Lördag

Lugn helg var de ja.. Nja, vi tar de från början..

Torsdag, åkte hem till lillen efter jobbet för att gå ner på interpool och förbeställa maten till på fredagen. Tog en cider och en drink där sen skulle vi gå hem var de sagt! Men slutade på heartbreak istället.

Fredag, middag och hockey på interpool med tjejerna. Vinsten firade vi med el drinco el drico och slutligen en runda på hb!

Lördag, vakande upp själv hos lillen då hon hade pilat iväg till jobbet. Gick till hennes jobb för att käka lunch med henne. Halvvägs dit kommer jag på att jag kanske inte stängde av plattången innan jag gick.. Går upp på lillens jobb och där var de full rusch så hon hade inte tid att äta. Gå hem till henne igen för att kolla tången... Utdragen! Såklart. så efter den lilla morron promenaden på egen hand tog jag mig hem. Ikväll blir de ialla fall lugnt, jag och Millan inväntar Malin sen blir de film och chips!

Men en av tre dagar är bättre än inget, visst?;)


Redo för långhelg

Höll på att sova över imorse igen! Den där snoozknappen är farlig den.. Men han upp och fixa dedär imorse ialla fall. Tog en kaffe på vägen hem och sedan en prommis med pappa och hunden.

Kollat på one tree hill och käkat lunch med Millan och nu ligger jag haft utslagen på soffan och bara väntar ut tiden tills de är dags att ta sig mot jobbet! Efter tio ikväll går amanda på långhelg. Wii:)

Minicharlie


Onsdag

Vaknade mer eller mindre i pank imorse då jag insåg att jag hade sovit över! Skulle möta upp Hanna och gå och prata med nån fastighetsägare. Men gör ett nytt försök imorgon istället! Gick förbi jobbet och åt frukost med dom när jag ändå var vaken. Sen hem, stilade till mig och åkte ner på stan med Millan och Malin innan de var dags att åka till jobbet igen, denna gång för att jobba!

Varför är de alltid så att man är dö-trött på jobbet och bara längtar tills man får komma hem och lägga sig, men när man väl kommer hem så är man hur pigg som helst och vill göra allt annat än att sova? ...

Nu ska jag ta mig ett bad och sen tänker jag sova ialla fall. Kanske man fattar att man ska kliva upp imorgon när klockan ringer!


Tisdag

Har spenderat dom senast 24h med lillen. Blev en hel del mys med 2 rättersmiddag igår med henne och millz. Men även några rundor hit och dit. Farligt att gå runt i affärer såsom rusta och dollar. Man hittar ju alltid nånting man "behöver" och så även denna gång! Massa krimskramms såklart, toamöbel, våffelgärn och ljuslycktor:)

Så nu ska vi se om våffeljärnet är nått att hänga i julgranen!


Ljuva lördag

Vilken händelserik efterniddag må jag säga! Pilade några minuter tidigare från jobbet idag, slängde mig på soffan och precis när jag höll på att somna ringde farmor. Blev storhandling på Willys, sen hem och träffa pappa en snabbis, hann bli förbannad, gråta en skvätt och sen var maten klar.. Efter de steg humöret ialla fall men vad hände med mig powernap? Fortfarande sopslut ju.. Aja, in i dusch nu och sen göra sig klar för en utekväll med brudarna;)


fredag - klirr.

hallå i stugan!
jobbade till 22 igår, för att sedan ta mig till lillen. groggade lite med henne och lisa och efter tolv så fick man ju löön, då gled vi ner mot heartbreak. 5 pers och vi ... kanske inte den kväll vi hade hoppas på men gjorde de bästa av situationen och kvällen slutade med efterfest hemma på lillens gata i stan som vanligt.. men lik förbannat så är vi vakna tidigt idag, prommis med hennes hundar, runda på stan (känner att jag är värd lite nytt i garderoben) och lite mat innan de är dags att gå till jobbet igen. och vet ni, jag är inte ett dugg bakis. wehoo!

onsdag

sov kvar hos sofie igår då jag insåg att det vore hemskt jobbigt att ta sig hem igårkväll. klev upp med fidan imorse  när hon skulle till skolan och tog mig ner mot stan, kikade förbi malin och sedan vidar till wempa för att boka tatueringstid. 18 april är de dags. med de fixat tog jag mig en prommis hem till styrmans igen.

nu dusch och sedan JOBB, 17-22. skönt känner jag! har haft de rätt långtråkigt de senaste dagarna jag har vart ledig!

haha!


gókväll!

