is it possible mr loveable?

sitter i skolan nu och musikar mig igenom lektionen. vilket är rätt dumt av mig eftersom  att jag inte är klar med uppgiften än, men jag hinner ^^ idag är det tisdag och då vet vi alla vad som gäller! one tree hill, Andra avenyn och gossip girl står på schemat för idag. senare ska jag hem till pappa min och där sommnar jag ikväll. länge sedan man var och hälsade på nu faktiskt.  




myspys

igår var första fredagen på länge som jag bara var hemma. låg i soffan med mina popcorn hela kvällen och glodde på Tv. gick och la mig rätt tidigt och vaknade på ett strålande humör. då solen lös för fullt och det var vårväder till tusen ute!
ikväll blir det mys med lillen, ska käka taccos och kika film. kanske hittar på nå annat fuffel senare också  :) trevlig lördag allesammans!


friday i'm in love

bokstavligen talat så är ju rubriken käpprätt åthelvette. har kommit fram till att den här helgen kommer va så jävla tråkig, berorende på ett och annat.  Idag efter skolan blir det träning med tjejerna ialla fall, sen har jag ingenaning om vad som häder en fredagkväll som denna.

måste bara nämna att jag emma och lillen var väldigt duktiga igår när vi tog oss en riktig lång prommis. från sälgsjön till brynäs traskade vi & hundarna var med!





why am i ten feet under and uppside down.

sitter i skolan nu och väntar på att klockan ska bli hemgång. orkar inte anstränga mig den sista kvarten så jag håller mig till blogg och youtube. när jag kommer härifrån blir det en tripp till mormor för att sedan möta upp lillen för en kaffe innan det är dags att träna. ska följa med virre och jess på en provomgång igen, arfodans ska vi pröva på och vad jag har hört ska de vara askul.

godnatt

suck.. kom hem för ett tag sedan efter att ha vart och fikat med veronica. så eftersom att jag har inlämning av ergonomin imorgon tänkte jag att jag skulle skriva klart de sista innan jag gick och la mig, men så funkar det inte att spara eller öppna dokumentet från mailen. så får väl försöka hinna med de på nån rast imogon.. 

bjuder på lite bilder sen gårdagen iaf :)


jerra & jeff


Dennis


jag & lillen sjunger abba med flaskan som mic,
 följde traditionen och drog på oss en kepa vi med:)


vad vore emma & alkohol utan kepan? :)





är det vår fåglar jag hör ?

haha, kanske inte riktigt än. men nu är det finväder och jag kan känna att våren äntligen är på väg! hur lyckligt blir man inte utav de då? nu fattas bara att all snö och plask försvinner från gatorna och jag är helnöjd för då är sommaren på G.  visseligen är det bara mars och kanske tar man ut segern lite i förskott om man sitter och hoppas på att sommaren lurar runt hörnet men jag har sån fruktansvärd sommarlängtan nu så det är inte klokt. tänk er, ingen skolan, inga tidiga mornar, kärringsnurran som sin bästa vän, samtidigt som benen är bruna och med solen i ansiket har man inga speciella tider att passa. samtidigt kan jag känna mig lite stressad när jag tänker på allt man ska hinna med under de 10 veckor långa sommarlovet. jobb, P&L, turkiet, körkort mm  :) men jag gillart ändå & idag känner jag mig bekymmerlös & riktigt glad!


Söndag

jahap, så var det söndag igen. gårdagen var väl sådär, satt hos dennis och ölade med tjejerna, jerra & jeff . Kvällen blev inte så långvarig då jag runt tolv åkte ner och käkade med lillen och sedan tog jag bussen hem. så kors i taket men amanda var hemma runt ett igår :o positiva med det är väl att man är pigg idag och inte de minsta bakis :) men frågan är vad fan man ska göra idag?  vanligtvis brukar det bli max och sedan ligga och dega samt klaga på hur fruktavsvärt dåligt man mår. men idag tänker jag inte göra nånting utav de, de ända jag ska klaga på är min träningsverk som inte har gett sig än. men det blir väl antagligen film eller nå liknande..





