Måndag

Phu, skönt att helgen och baksmälla är över känner jag! Men har haft så jävla kul att de nästan var värt baksmällan igår. vi drog ju som tidigare nämnt ihop ett gäng och åkte till alborgen, så hela dagen började med att lillen kom hit så stilade vi till oss och mös till en groggfrukost innan Jessica och mirron kom och hämta oss, och sedan mötte vi upp dom andra utanför alborgen där vi gick all in på blodigaste allvar.. Nästan ! Senare blev de mat på Interpol och efter de förfest hos virrpan innan krogas och efterfest i skutan. Justja, glömde nästan nämna ... MEAN GIRLS VANN såklart!!


Fredag - löningshelg

Oh vilken dag! Julshopping på rusta, storhandling på Willys och sist men inte minst lite ärenden på stan. Nu har jag äntligen slagit mig ner i soffan med Millan och kollar på fråga Olle dokumentären från igår. Laddar upp inför imorgon när vi har en viktig match att vinna! Ska till alborgen och leka av oss lite, kommer bli sjukt kul och alla är astaggade! Ska kolla klart på de här nu och sen se till att få min skönhetssömn. Godnatt :)



Malin fick sin vilja igenom tillslut också, så här hemma har vi grannen uppe EN HEL MÅNAD innan jul .. Herregud!


tisdag - städ & tvättdag

Idag har vi haft städ & tvättdag här hemma, alltid lika skönt att slå sig ner i soffan när det är nystädat och veta att alla kläder i garderoben är rena. fram emot kvällen blev det bio med fru L, breaking dawn.  bra film med dåligt slut! nu måste man vänta ett år för att se hur denna kärleksaga slutar. jag kan ju vara helt ute och cykla men har en kännsla av att det kommer att sluta lyckligt.. men som sagt det återstå att se.
millan sover och malin är inte hemma, så här sitter jag ensam med datan i knä. ska göra mig en kopp te och se några avsnitt av greys anatomy innan det är dags att sova för min del också! Godnatt ♥
en del lever sitt liv högt upp på en piedestal,
en del lever sitt bara för att rasa av ..

söndag.

FÖR JAG HAR BESLUUUUUTSÅNGEST 3000 .......!!!!!!!!!!!


Nyss kommit hem från jobbet  och har hunnit käkat lite pide som turkfruarna här hemma har bakat idag. jag och min fot jobbade som ett team idag på jobbet måste jag säga, men vet ni hur illa de luktar om ett svettigt bandage? millan spyr nästan här brevid... fresh!

Igår blev det pizza, popcorn och filmmys hos veronica, "Greta surviving summer" & "American virgin"  blev det :)

lördag

Igår lagade vi mysmiddag och drack ett glas vin till idol här hemma. riktigt mysigt, kollade på twilight efter de också.  upptäckte att min fot hade svullnat upp igår också.. har haft lite ont i foten den senaste veckan, men inte funderat så mycket mer på de. nu ser fotknölen ut som en tennisboll så här ligger jag med foten lindad och i högläge en lördagkväll. ska ialla fall träffa virre senare och hitta på nå mys :)  tar det lugnt den här helgen och taggar inför alborgen nästa helg! det har tydligen blivit blodigt allvar det där så då måste man ju vara fit for fight!
image description

heeelgen.

happ så var de måndag igen.. eller tekniskt sett så är det tisdag, men för mig fortfarande måndag. min nyktra helg gick ju bokstavligen talat åt skogen den! på fredagen blev det vindate med tjejerna hemma hos emma och efter de lite interpool. en lugn och trevlig kväll måste jag säga, men fortfarande alkohol inblandat!

på lördagen var det dop för lilla Naija, så då blev det en eftermiddag med släkten.


Malin, Naija & Alexandra.


Mormor & Naija.


Jag & Naijis.


Hann bara kliva innan för dörren här hemma innan lillen ringde och jag visste precis vad hon ville när jag svara.. svårövertalad som man är stod man ju redo för en utekväll 30 min senare. lördagen blev ju inte riktigt lika lugn som fredagen, förfest här, interpool, heartbreak, pizza & efterfest ..

så på söndagen mådde jag som en påse krossade nötter ungefär..



sinni tyckte att sofie också skulle vara med.


....


osmart att somna när alla andra är vaken.

Godmorron!


bingolottomys


inspiration från "snålvatten och jäkelskap"



Heej!


118800

Ställde frågan " vem är Sofie Hagelin?" till 118800 och här är svaret! Hahaha, natthumor ;)


1:a november

Idag har jag och Malin vart ute på jakt efter ramar så vi får upp lite kort här hemma. Herregud man blir aldrig klar! Men nu är det lite mysigare här hemma och imorgon kommer pappa och sätter upp spegeln och hyllorna till hallen också:)


RSS 2.0