Gokväll gott folk.

ställde klockan på sex imorse för att kolla lägenheter.. och inte ett dugg kom ut. suck.. somna om, vakna och uppdaterade igen, men nee. inget.


svirade om från pyjamas till jeans och tog mig först till jobbet för  en kaffe och sedan vidare till lillen för frukost/lunch. när de var dags för henne att gå till jobbet tog jag bussa hem till fidan..
har suttit och socialat med henne medans jag har letat fler lägenheter hos privata fastighetsägare och skickat iväg en massa intresseanmälningar. så får vi se om nån hör av sig och vill ge lilla mig en lägenhet.


nu ska jag rädda tindra (sofies systerdotter) från hennes tjat om Dr. bajskorv, tror sofie uppskatter hela dr.bajs-pratet mer än tindra, de låter så ialla fall.
höööres!



BB mys

Har inte hänt mycket mer idag än att jag har suttit på mitt arsel i soffan vid datan. är så jävla less på min vardag nu så de är helt sjukt! Uscha..

Nu blir de BBmys innan sovdagd ialla fall!


..

If you don't love me pretend, a few more hours then it's time to go..


måndag

tur att man inte slängt in vinterjacka i längst in i garderoben än då.. men de har vart nära! började ju känna mig riktigt bekväm i min skinjacka och mina solbrills. men antar att tjockjackan får hänga kvar i hallen ett tag till då när vädret envisas med snö igen. JAG VILL JU HA VÅÅR. vår med massa sol och bra humöör. även om de bara är mars så hade jag på känn att en bärs på en uteservering inte var långt ifrån, men ack så fel man kan ha.

morronkaffe, morroncigg och ett avsnitt av desperate housevives som jag bölade sönder åt.. haha!





Söndag!

Den evigt tråkig och långa söndagen är här igen! Börjar dagen med en liten sovmorron till sisådär 13.00. Drog några gamla avsnitt av one tree hill innan rastlösheten spårade ur och jag och Sofie startade vattenkrig med blomsprutan..

Sofie och Millan har förberett inför BBs veckofinal ikväll med chokladbollar och i brist på annat kollar vi på bb-live fram tills dess..

Söndagar är värdelösa helt enkelt.


Lördag

Tjuho! Dagen började med att millan kommer och säger "fan va gott med en fet godispåse" och då slår de mig att just idag är de mega extra pris på maxi. Så farfar kör oss dit och i entrén möts vi av en stor jävla skylt "lösgodiset är slut" vaddå slut? Jo helt Soprent i varenda godislåda.. Ahap, fick åka hem med en chipspåse och lite popcorn istället!

Efter icamaxi utflykten körde farfar mig till mormor. Där blev de lunch och sen fika hos Tommie och Madde, och barnen såklart.

Bebismys!


Trollungar!


friday im in love

vaken med tuppen idag skulle man kunna säga. ska möta upp pappa snart så ska vi ta en prommis ner på stan, så ska jag svänga förbi med min tattoo och se om de finns nån tid så att den hinner läka innan jag drar.. efter de blir det lunch hos farmor och farfar! på efter middagen kommer mamma, sandra, emelie och trollungarna hit på fika också. vilken familjedag!

but no plans for tonight yet.. så får se lite vad som händer, fredag är de men tror de blir lungt den här helgen också fast jag är ledig. fuktansvärt skönt när man vaknar på söndagen och varken är bakfull eller har ångest.

näe, nu ska jag slänga på mig skinjackan och solbrillorna och ge mig ut på stan! tjingeling.


torsdag - snart helg

gó morron! vaknade upp av ett sms från lillen " rise and shine, sunshine"  klockan 10... vilken jag total ignorerade, somande om och vakanade två timmar senare istället. nu är hon på väg hit för lite morronkaffe, eller te.. fukost/ lunch eller vad de blir. nånting! trevlig med sällskap så här innan jobbet. och vet ni vad som är så himla skönt med att gå till jobbet idag? jo för ikväll när jag slutar går jag på långhelg. och om jag inte minns helt fel så har vi fått in ny glass idag på jobbet ;) haha! mindre trelvigt är att elvis prövar mitt tålamod till tuuuuusen!! han är overallt och ingenstans, han har ner saker, klöser på soffan, bitts och rivs, leker med sladdarna till högtalarna så musiken fuckar up sig, han gnäller när man lämnar rummet och ska hela tiden sitta i knä eller stå på tangentbordet när man sitter vid datorn.. hur fostrar man en katt liksom? men han är söt när han sover ialla fall!


hittade en gamal bild från 2010 som jag inte visste fanns.

när man ser ut så där behöver man bara en vän. VODKABULL!


sometimes i just miss it..






























