Fet - tisdagen

Idag är de semmeldagen även kallad fettisdagen. Men nå semlor blev inte för min del ändå, tigerkaka och nu till BB, te & skorpor blev mitt fettomys ikväll :)


Tisdag!

God förmiddag! Vaknade upp av att lillen ringde och med solen i ögonen så fanns de inget annat att göra än att kliva upp! 30 min senare stod lillen och hennes hundar i min hall. Tog oss en prommis ner på stan igen och hem till henne för lite lunch, trevlans:) en fiskgratängen och en kopp kaffe senare är jag påväg hem för att visa lägenheten för nån..


söndag - bigbrotherkväll!

sunday! vakande upp hos lillen för andra dagen i rad och insåg hur jobbigt de skulle bli att ta sig hem. så jag följde med henne en stund till jobbet och åt lite frulle innan jag tog tag i den saken. ikväll blir de mega mys hos jessica med taccos och bigbrother! see ya!



image description

de var väl jävligt onödigt sagt tycker jag..

torsdag.

då har man gjort sitt sista jobb-pass för denna veckan. nu är jag så jävla fetledig tills på onsdag! så får se vad helgen har att bjuda på.. stadsrunda, festligheter och en å annan middag har jag planerat in ialla fall.  söndagen är ju spikad för bakishäng och BIG BROTHER såklart!

ska dra igång en film och försöka sova lite nu, men de är fan inte lätt med en katt som är överallt och ingenstans nu för tiden, söt de är han när han sover!


godnatt!


alla hjärtansdag

lite överskattad om ni frågar mig. men det blev ialla fall middag på österns pärla och en cider på interpool med lillen, fidan och jossa. eftersom att ingen utav oss hade nån annan att spendera denna kväll med så gjorde vi de med varann. mysigt de också! nu lite soffhäng med mills innan de är dags att dejta kudden.


hahahaha, imorse så hörde jag att millan pratade med nån när jag låg och sov. så kom jag på att dom skulle komma och kolla om de behövdes bytas nå fönster här hemma.. så tänkte väl inte mer på de eftersom millan var vaken så kunde hon sköta dedär. men hon GLÖMDE tala om att jag låg och sov i ett av sovrummen. så där stalpar en byggarbetare rätt in när jag ligger och sover. lika rädd som mig blev nog han när jag flög upp med sminket under ögonen och håret åt alla håll! han vände rätt snabbt ialla fall.





du var väldens bästa tjockis du!


Moa










10/2

kalas, jag gillar kalas! ikväll blir de till att fira malin som fyllde 21 i veckan. middag, vin, skitsnack och glada tjejer på styrmans ikväll med andra ord:) utgången skippar vi ikväll då jag liksom inte tycker att det är lika roligt att supa sig dyngreeak och knuffas runt bland massa folk längre, plus att jag jobbar imorgon.

de var ikväll de.. annars då? jobbar på som vanligt. rör mig mellan lägenheten och jobbet ungefär, sover hela dagar och är vaken halva nätter. usch.. nått måste hända här snart, VÄLDIGT snart! puss på er.

sommar'n 07


Fredagsmys!

Fredag och jag är ledig! Då blir de mys på styrmans vettni;) middag och vin med mina fina fick denna fredag bjuda på :) imorgon är man tillbaka på jobbet för ett litet extra pass och efter de kanske de blir utgång med tjejerna, var allt för längesedan jag tog mig tid för dom faktiskt.


RSS 2.0