31/7 tisdag

Hallåhallå! Tror jag gick i sömnen till jobbet imorse faktiskt. De är sånna dagar jag önska att jag satt i en skrubb och svara i telefon om dagarna.. Då slipper man ju se trevlig ut ialla fall! Men kändes skönt när klockan blev fyra och jag fick gå hem från jobbet istället för att gå dit. Hann bara hem så kom virre och hämta upp mig och vi for till Valbo och sällskapade med Sofie och hennes nya valp. Väl hemma igen blev de storkok & städning. Möblerade om och tillbaka igen. Onödiga krafter jag använde där då! Nu såhär på kvällskvisten blir de ett bad och sen film innan sägen kallar. Imorgon jobb igen ;)

 

En sak till ba; jag vill åka på semester nu nu nu. Då vet ni.


..............................................

when life is falling apart and you just stand there watching everything you work for break into a million pieces. then what?
 

26/7

sådär! bokat och klart. 8:e september bär de av till ayia napa :)


måndag.

började denna måndag med att ta igen förlorad sömn efter helgen. sovmorron till halv två, de va jag värd! när jag väl tagit mig ur sängen blev de storstädning.. behövdes om man säger så. nu är de bara tvätten kvar. hatar att tvätta här, hundra trappor som man ska springa upp och ner för hela tiden. lattjej.se men ändå, jobbigt!

i veckan ska vi boka resan till ayia napa också, längtar ihjäl mig. älskar att åka utomlands. komma bort från vardagen och va garanterad sol, bad och fest. och med den här pissiga sommaren som sverige har bjudit på är de inte konstigt att man tar chansen så fort man får den. dock bär de inte iväg fören i september men de är nått att se fram emot i alla fall. om jag fick och hade ekonomi skulle jag kunna åka iväg varje månad.

men nu ska jag stila till mig och gå upp till lillen för mat och mys!

Ledig helg.

Vädret bjuder på sol, så i går bar de av till sälgsjön för bad med lillesyrran, sen mat hos mamma och efter det utgång med tjejerna :) idag mår man väl som man förtjänar antar jag. Men tog oss en sväng ut till harnäs och badade ialla fall

 


Härliga fredag

Startade dagen med ett jobbpass som flöt på bra. Hade planerat att åka och bada efter, men lagom till jag slutade kom regnet! Åkte med lillen till harnäs istället och fick finmiddag hos hennes föräldrar. Avslutade kvällen med en prommis längs havet med hundarna och lite soffhäng! Nu sitter jag hemma i badet och gör mitt bästa för att hålla mig vaken, så blir bums i säng när jag tagit mig ur badkaret, skönt med ledig helg!


En vecka senare

Slänger upp lite bilder som får tala för veckan som gått!

 

 

 

 

 


det sägs att de är lördag.

fyfan vilken tråkig dag.. har inte gått utanför dörren mer än ner till sophuset och en snabbis upp på mingel för att byta några ord med lillen. resen av dagen har jag bara legat och degat i soffan med TV.n på och med datorn i knä. kvällen ser heller inte ut att bli nå roligare den, så ska fortsätta jobba på mina liggsår.. hörs hej!


torsdag

jag som absolut inte skulle ut igår hamnade på HB såklart! fatta man ju. nå rockskit där igår också. inte alls min stil. massa svettiga hårdrockare som hoppade omkring och spilde öl liksom.. men jag och emma hade kul för oss själva och hela kvällen och dagen igår känndes som en rikitg sommardag/kväll. bad på dagen, sommarkväll på stan, mat och dryck på mingel med ett redigt sällskap!
 
idag har jag iallafall börjat smygjobbat lite, har egentligen semester en vecka till, men som tidigare nämnt så känns det som om jag har semestrat klart nu. för så mycket finns det inte att göra här hemma i gävle!
 
nu väntar sägen för att kliva upp imorgonbitti och åka iväg med katta till vätrinären, billig historia! godnatt :)
 

RSS 2.0