tvungen att slänga en hink iskalltvatten på mig för att inte dö av solsting eller nått sånt.  men hellere kokande värme än regn!  hoffmaestro, volbeat, thåström, lars winnerbäck & håkan hellström var vi och såg också. stämmning och drag vill jag säga!

jag har haft så jävla kul hela denhär veckan fasten jag sitter här utan röst nu. även fast jag är trött som ett svin vill jag bara säga, TURKIET NÄSTA, TAGGA!!

bilder få bli senare :)

here we come again, peace and love 2009!

så var det dags i år igen! ikväll/natt rullar bilen mot borlänge och med mig har jag nästintill alla mina fruar. är så jävla taggad nu så det finns inte. igentilgen skulle vi har åkt imorgon runt två. men pratade med ett par stycken som redan åkt ner och när dem sa att det var rejält med folk på campingen redan på dagen idag gjorde vi en impulsgrej och kör idag istället. så nu återstår bara attt packa de sista, ta en sista dusch och små fixa lite innan det bär iväg. på söndag är man hemma igen äckligare än aldrig förr och med en mega baksmälla så man nog önskar man vore död. men å andra sidan får man ju veta att man lever iaf :) vi kommer ha skitkul!


så var det dags för sommarlov!

äntligen! nu har man alltså ett sommarlov fullt med sovmornar framför sig. ska bli så skönt och nu är man riktigt tagg på alla sommarplaner. men det var inte lätt att ta sig i kragen och kliva upp imorse då jag, emma, sofie, jess mfl var ut i går. men riktigt kul hade jag faktiskt. fasten kvällen slutade barfota med skorna i ena näven och en burgare i andra. hem kom vi runt tre och de känndes fan som om jag bara han slå igen ögerna innan klockan ringde. sliten som aldrig förr drog jag på mig kläderna och pallrade mig till skolan, där vi fick betyg och sedan var det avslutning i aulan med musik osv. varje år delar skolan ut stipendium till en elev i varje klass, och vem om inte jag knep det i år då!

när allt dedär var klart gick jag ner på mingel och väntade på lillen och sedan kikade vi på borgis utspark. tänk att nästa år är det vår tur att spring ut och var sådär jätteglada! nu har jag kommit hem och sitter och dunkar imperiet förfullt. ska tagga tills ikväll för då blire fest igen!

7/6 - fyller 18!
12/6 - skolavslutning

23/6 - PEACE AND LOVE!  (10 dagar kvar)
början på augusti - turkiet!


18 jävla år! ;D

yes! i helgen var det alltså min tur att bli hela 18 år och allt vad de innebär.  så på lördag morgon klockan 10.00 började jag och sofie med att hacka grönsaker och greja innan släkten var här klockan två. då blev det käk och presentöppning mm.
 
runt sju hade alla mina tjejer tagit sig till sälgsjön också och släkten hade åkt hem. återigen blev det käk och presentöppning. sedan körde vi igång med groggandet så det stod härliga till! när alla blivit lite dragna så blev det fem kamp, hoppa säck, svepa alkohol, ha ett ägg på en sked, ett äpple under hakan och pricka pennan i flaskan som man hade i ett snöre runt magen. man kan ju förstå hur det slutade med en del alkohol i kroppen. säckarna gick sönder, men vi sprang ändå.  ägget for i golvet ganska snabb, men de struntade vi i. ingen hade tålamod till att få ner pennan utan händer så där fuskades det rejält. äpplen flög och lika så skedar, som med min tur träffades precis i ansiktet på mig. men lika glad var vi ändå. vi fortsatte till den nivå då alla dansade sig svättiga. när klockan närmade sig halv tolv var de dags att ringa taxi, heartbreak blev det först men där blev jag inte alltför långvarig utan knallade bort till hangloose. efter att jag och emma ramlat på dansgolvet bestämde vi oss för att dra vidare till öster och dit gick vi, med en varsin sko. kom dit, ringde taxi och åkte hem.

hinner vara hemma ett tag innan dörren till lokalen rycks upp och in kommer sofie och oskar dansandes, sweet!  den natten eller iaf de två timmar man sov delade vi på en 90 säng.
på söndag när jag igentligen fyllde år så blev det först mat på mingel och sedan kikade vi på studenternas vattenkrig. efter det blev det en "bara för att" cider på bocken också!

några av bilderna












resten ligger på facebook, tjing!

090603

kortisdag i skolan idag, slapplektion, film och fika. sedan satt jag mig på bussen hem till skogen för att packa väskan. passade på och dunka lite thåström med mamma medans jag hjälpte henne och städade också. sedan fortsatte jag vidare hem till pappa och slog mig ner vid datan men en macka i näven.  senare var jag och pappa till sätra för att kika på lillebrors gd/gif. duktig han, kom två i finalen i kulstötning!

sedan har jag under hela dagen försökt att nå min pärla sofie som i stort sätt har klistrat fast telefonen vid örat. tillslut fick jag nog jag åkte hem till henne ist, nu sitter vi i hennes säng och hon pratar fortfarande  i telefon. verkar vara 3:e världskrig på G !

4 dagar :)



RSS 2.0