Tisdag - ledig!

Fick den här dagen att gå också! Vad gör en riktigt uttråkad Amanda? Jo, hon städar .. men efter att jag gjort rent fläkten torkat av alla skåp i köket och fixat lampan över spisen kände jag att de var dags för att förändra lite saker här hemma, Så Vardagsrummet fick bli mitt offer idag och de blev helt klart bättre! Funderar på att släpa omkring möblerna i sovrummet också om jag finner orken till de senare. Annars så måste jag säga att de är ganska så tråkigt att vara hemma och vara ledig när alla andra ändå jobbar.. Men nu är jag värd att slänga mig på soffan ett tag i alla fall :)


Bon appetit!


måndag

puh.. hemma från jobbet för ett tag sedan. har hunnit städat ballen så man kanske hinner använda den nånting innan man ska flytta. städat badrummet & dammsugit så nu är de relativit fint här! lillen, jossa och fidoli är på väg hit nu snart så ikväll blir de film och massa mys! imorgon är jag ledig så har inte planerat in mer än en fet sovmorron, fan va skönt.

nu mer än någonsin saknar jag de.





jag fattar inte att varje gång nån är oens om nått så måste hela facebook veta? frågan är ju hur ni gjorde innan facebook..

sjuuuk

nu har jag dragits med den här förkylningen mer eller mindre hela vinter och jag har sagt flera gånger att de vore bättre om den bara slog ut så man blev riktigt sjuk och sen frisk efter ett par dar.. men jag tar tillbaka de! fyfan va tråkigt de är att ligga hemma och vara sjuk. inte orka göra nått och känna sig allmänt äcklig och svettig. inte kunna andas genom näsan och inte orka lyfta huvudet.


var och kollade på lägenheten i går ialla fall. den var inte ens i närheten av vad jag hade föreställt mig. så de blir inga av med den! bara att börja om. 


de händer inte ofta nu för tiden att elvis myser ner sig brevid än,
men idag har vi vart sjuk tillsammans tror jag.

skallebank

fyfan.. jag har blivit som mamma tror jag.. bakis i två dar efter en utgång. känns så nu ialla fall. hörde att lillen var vaken tidigt och höll på medans jag var tvungen att samla kraft för att ens orka svara på tilltal.

men gårdagen blev lyckad! jag, lillen och vindunken, vilken trio! dryg var vi också, spelade ingen roll vad folk sa så svarade vi " på torsdag" och den andra " klockan tre" haha så garvade vi lika mycket varje gång!  och de gick bra för oss hela kvällen också! stabilt salongsberusade TILLS vi klev ut från krogen, då slog de till! armkrok upp för halva söderbacken innan vi lessna ur och liftade upp på söder?! hahaha, lata, pissraka brudar. så typiskt oss, att lifta dom sista 50 meterna.. de måste vi sluta med!


jaja, ny dag nya tag då. lillen tänker tvinga mig ner på stan, för lite nödvändig shopping. men paaallla göra sig fräsch och va social idag då ..


liten och gulli man va då.

Torsdag

Hugedamig vilken dag de har vart på jobbet! Full fart hela tiden, kul ändå men nu är jag sopslut:) sitter i lillens trapphus just nu för som vanligt är hon segare än mig och har inte hunnit kommit hem än. Ge ma en nyckel!? Mjaa, ikväll blir de vin osv ..

Fick mig ett telefonsamtal förra veckan om en lägenhet. Tänkte tacka nej rakt av men bestämde mig ändå för att ta emot lite info och efter att jag läst de så bestämde jag mig för att kolla på den också. Jag menar, de var ingen lägenhet jag hade tänkt mig från början men ju mer jag tänker på de ju bättre blir de i mitt huvud. Så bu hoppas vi bara att den ÄR bra också! I så fall blir man stadsbo for real till sommaren :)


Och hörrni, nu är de våååår ute!


RSS 2.0