last week

ojoj. mitt huvud har nog inte vart där de ska dom senaste dagarna. har vart helt bombis på att de är nästa vecka de är dags för flytt. men de är ju  i veckan som kommer de är dags, känn den paniken ni! jag och mormor påbörjade ialla fall städningen idag och pappa kom förbi och hjälpte till med skruvandet. så om jag har tyckt att jag bott bland flyttkartongen de senaste dagarna är de ingenting jämnfört med nu. sovrummen är utplockade och städade, till och med sägen är isär skruvad så nu sover jag på soffan. känns lite som en etta med kök utan porslin. haha! men de är bara fyra dagar kvar nu innan jag lämnar styrmans. och hur mycket jag än längtar till att flytta till nya lägenheten så känns de lite sorligt faktiskt, konstigt nog.

Lördag

Sofie vald att ta igen alla fyllor hon missat dom senaste 8 månaderna hon har släpat runt på kryckor. Och ja.. De kan man väl säga att hon lyckades med också. Runt ett snåret vinglade hon hem med krycki och jossa. Jag däremot hittade på kusinvitamin så lägligt och stannade kvar på Interpool. Lite halvt salongsberusad som man var hade man inte fått nog klockan två heller. Blev efterfest hos Basse &co som slutade med att alla däckade av till en film istället.

Idag har vi strosat runt på stan i solen och nu är jag hemma på snabbesök hos mig själv. Ikväll blir det mys hos Hagelin igen fast utan alkohol. Trevlig helg på er!


För jag är lycklig, för jag är lycklig måndag tisdag onsdag..

Bokat och klart!! 10/6 - 17/6 bär de av:) äntligen lite klarhet i sommarens planer.


Idag har det vart sommar på riktigt här hemma. Har rusat runt på stan i shorts och linne hela eftermiddagen. Sista stopp blev så klart på bolaget då vi såg fram emot lite vin i solen.. Tji fick vi! På 5 min gick de från sommarsol till typisk svensk sommar och regn. Aja, vin blir det ändå:)

 

 


Torsdagkväll.

Äntligen lite ledigt. I rättans tider med vädret och allt går jag på 5 dagars ledighet. Ska försöka ta mig upp och ut i solen så länge den bestämmer sig för att lysa med sin närvaro, kanske man kan få sig lite färg efter en allt för blek vinter.

Men nu väntar sägen då jag kollade på klockan sista gången runt 04.00 imorse och katten bestämde att det var morgon klockan 11.00. Vilket är allt för få timmar för min skönhetssömn. Puss o godnatt!


Tisdag- sommar

Nuni! Nu är sommaren på G ialla fall. Blev prommis i solen med lillen och sedan mötte vi upp Sofie och jossa i bollan för lite myshäng. Underbart!
Inväntar nu bigbrother innan det är läggdags ;)


Alanyaplanerna är lite osäkra just nu. Men förhoppningsvis kommer jag ner minst en vecka ialla fall! Och de är alltid nått. Jag nöjer mig med de sålänge! Pöss.


Blablabla

I wanna grow old with you. I wanna die lying in your arms.


Grillpremiär

Merhaba! Kände mig mer eller mindre död efter jobbet idag. Jag gick dit i sömnen typ och hem lika så. Har inte alls vart en vanlig mysfredag idag på jobbet som de brukar vara, då brödkillarna gör sitt eget jobb och jag kan lalla på i kassan och dricka kaffe. Istället var det röd dag igår och alla varor ramlade in på jobbet idag istället för igår, otur för mig! Men dagen gick hur fort som helst och de är faktiskt ganska rolig att ha nått att göra hela tiden. Men som sagt, sömngång hem!