I drink my pain away.

det är lördag och jag kan nästan inte röra mig pga träningsverk men envis som man är ska man ut i vimmlet ialla fall. ikväll blir det drickkalas hos dennis i sörby till en början, sen får vi se vart kvällen tar oss. men skulle tror att det inte blir nå längre promenader då jag inte ens kan gå som folk i stövlar!


thåström har släpp ny skiva & vi fick hem den idag:) singeln "kärlek är för dom" bjuder jag på här.

sommarplaner 2009

7/6 - Amanda 18 år!  ( krogen, cigg och folkisar (Y) )
12/6 - skolavslutning, 2 året på gymnasiet ( ett år kvar tills man tar studenten) 
23/6 - 27/6 - PEACE AND LOVE! 
datum ej bestämt     -tukiet, alanya.  med brudarna!


    

pain

klockan är halv tre och det känns som om jag inte har hunnit vakna till än. fast jag somna runt ett i går kväll så är jag hur seg som helst idag. tror jag har sovit för länge helt enkelt. vaknade av att lillen ringde och tog mig ur sängen då med jordens träningsverk! fyfan har ont i hela kroppen, värst är benen, inge pumps ikväll kan jag lova! nu ska jag bara se till att komm hem till mamma och styra lite partyhumör, just nu har jag ingen lust alls att går ut ikväll. men vi får väl se om hurmöret ändras annars kanske det blir hemmakväll för min del, beror på om vi har ett säkert ställe att vara på om jag fixa mig alkohol osv.. men som sagt så just nu skulle jag kunna lägga mig på soffan och sova en stund till.


bjuder på en x antal år gamal bild här också!

ge mig ett vårtecken att gå på

fredag kväll och här sitter amanda oduschad fortfarande efter att ha vart och tränat med virre, jess och lillp. skit jobbigt var det och jag och lillen kom fram till att det var hög tid till att värkligen börja träna på riktigt, då vi låg helt äckliga på golvet och gjorde de sista halvdanna situpsen. ikväll blir det bara film med tjejerna, är skittrött så tror inte att det blir så sent heller. imorgon däremot om jag nu tar mig upp ur sängen med de här spagettibenen så blir det lite äventyr skulle jag tro.
 
det är heeelt sjuk så mycket jag längtar till sommaren nu!! för peace and love kommer att bli helt galet roligt i år, sitter just nu och kikar på vilka artister som ska dit. det är en hel del som man vill se, thåström , volbeat, lars winnerbäck, håkan hellström mfl! när peace and love är avklarat ser vi fram emot vårt nästa mål denna sommar, en eller två veckor i turkiet med brudarna, hur nice låter inte derå! yes, ge mig juni, juli & agusti nu!

"Kärlek är för dom, dom som har tur" - thåström

det är bara att gilla läget

tjuulahoo :)   slutade tidigt idag. tog mig en solning efter det och sedan bar det iväg till mingel för lite käk med lillen och sofie. nu sitter jag hos veronica och ska snart börja plugga. fyfan har prov på fredag och nästa vecka har jag två prov och en inlämningsuppgift så jävla drygt. men det är bara att plugga på och se glad ut.


you're my world



har inte hängt med speciellt i melodifestivalen i år  men av de lilla jag har sett så hoppas jag på den här låten. superbra!


fett trök.

VAR ÄRLIG! Kopiera och lägg in på din bilddagbok/blogg, annars kommer veckan vara hemsk och hemska saker kommer hända.

Vad gjorde du kl 8 i morse: sov
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: rökte
Det sista du sa högt: "synd att du har druckit öl, annars kunde du ha skjutsat mig"
Vad var det senaste du köpte: cola
Vad är det för färg på din ytterdörr: mörkröd
Vad är det för väder hos dig just nu: nån plusgrad och plask
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej.
Sover du tungt: inte så värst
Drömmer du mycket: ibland
Mardrömmar: det händer
Vilket ämne är roligast i skolan: har inget direkt favvoämne
Trivs du med ditt jobb: har inget för tillfället
Favoritklädsel: mysbyxor såklart
Favoritlåt just nu: whiskey lallaby
Vad ser du om du tittar åt höger/vänster: till höger ser jag min sationära data och till vänster ryggstödet på soffan
Vad gör dig glad just nu: tanken på sommaren
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: stressad
Klädsel just nu: tights och tröja
Musik just nu: ingen
Sommarplaner 2009: peace and love & turkiet
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du nåt instrument: haha nej.
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Vilka är viktigast för dig: familjen och vännerna.
Bio eller promenad: lat som jag är måste jag säga bio.
Är du kittlig: haha ja.
Snarkar du: när jag är täppt i näsan baara
Stjärntecken: tvilling
Äckligaste insekten: vet inte, alla är väl äckliga
Vad vill du jobba som? barnmorska
Stökigt eller städat? städat
Vad gör du om du får hicka? hickar och dricker vatten
Vad längtar du mest efter just nu? sommaren!!
Hur svarar du i hemtelefonen? "hej de är amand" eller " aa de är amanda"
Hur svarar du i mobiltelefonen? beror på vem som ringer men oftast "hallå"
Antal timmar sömn inatt? typ 12
Sov du ensam? japp
Vem sov hos dig senast? sover sällan hemma, så jag vet inte.
Vad ser du fram emot? nästa helg.
Vad vill du ha just nu? alltför mycket
Vem längtar du mest efter?  ?
Vilken buss åker du oftast? 49:an eller 3:an 
Vilken årstid är det nu? vinter
Anser du dig själv snygg? självfallet
Har du varit kär? ja
Är du kär nu? nej

