I just wanna feel this moment

Humöret och känslorna har väl gått lite bananas här på slutet. Men äntligen börjar jag känna mig som mig själv igen.

Och kanske om jag tar till vänster nästan gång så blir allt bättre?


Allting går upp för mig när solen går ner.

Känslan av att världen vilar på ens axlar har träffat mig alltför många gånger under den senaste tiden. Även om jag är rätt bra på att ruska av mig den känslan så finns den alltid i bakgrunden på nå vis. Man känner ett visst ansvar även fast jag vet, oavsett vad du säger att detta inte ligger hos mig. Allt för mycket bråka och tjafs tar upp allt för mycket tid och energi i mitt liv ibland. Jag vill att allt ska vara som vanligt, jag vill ha tillbaka personen du var för ett par år sedan. Personen jag kunde lita på, ha kul med och berätta allt för. Istället får jag en klump i magen när jag ser ditt nummer på displayen, blir ledsen av att se dig i ögorna och jag känner att jag inte alls känner den person du blivit.

Det går upp och ner, men alltför ofta ner. Ibland skiner en strimma av ditt gamla jag igenom för en stund, de gör mig glad. Och det får mig att hoppas på att allt kan bli bra igen.

Jag blir arg för att inte bli ledsen, men i hemlighet är det allt jag är.


Midsommar

Hade en grymt bra midsommarafton med alla dom närmsta vännerna. Middag, femkamp och sång! Höll igång hela dagen och natten innan jag runt fyra snåret kom hem och fick krypa ner.


Sommar


12/6 onsdag

Hemma och nerslagen i soffan efter jobb! Slövecka denna vecka, Dag 1 av 2 gjord, men helgen väntar också :) kvällspass imorgon också, men ingen sovmorgon för de! Duktiga Amanda har såklart fått tagit bästa tvättiden... IGEN! Man känner sig så ung och pigg när man dundrar ner för trapporna i pyjamas och oborstat hår 07.00 med femhundra tvättpåsar på axeln! yeej..


Ljudet av lugnet efter stormen klingar rätt bra hos mig nu iallafall. Om de nu är början på slutet eller slutet på början är det ingen som vet. Men hur som helst känns det bra, och det kan jag känna är huvudsaken, för min del!


Känn mindre, må bättre

Så var denna dag snart över också. Min lediga måndag har spenderas med Emma! Druckit kaffe och snackat skit innan vi brumma ut mot köpis och owes för lite onödig shopping :)


Att hitta på saker håller än i schack! Så kanske huvudet klarar sig ifrån att explodera.


Tack!

Verkligen ett stort tack till min familj och mina fina vänner för denna helg, den blev grym! Och jag sitter här en måndag fortfarande sliten. Men de var det värt :)


Grattis till mig!


RSS 2.0