100317

blev fullrulle på stan idag med veronica efter skolan. letade reda på en klänning til kryssningen, lite smycken och hårfärg. inhandlade även lite resorb och bamyl koffin för att vara beredd på baksmällan vi förmodligen kommer att drabbas av. sedan blev det en solning också som pricken över i:et. men nu är allt klappat och klart, nu kan väl bara de här sista dagarna rulla på lite fortare än vanligt så vi kommer iväg nångång.










vi sprang även in på gimlins för att prova ut en balklänning till veronica, så passade på att pröva en jag med. fast ännu har jag inte bestämt mig för om jag ska gå. bal eller inte bal för amanda?


tjena hejsan!

Då var det ny vecka på gång och helgen har fakiskt vart rätt torr. film och mys med tjejerna på fredagen och på lördagen efter jobbet blev det "after work" på interpool. nu är det bara några få dagar man ska ta sig igenom innan studentkyssningen blir av på lördag, och vi taggar! åker runt halv fyra på lördagen och kommer hem runt 21.00 på söndagen och då kommer pappa min och hämtar packningen och sedan kör vi på med efterfest på Goya, yeah!
tihi, allt känns så nära nu och när man tänker efter så är det typ bara tre måndader kvar :)



"frisk som en nötkärna"

sjuk och hemma från skolan ännu en dag. bra start på veckan efter lovet! men i helgen var man frisk som en nötkärna iaf. I lördags blev det till att jobba på en 50 års fest med emma vilket gick galant. när vi var klara där pallrade vi oss upp på söder för att möta upp resten av tjejerna och sedan vidare in på solo.  när krogen stängde var vi fortfarande inte nöjda med vår utekväll, så det fick bli lite äventyr i a-berg innan vi gav upp och slocknade efter fem nångång.


då var man inte snyggare än såhär,men vad mer kan man begära !? :D

söndagen spenderades med soffangirl som vanligt. skötte våra söndagsysslor exemplariskt bra!
-säla i sängen hela dagen
-kolla på film
-vattna ökenkäftarna
-älta våran söndagsångest
-käka pizza & chips
-kedjerökte

sen kom mami och hämtade mig och det blev bums i säng. vaknade upp sjuk och där är var jag befinner mig just nu. hemma, sjuk och uttråkad.

tur i oturen, eller?

seriöst. trodde jag bodde i sverige på 2000-talet?  men välkommen hem till mig, lägg dig i min säg, ta min förbannade jävla hosta och släng den någonstan, kolla upp i taket och hoppas på att du inte får en vattendroppe i fejjan! den här snön har fan gjort mer olycka än lycka. ingen i min sits skulle säga att vinter är häärlig. det är ingenting härligt med att flytta sängen efter vart det läcker in i taket. efter en fydundrande resa kom jag hem till min efterlängtade säg, men man ska inte rop hej fören det är klart. när jag kommer hem är sängen bokstavligen talat pissblöt och tur i oturen så låg min data en decimeter ifrån vattenpölen! nu ligger jag här i min sjuka ensamhet och försöker plugga medans jag lyssnar till det mysiga "regndropparna" som faller ner PÅ MITT GOLV!


bilderna får tala för sig själv


























RSS 2.0