BB-häng is the shit.

Återigen ligger jag här och har astråkigt innan de är dags att samla ihop gangstergänget för att kika på BigBrother. har blivit så de senaste veckorna att var och en för sig sköter sitt om dagarna och sedan samlas vi inför BB. haha tänk att man kan bli så insnöad på en dokusåpa.

men snart kommer sofie & jessica och hämtar mig, så ska vi ut till sofies mamma i valbo en sväng :)

tonight!

Så idag var man upp i tid minsan! hängt med sofie på stan medans hon uträttade massa ärenden och sedan tillbaka hit för lunch. efter det var de meningen att vi skulle ta en långprommis. men nånting kom ivägen en trorsdag som denna.. alkoholen! så istället för prommis åkte vi ut till sätra så sofie fick hämta sitt och sedan hämtade vi upp sötfisarna mina på dagis innan vi åkte hem igen. nu har jag lämnat tillbaka barnen till deras mor och sofie är hemma. själv håller jag på med storkok och sedan ska jag hoppa in i duschen. ikväll blir det alltså utgång, aslängesen man var ut och gjorde stan osäker såhär mitt i veckan :)

pappa kan vara ruulig ibland han också
-ta det lugnt ikväll nu då.
- men jaa
-men ja säger du bara, det är inte bara att vara full två gånger på en dag!
-haha va?
-två dagar i rad menar jag ju.





Lova&Ronja

idjuut, kompis!

Härmar soffipropp här då!  slänger upp lite citat som gurkan har slängt ur sig i huset. om inte Gurkan vinner Big Brother ska fan ingen gör de heller!

länken till fler knäppa saker han sagt:


Tobias: fan finns du på riktigt gurkan?
Gurkan: ja, broshan ser du inte? jag står här, orginal.


Gurkan i Glashuset
Jalla jalla Jimmy, kebaben kommer, måste bajsa, jalla jalla!


Gurkan till sibirien: sitter ni fast?
sibirien : JAA!!
Gurkan: ring poolia


Tobbe: det är 365 dagar på ett år
Gurkan: Nej nej, fan driver du med mig?? vem sa de?


Gurkan till Chrille : du behöver verkligen sol, är du släkt med äggen eller?
det finns sån hära sol utan brun.


gurkan i köket..
Martin: vad gör du gurkan?
Gurkan: extra allt kompis. jag vet inte, de får bli som de blir.

under snöbollskriget
Gurkan: idjut, jag är 1.10 inte 2 meter.


Sonja: jag vill inte ha kebab
Gurkan: håll käften!


"jag äter kebab två gånger om dagen och 3 pizzor, bästa som finns. doktorn säger jag är helt frisk, inga problem, bara jag ska tappa lite vikt... kebeb och pizza bästa som finns jag svär."


Om Roza : de enda du har är 2kg smik, du skrämmer blinda barn vafan.



Roza: Big Bang skapade jorden, inte Big ben, det är en klocka!

Gurkan: vaa? menar du Big Ben klockan, är som Adam och Eva eller?



punkt och slut.

fredag!

Vilket vårväder vi fick då! nyss kommit hem från jobbet och ska ge mig ut på en prommis med Jessica, Danne & Lillen samt mina djur. fredag idag och i helgen väntar mer jobb så det blir till att hålla sig i skinnet! kan bli rätt skönt tycker jag.



parkbadet

Heldag på parkbadet idag med sofie koffe och sofies lillebror william. vi åkte virrvelvinden, rutchbanor, slängdes omkring i vågorna, dök efter nycklar på botten, bubblade osv. kan lova att vi alla var rätt slut när vi kom hem, men roligt var det! så efter vi hade ätit skulle vi kika på film, gissa hur de gick? ja jag och sofie somnade på stört och vaknade runt åtta halv nio nån gång. inte så smaaart kanske! pappa fick hämta mig och nu ligger jag och väntar på att Big Brother ska börja och sedan är det bara att somna om igen. imorgon blir det jobb 10-14, skönt!

RSS 2.0