En dusch senare kom Sofie och jossa och hämtade mig så åkte vi hem till Sofie och gillade! Riktigt mys. Men än är inte sommarvärmen här och nu ligger vi som tre isbitar under täcket i sängen efter ett par timmar ute på altanen med mat, prat och chips. Inväntar bigbrother och sen ska vi faktisk sova lite. Imorgon väntar jobb igen :)


true story

Blanda inte ihop min personlighet med min attityd,
min personlighet är vem jag är och min attityd beror på vem du är!

phu.

sådär då bor jag i ett ekrum med kartonger.. kul. idag har de vart fixar-dag här hemma. har slängt allt som ska slängas och kört saker som inte är mina dit dom ska. ringt runt och ändra adress på hemförsäkring osv. så nu återstår bara min flyttkartongen som står på hög i köket. millan drar imorgon och sen blir jag själv här.. lääskigt. men ska tving sofie och sova här med mig några nätter. så kan vi sitta här och kolla på varann då vi inte ens har en TV längre.

så med tanke på hur mycket jag har packat och donat så hoppas jag att jag får komma in i lägenheten tidigare. för nu är jag redo för flytt!





Sjukhusdieten

Igår kokade jag soppa för hela grannskapet då jag bestämde mig för att gå på sjukhusdieten idag. Och de gjorde jag också! Men avslutade den nu mot kvällningen igen, haha! Men seriöst, soppan var helt ok till smaken men ändå växte de i munnen när jag tänkte på att det var dags att för tredje gången idag värma upp den. Så då sket jag i de.

Blir mys med godispåsen nu till bb istället ;)


i miss all the times we use to have.

jag är trött på allt nu för tiden. på ALLT och ibland ALLA. jag är trött på skitsnacket, på att bli sviken, jag är trött på mig själv för att jag inte kan beté mig i vissa lägen. trött på att känslorna styr mer än huvudet. trött på att tappa kontrollen över mig själv. kaos. jag vill dra.
 

men jag har tänkt lite på det där med att dra iväg hela tiden också. så fort nånting inte går som jag vill eller om jag på nått sätt har gjort bort mig så vill jag dra. men är rymma från problem värkligen lösningen? det här är ju verkligheten, varför inte bara leva i den? och ta smällen på käften bara, låta den svida och sen gå vidare.

kompis, de går bra nu.

idag kom mitt kontrakt på nya lägenhet! nu är den min på riktigt. så himla skönt att de är avklarat. nu väntar jag bara på att dom ska få tillbaka mina påskrivna papper(som jag postat idag) och höra av sig. hoppashoppas på att jag kanske kan få komma in nån dag tidigare, skulle vara guld värt. så hinner man måla och flytta alla saker innan de är dags att städa ur den gamla. så jag vet ju vad jag har att göra i helgen.. måste börja nånstans att packa ihop. tur är väl att jag inte har bott på styrmans i evigheter och inte har så mycket saker.

jaa, så packning och tvättning stod på mitt schema hela helgen med start idag. tills lillen ringde och sa att vi skulle gå ut. så här sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig. snorunge där som pajar mina otroligt roliga helgplaner ;) meeene, packa och städa med en baksmälla hängandes över än. de blir roligare!


piluttadig!
4 weeks.

Lörsdagsmys

Samlade ihop alla sjuklingar under samma tak ikväll och käkade taccos, badade, bakade muffins och myste istället för att slira runt på stan.


torsdag - lycka!

godmorron!

vaknade av att farmor ringde imorse och berättade att hon har fixat en lägenhet åt mig, gullifarmor! så ska kolla på den klockan 13.00. en tvåa på stan, mitt på stan nästan. och jag känner såhär, den behöver inte ens vara perfekt eller bra. bara den är okej. det är inflytt första juni och jag slipper flytta hem igen!

efter de så är det dags att göra klart tatueringen, så får man känna på att man lever igen. awsome.
dagen och kvällen avslutas med lite jobb! inte fyskam de heller :)


image description



Första maj

Vilken kväll! Brännboll, kubb och alkohol först i bollan. Sen grillning hos virre och förferre hos Anna innan slick :) hade verkligen askul hela dagen/kvällen trotts stressen och kylan. Tack för de!


RSS 2.0