?

sitter i klassrummet nu ochväntar på att dagens första lektion ska dra igång. men klockan är fem i halv och lektionen börjar halv enligt schemat. klassrummet är fortfarnade tomt och jag börjar undra om det är nå lurt på gång. kanske fick vi sovmorron? eller ska vi vara någon annanstans?  har ingen aning eftersom att jag var tvungen att gå från sista lektionen igår. men någon borde ju ha kunnat skickat iväg ett sms eller så om det blev nå ändringar kan man tycka! menvafan..  

i brist på annat

åh vad jag hatar söndagar. dels för att man oftast inte mår så bra efter helgens äventyr men också för att man oftast pga de sover/vilar eller tjockar hela dagen vilket gör att jag inte kan sova när det börjar mörkna. eftersom att det är söndag idag betyder också de att det är måndag och skolan imorgon då lovet nu är slut. vilket också betyder att det bara är att bita ihop i fem veckor  innan påsklovet drar igång. jag är så sjuk skoltrött nu så att det är nästan som om jag ibland bara skulle kunna skita i allting och hoppa av. men som jag har nämt förr så vill jag faktiskt ta studenten och delta i allt som hör till.  så, hur illa  de än låter så blir jag fast vid skolbänken hela 1,5 år till.

det suger att jag håller på att bli sjuk också. har vaknat as tidigt nu dom sista dagarna för att jag har haft skit ont i halsen och för att näsan har vart så täppt att det inte har gått att andas. suck, jag har inte tid med nån attans förkyldning nu!


aja, bara ännu en söndag då jag är lite halft less på livet kanske :)


snygg bild! från i onsdags då vi under 18 satt hos tobbe och drack i väntan på att efterfesten skulle dra igång.

nästa gång du ska däcka, pröva den här ställningen.



min kära vän lillen gillde det i alla fall.

fäääst hos fidan!

som sagt var jag ruskigt risig när jag började om igår och ett tag såg det mörkt ut. ingen var tagg och ingenting känndes lockande. men så ringer haggan raggan och säger "pallra er hit nu, jag ska ha fest. ring folk" haha.  under loppet av ett par timmar så var kalaset i full gång och lägenheten fullsmockade med människor. i vardagsrummet var det allsång till gamla klassiker som gällde, i köket snackades de skit och blossades, lika så ute på altanen, i sovrummen däckades det, bråkades eller klämdes fingrar. så jävla kul hade jag igår, var de jag ville komma fram till! festfixarn hagelin körde efter sina egna ruules och i ena sekunden så fick ingen röka inne men i andra så skulle alla röka inne. ingen fick städa eller plocka undan för nu var det fest och stökigt skulle de vara. runt fyra fick vi ändå nog och slängde ut så gott som hela bunten. resterande som var kvar gick och la sig, somnade så småningom och själv vaknade jag till en rätt förvirrad koffe som uttryckte sig så här i morse "vart är vi basse?, vi är fan inte hos sofie" mitt svar på det halv tio i morse blev "håll käften koffe det är du visst"  när dom på morgonkvisten också åkte hem hade jag och sofie bara en sak kvar att göra, städa :O fett jobbigt och det var inte den fräschaste lägenhet jag sett efter våran dunderkväll. men vi tog tag i saken och belönade oss senare med max.



koffe och basse valde att sova på varann inatt

RSS 2.0