mitt liv...

SUGER!!! så jävla förbannad. alla resor till egypten är inställda tills vidare. vi som skulle ha åk i morgon.

inhandlat!

Växlat  $
Brusalvedon, handsprit, resorb & solstift!
Shampoo, balsam, hårinpackning, tandkräm,
peeling för ansiktet, peeling för kroppen & duschkräm.


Byxdress från cubus
Linne/klänning från JC


Linne H&M


inte okej

Jag vaknade nu?! det är inte okej att vakna runt halv fyra.. men men har pratat med sofie hela natten och försökt förstått mig på alla dessa kartor över hurughada, vilket inte var det lättaste. emma & sofie ska också med till egypten och därför måste vi hitta ett hotell i närheten av vårat. men jag fattar inte varför man inte kan se avstånden på kartorna.. aja dom skulle gå ner på resia och fråga vad som låg närmas idag i alla fall och sen bokar dom ikväll! kommer bli riktigt kul det här, längtar som attan!
fem dagar kvar ..

Tisdag.

Vart på stan idag också! blev till att inhandla lite sommarkläder tills på tisdag. fattar inte hur alla mina sommarkläder kan ha försvunnit under dessa månader. gjorde superduperkap i alla fall, en byxdress, en strandklänning, ett linne, hårsnoddar och hårnålar för 250:- totalt, riktigt billigt! jag har nästintill packat klar och det är fortfarande en hel vecka kvar innan vi ska åka.. vi får hoppas på att den går fort :)

somnade till på soffan när jag kom hem och vaknade när kusin och kusinbarn plingade på dörren. så då blev det middag och mys med dom. nu ligger jag hemma hos veronica och väntar på att hon ska bli klar i duschen så att vi kan kolla på film.

egypten 2011.

Underbara daaaag! har vart med lillen på stan hela dagen. käkat, vart på banken och BOKAT RESA TILL EGYPTEN! 1/2 åker vi en vecka. kommer bli hur nice som helst. lite sol och värme har ingen dött av, snarare tvärt om. och jag är fruktansvärt less på detta pissväder som sverige bjuder på.


vårt hotell:
SunGarden Grand reseort

booring!

Har var med pappa och ätit lunch idag, sen vidare till farmor och farfar för en kopp kaffe. nu sitter jag och väntar på att lillen och lovisa ska pallra sig hem från stan så vi kan sparka igång den här kvällen!
ikväll blir det utflyttningspartaj hos lovan.




lördag!

usch det känns verkligen inte som om de är helg nu. känns som om det har vart helg hela veckan och att det har vart söndag ett par dagar nu. fast det är ju faktiskt lördag. men ikväll blir det jobb istället för utgång, de gillar vi!
ska duscha och greja nu så att man är redo tills man börjar. see you at Tempo tonight bitches!

trötter

Då var jag hemma från mitt kära jobb! trött är jag åh.. ligger strandad i sängen nu med datan på magen. men ska stila till mig och mysa lite med tjejerna senare. kinamat & film blir det ikväll!

mad world


klockan tre

Idag blev håret isatt i alla fall! underbart skönt att vara långhårig igen! känns så naket annars..
har spenderat min dag hos lovisa med lillen och på kvällskvisten dök även sofie upp. fixat hår, bakat, käkat max, lagat mat och kikat film är de vi har pysslat med idag. nu är jag hemma och klockan är på tok för mycket för att jag ska vara vaken nu. så godnatt.

babybaby

Bestämde mig för att håret skulle sättas om igår, så jag tog ur de. kommer ner på stan i dag för att köpa lim, då är affären stängd! öppnar imorgon.. suck. så här sitter jag, korthårig och jävlig. less jag blir!
men nu blir de en fika med Lillen & Lovisa :)

mina fina kusinbarn


hemma!

Då var man hemma igen då! har haft det helt underbart bra där upp med hela ligan, lätt det bästa nyåret!  har vart massa mys både med och utan alkohol! nu såhär en timme efter att man har kommit tillbaka till gävle vill jag bort igen. så vi får se vad som händer här näst.

RSS 2.0