Uschofy för baksmälla

Efter idag har jag fan ätit ihjäl mig! Och än är det inte över. Just nu sitter jag och virre med varsin bingolott och hoppas på storvinst, äter och ser allmänt äckliga ut efter gårdagens bravader, kul kväll men...alltså baksmällan. Inte ok!


igår/idag

igår var en riktigt bra dag! vaknade upp med största solen rakt i ansiktet, klev upp och gjorde mig klar. sen följde jag med lillasyster hem till sälgsjön och spenderade hela dagen där. dammade av fyrhjulingen och begav oss ut i skogen och på isen. när vi kom hem igen stod grillen i snöhögen och det blev korv m bröd på altanen. MYS!
 
fram emot kvällen kom veronica och hämtade mig och vi åkte hem till henne, gjorde ordning lite tacos, drack ett glas vin och kollade på film.
 
IDAG, sov jag över! fyfan stress stress stress. men jag hann i tid till jobbet! kortdag, och jag fick gå hem klockan 14.00. nu har jag precis kommit hem från mormor efter att ha ätiit middag med henne och mamma.
 
påskafton i all ära och jag tänker bege mig ut i vimmlet, så på återseende! Puss A.
 
 
 

Treminuteriett


Tisdag 26/3

Vaknade upp till en solig och ledig tisdag. Lillen plockade upp mig och sedan brummade vi ut till Ikea och vidare till owe's för att inhandla lite nytt!

Så på Kvällskvisten har jag pysslat lite här hemma och ätit gomat med frugan, inte 1 utan 2 ggr till och med. Fyfan, därför man nu ligger som ett paddarsel på soffan med matkoma.

Härliga lediga tisdag! Imorgon väntar jobb igen innan lite långledighet :)


Countdown

Efter tre dyra men väl spenderande timmar har jag och veronica äntligen bokat vår resa.

Magaluf 4/5, nedräkningen kan börja!

Förutom det, så hann vi även slänga i oss några våfflor så här på våffeldagen och som vanligt, prat om väder och vind. Så blev ett mycket trevligt avslut på denna måndag!

Nu, efter ett bad tar jag med mig kosselus och kryper till sängs! Godnatt med er.


i magaluf, där måsarna skrattar sig hesa

så var det söndag igen.. och här ligger jag med datan i knä fast än det är allt för få timmar innan klockan ringer. men kan liksom inte slita mig när jag har börjat leta resor! yeey, imorgon är det bokningsdags och jag känner mig mega lycklig! ska bli så sköönt att få åka iväg igen. resan blir inte av fören i början av maj, men då har man nått att se fram emot. och på samma gång som jag får den där känslan jag alltid får när jag ska få åka utomland, glädje blandad med lättnad? eller nått sånt, bra känns det ialla fall. så kommer en ny känsla av jaa, jag kan inte sätta ord på den. jag är inte rädd, kanske mer nervös. men samtidigt som jag VET att jag inte kommer att hamna på sjukan igen så ska man ju aldrig säga aldrig. kanske fick jag upp ögorna sist för att man faktiskt inte är gjord av stål. och att det faktiskt inte bara händer alla andra.
 
aja, nog om det. åka ska jag och bokar det gör vi imorgon. denna gång bär det av till magaluf, om vi inte hinner ångra oss, haha vi har ju haft lite beslutsångest, barcelona, gran canaria och nu magaluf.
 
 

Femtonminuteritolv

Spenderade eftermiddagen med mormor idag, kaffe och nybakt sockerkaka. Alltid lika trevligt att gå hem till henne ett par timmar. Min bästa mormor. Efter det kom Sofie förbi och vi gick över till jillpan. Lekte och myste lite med hennes gobit till son och när han somnat beställde vi pizza. Många timmar senare satt vi fortfarande och pratade om absolut allt och ingenting. Haha, som jag har skrattat ikväll!

Eftersom vädret har bestäm att de ska bli vinter igen så tog latmaskarna 1 & 2 taxi hem. Så nu ligger jag hemma på soffan i vanlig ordning igen med ena katta på magen och den andra på benen.

Imorgon återgår man till vardagen igen och påbörjar en ny arbetsvecka och jobbhelg, nån ordning får det vara!

Puss A.


Sunny sunday

Sådär då var man människa igen då efter fredagens bravader. Tog mig friheten till en rejäl sovmorgon efter att ha legat vaken näst intill hela natten. Vaknade och blev upptvingad av virre och Jess. Vädret bjuder på sol, så startade dagen med en prommis. Efter det blev det kaffe och fika hos Jessica och nu ligger jag och virre som två kärringar i hennes säng och funderar på om vi ska dra igång en p3dokumentär. Haha, Större fantasi än så hade vi inte.

Trevlig söndag på er! Puss A.


rehab nästa?

härligt med ledig helg! så härligt att jag och lillen tyckte att vi var värda ett glas vin och gómat igårkväll. och visst hade det vart extra härligt även idag om "ett glas vin" betydde jusst de också. istället blev det 2 flaskor och en del drinkar och shots. och det måste vara av dom där rackarnans shotsen som man tappar alla hjärnceller. hela kvällen var rätt stabil liksom tills, kvart i två då lillen tyckte att vi skulle shotta. och i de ögonblicket tyckte väl jag också att det var en bra idé. allt för många shots på alltför kort tid och jag tror fan att jag kröp upp för trapporna när jag skull hem. somnade nästan med huvudet i toan innan jag kröp ner fullt påklädd under täcket. grejtans kväll hörrni. och det komiska var att det inte var så jävla roligt på krogen, och jag var på väg att runda av kvällen ett antal ggr. så VARFÖR gjorde jag bara inte de då? typiskt mig att vara efterklok.
 
nu har jag ialla fall tagit mig från stan ett tag för att hälsa på mitt saknade badkar och lillasyster. bjöds på finmiddag gjorde det också. vilken tur, just idag när det är så synd om mig :)
 
ja och som pricken över i:et så sjunger min iphone på sin sista refräng också. laddar ur heeela tiden så måste ha laddaren i högsta hugg. hemskt jobbigt.. detta är en hemskt jobbig dag har jag kommit fram till.  hoppas på att det tar ett tag innan en dag som denna knackar än på axeln igen!
 
 

Mar. 04, 2013

Helgen har faktiskt, för ovanlighetens skull nuförtiden bestått av lite festligheter.
I torsdags körde jag och Jess en "back in the days" kväll och gick ner på heartan och i lördags firade vi virres flytt närmare stan med en del alkohol och slutligen en runda på all star.
Startade söndagen på fjärrans relax för att vila ut våra slitna själar efter helgen och avlutade med film och tacos. Så måste säga att det har vart en riktigt trevlig ledighet som nu lider mot sitt slut.

Imorgon ringer klockan 07.00 för att jag är så himla klappkass på att boka tvättstugan i tid, så får alltid ta dom passen i panik när man är inne på sista strumpan liksom. Men när de är färdigt hinner man vila sig lite innan det är dags att befinna sig på jobbet igen för en ny vecka och jobbhelg!



RSS 2.0