29/6

gårdagen..
emma och jag tog oss en sväng ner på stan och fixade lite. sen blev man upphämtad för mat och mys med jobbet. riktigt trevligt! efter de träffade jag upp sofie o co för lite förfest och sedan utgång. hade en jättetrevlig kväll med fint sällskap osv.. men idioter finns det gått om och kvällen fick ett mindre trevligt avslut med poliser, ambulans och akuten innan jag klev innan för dörren här hemma runt fem snåret imorse.
 
idag har jag ialla fall umgåtts med fidan och malin, evigheter sen vi umgicks tillsammans, så vi hade en del att prata om :) resen av eftermiddagen/kvällen tjocka vi max och förberedde maten till imorgon då sofie ska firas för sina 20 år fyllda!
 
 

jag ska måla hela världen lilla mamma.

k.a.o.s hemma hos A.Lindqvist. möblerna står huller om buller, de är tejp överallt och målarfärgsburkar lite här och där, spackel och slipdamm tamefan överallt. när det här är klart så kommer man ju behöva städa i 3 dar eller nått. katten living the dream verkar de som, hoppar och leker med allt som han INTE ska. vilket gör att allt tar dubbelt så lång tid. men det kommer bli fint i mitt vardagsrum ialla fall. när väggarna är klara är det bara ett fåtal detaljer kvar innan jag är nöjd och kan känna mig som hemma.
 
för övrigt så måste jag säga att det börjar bli lite långtråkigt att ha semester...
 
 
 

midsommarhelgen

Midsommarafton. började med att åka ut till furuviksparken på dagen och kollade på midsommarstången och djuren, samt att barnen åkte karuseller och drog vinst-varje-gång-lotter. riktigt mysigt att traska omkring där bland folk och musik. vädret gjorde sitt också! mot eftermiddagen/kvällen åkte vi hem till loppan för midsommarmiddag (taccos, haha!) drack alkohol och hade det trevligt.
 
 
 
 
Midsommardagen. vaknade upp utan baksmälla tillsammans med loppan. lördag i alla ära och det blev förfest här hemma innan vi klampa in på HB. så det har vart en riktigt trevlig sommarhelg med mina fina.
 
 
Idag, söndag. mindre pigg, inte bakis.. bara sliten och trött. har legat på soffan och ätit och kollat på film hela dagen! tills nu på kvällskvisten då vi åkte iväg på lite äventyr.
 
 
 

Sömnlösa nätter

Förstår inte riktigt varför jag inte kan sova. Var hur trött som helst tidigare ikväll, men så fort jag lägger mig för att sova blir jag klarvaken? Dygnsrytmen är väl kanske inte den bästa efter en veckas festande.. Men nångång borde man ju bli trött ändå, har ju inte ens sovit middag idag!

Imorgon är det dags att hämta hem min lilla bäbis. Det tyckte mormor skulle bli skönt ialla fall, undra varför! Haha. En dag med honom och man kanske kan sova sen:)

Näe, nu ska jag göra ett nytt försök! Godnatt.


Måndag

Så då har man spenderat första natten hemma i sin egen säng. Visst längtar jag tillbaka men inte alls i samma grad som förra året. Vilket känns bra. Det blir helt enkelt en sommar i Sverige i år.. Om de bjuds på de vill säga:) soligt och så idag men blåser fortfarande kallt.

Sitter och väntar på Sofie nu för att sen åka ut till harkskär för att fira fjusan som fyller 3.


Upptåget, Arlanda-Gävle

Sitter på tåget på väg hem nu.. Och just i detta nuet så vill jag inget hellre än att vara hemma i min egen lägenhet sovandes i min egen säng. Snaaaartså, 30 min kvar av denna tråkiga tågresa. Sen är det back to reality som gäller! Hadi bye.


Sad girl going home


this is it.

Hejohå vad veckan gick fort! Idag är sista dagen och jag vill inte åka hem!! Bussen går hem 00.45 så vi hinner med lite av de goda ialla fall. Men när de börjar bli som roligast så ska ju vi hem. Åh kommer grina blod som vanligt när jag lämnar de här stället..

Men det är som det är.. Får åka hem och börja fixa upp lägenheten och lägga tankarna på annat så ska jag nog överleva denna gång också:) men det tar emot att kliva på den där bussen ikväll alltså!

 

Inga bekymmer, man är lycklig var dag.

Hello! Ligger ensam och chillar lite vid poolen då vi gick lite för mycket all in med oljan igår, så R gav upp och bestämde sig för att ha AC sin bästis idag och inte solen.

För övrigt så rullar dagarna och nätterna på i vanlig ordning. Åååångest över att det snart är över!

Ikväll blir det middag på queens och sedan nån drink med Ossy.. Jag tror att vi bestämde så i gårkväll i alla fall. Haha må nog ringa upp och dubbelchecka de :)

PUSS!!


Tisdag- dag 3

Ont.i.kroppen.

Igår träffade jag bästaste T! Och blödig som man är brände det till i tårkanalen lite grann. Men nu har jag fattat på riktigt att jag är här tror jag.

Nu ska vi tjocka pizza och sedan ta en tur och hälsa på ossy:)


Feels like home to me

Underbart att vara tillbaka!! Känns som man aldrig åkt hem:)

Då Rebecca känner halva alanyas invånare så blev det en rejäl barrunda igår och kanske en å annan vodkabull för mycket. Men det bota vi med hamam och poolhäng idag. Jävla skönt!


04.46

Dagen gick då väldans fort måste jag säga. Lunch på stan, soffhäng och sist men inte minst... akuten med fido och hennes ben :/ men vi hoppas på att de blir bra snart.

Nu passerade tåget precis Uppsala C och därmed är vi snart framme på Arlanda.


Yeey.

Merhaba!! Ikväll tar jag mig tillbaka till alanya för ett kärt återseende. En vecka av sol, bad och långa sliriga nätter!


Igår tog Emma och Oskar studenten! Grattisgrattis till dom :)


Inflyttning, check!

Vilken dag gott folk! Nu behöver man ju inte träna på ett tag ialla fall. Alla grejer är på plats och kartongerna undanplockade igen. Har hållt på hela eftermiddagen/kvällen för att få de så hemtrevlig son möjligt. Fattas bara lite saker nu som jag ska införskaffa mig i veckan :) sen är allt klart! Och jag trivs!

Fram emot kvällen kom tjejerna hit på mat och bb-mys :)


Utflyttning, check!

Sådär! Då var de klart.. Nästan. Styrmans är utflyttad, städad och nycklarna finns nu i handen på någon annan. Själv ligger jag nu i mammas säng där jag sover inatt. Imorgon är de dags för inflyttning:) weeei. Kommer bli lika jobbigt som idag om inte värre då sakerna ska tre trappor upp och bygget saknar hiss.. Och mitt humör lär ju inte bli bättre. Men de är bara att bita ihop och bära upp skiten. Sen blir de roligt att få plocka upp och fixa fint :)

Tack till er som hjälpte mig idag!


RSS 2.0