25/11söndag

Så, då var man hemma och nerbäddad efter en helt galen bra helg i huvudstaden.

Började lördagen lite halv slitna med en pizza. Innan alla drog till bolaget och jag och virre städa upp hemma hos stefan och sedan tog en behövlig powernap. När dom andra kom tillbaka startade vi bastun och efter de pumpade vi igång stereon med swedish house mafia och korkade upp!

Efter att ha satt oss på fel tåg 2ggr kom vi äntligen fram och SHM var heelt galet bra, vilken känsla! Var nog mest fascinerade över allt folk som stod och röjde överallt.

Största tabben jag gjorde var dock mitt val av skor, har fortfarande ont i fötterna efter alla promenader till och från tunnelbana, buss och pendeln.

Idag tog vi oss ork att åka in till stan och kolla lite när vi ändå var i Sthlm. Mysbrallor och en myströja var de jag kände att jag behövde inhandla sådär en söndag på stan! ;)


14/11 onsdag

första dagen på andra veckan på jobbet. och de känns bra! helt smärtfritt är de inte än, men de gör heller inte ont. i början så känns de precis som vanligt men efter ett tag blir jag liksom trött i handen och fumlig i fingrarna på nå konstigt vis. dom lyder inte riktigt och de blir lite fel. men hoppas på att nu när jag är tillbaka på jobbet att det ska bli bättre fortare.

annars då? jo som vanligt allting! precis som vanligt och jag börjar bli rastlös. längtan bort finns där igen.. och de småplaneras lite för saker längre fram. de får än att hoppas och längta lite och de räcker för mig just nu.

men en sak som händer inom kort är vår stockholmsresa den 24:e, swedish house mafia! kommer bli hur bra som helst!



11/11 söndag

från att jag skulle vara hemma och lugn hela helgen,  till en 2 dagars som slutat runt 6 på morgonen. herregud, att man fortfarande orkar :)

 


4/11 söndag

igår, lördag, var de halloween! vi gick all in med allt kan man säga. pyntade om vardagsrummet till en halloweengrotta, blåste ballonger osv. haha kändes nästan som om vi skulle ha kalas.

kvällen blev grymt lyckad då alla faktiskt klädde ut sig seriöst. de blir så himla mycket roligare då! gick vidare på all star och sedan upp till mig igen där festen fortsatte fram till sju i morse. så med två timmars sömn vaknade vi och skrattade vidare med vår bakishumor..bästa! gud, känner mig minst sagt slut som artist idag. men nu är hemmet återigen i sitt rätta essé och jag sitter och myser i soffan i väntan på solsidan.

blir en tidig kväll ikväll då jag börjar jobba imorgon! klockan 08.00 är man på plats igen, rivstart! hoppas på att handen inte ballar ur bara :)

 
 
 
 

1/11 torsdag - ett sista förväl.

så har vi vart och tagit ett sista förväl av morbror roger idag. saknaden är stor och det har vart en jobbig förmiddag med blandade känslor. jag hoppas du finner ro och har det bra tills vi ses igen.
 
 
 
 
 


RSS 2.0